|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם חסר לך לקוחות.. יש דרכים למצוא אותם בלי לקחת את העבודה לבחור אחר. לפותח האשכול- העיצוב שהצגת היא דוגמא לעיצוב מעולה! - הטיפוגרפיה עשויה היטב. יש ריווח לשם!!(לשם שינוי משאר הפוסטים כאן!) קריא ונעים לעין! הדבר היחידי שמפריע לי כאן זה ההאדר- שפשוט משעמם. והפינות מעוגלות יותר מידי.. georgia italic בתפריט+הצללה ישפרו את זה הייטב.. בנוסף להחליף לגמרי את כל ההאדר כולו מבחינה גראפית, הוא פשוט לא עשויי היטב(וןאני מניח שגם לא גמור). |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הצללה רק לטקסטים בתפריט. לגבי הלוגו, ברור לי שהוא יוחלף. יחד עם זאת לדעתי כל ההאדר נראה רע(המבנה טוב, הביצוע ירוד). |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תודה רבה לך אם תוכל להציג לי הידר שכן יתאים לאתר אשמח(צריך עדין לדעתי ולא גס ועצום מידי וכבנתך בהידר רק לשוה שכתוב אה את התפריט,כן?)...ההערות שאמרת יועברו.אני מודה לך מאוד
Last edited by נריה; 19-10-12 at 09:00.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה נסגר עם האנשים פה? כבר אי אפשר להביע דיעה. כולם מתנהגים כמו איזה אנשי מערות וזורקים שטויות באוויר. חלאס להיות מרובעים! מאיפה הגעת למסקנה הגועלית הזאת? אתה מכיר אותי בכלל? כל כך לא אכפת לי שאני אפילו לא יירד לפרטים ויראה לך "כמה חסר לי לקוחות" (ועכשיו אני שחצן צבוע נכון?) כל דבר פה מפרשים בצורה שסוטה מקו המציאות ברמה קיצונית. תפרגנו קצת, זה לא יוריד לכם מהכבוד.
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-10-12 at 03:28.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |