![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בנוגע להחזר מ Paypal לויזה
שלום,
רכשתי מוצר באינטרנט באמצעות תשלום Paypal והמימון שלו היה באמצעות ויזה. לאחר מספר ימים המוכר לא ענה ושמתי לב בPaypal שמצב התשלום לא דרוש כלומר המוכר לא אישר את קבלת הכסף אז ביטלתי את העסקה והיה רשום לי שיתרת ה Paypal ששילמתי איתה חלק תוחזר לי לחשבון והחלק ששילמתי מהויזה יוחזר לויזה,החלק ששילמתי באמצעות יתרת Paypal חזר אבל החלק של הויזה עדיין לא חזר. (כל זה קרה אתמול),האם צריך לחכות מספר ימים עד קבלת ההחזר לויזה או שזה מיידי? תודה! (מדובר על ויזת דולרים של דואר ישראל)... |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
בויזה שום דבר לא מיידי... כמו שאת החיוב לוקח לך כמה ימים לראות גם את ההחזר יקח לך כמה ימים לראות
# 3 |
חבר בקהילה
|
דווקא את החיוב ראיתי באופן מיידי...
חצי דקה לאחר ששילמתי נכנס לראות תנועות אחרונות וראיתי שירד הכסף... |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
t tc tcp tcp/ip
|
7-10 יום.
# 6 |
חבר בקהילה
|
גם אני אותו סיפור,
רכשתי דרך הפייפל ב200 דולר בDX,לאחר שבועיים הם הודיעו לי שהמוצר לא במלאי, הכסף כאמור היה צריך לחזור דרך הפייפל לויזה,בפייפל זה מופיע שזה חזר.. אך בויזה שום וכלום.. מעוניין לציין שגם אצלי מדובר בויזת דולר של דואר ישראל.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|