הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 22-06-13, 15:53   # 7
Mishel
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Mishel לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי GNS צפה בהודעה
גם לי זה היה ככה, הגעתי ל0.02$ לקליק, ניסיתי אתרי שותפים אחרים ולצערי גיליתי שכולם משלמים עוד יותר גרוע.

בהצלחה.
התחום בקריסה, בהצלחה גם לך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Qwais צפה בהודעה
אם תפתח אתר שמדבר על הבורסה או עורכי דין, המחיר לקליק יכול להגיע גם ל 15ש"ח ויותר.
ברגע שיש לך אתר מצליח, תחפש איך לשפר את הרווחים לאותו האתר.
האתר עוסק בתחום מסוים, הפרסומות באתר כלל לא קשורות לתוכן, פרסומות מכל התחומים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Levi צפה בהודעה
זה תלוי מאד בנושא שבו האתר עוסק. באיזה אתר מדובר?
מדובר באתר תוכן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי DeanSEO צפה בהודעה
הי,
בתור מפרסם בגוגל אדוורדס ברשת המדיה (אתרי אדסנס) אני לא משלם יותר מ20 אג' ואני מקבל טראפיק גבוהה - כלומר אם הייתי מקבל פחות סביר להניח שהמחיר שהצעתי היה זול וכנראה כדי לקבל את הטראפיק הנדרש הייתי משלם יותר.
כל עוד מדובר בהיצע וביקוש המחירים ישתנו כל הזמן, כנראה שעכשיו זה תקופה שההיצע מאוד גבוהה (המון אתרים כמו שלך) וקצת מפרסמים ולכן המחירים ירדו למחירי זנות.
אני זוכר שהיה תקופה שלא יכולת לקנות כניסות בפחות מ50 אג' כנראה שאנשים הבינו שגוגל מייצר מכירות והמרות לעומת אתרי מדיה שמייצרים הרבה פחות המרות {} כמו גם פייסבוק שאיכשהו עדיין דורשים ממני סכום של לפחות שקל לקליק וכמעט אין המרות (לכן אני לא מפרסם שם).

אני יודע שבCOM המחירים הרבה יותר גבוהים גם לגוגל תוצאות וגם למדיה
המחירים לקליק בסלולר הרבה יותר נמוכים לכן אם הגולשים שלכם גולשים בסלולר זה אחד המאפיינים שכנראה משפיעים על המחיר
לאור מה שכתבתם אני אנסה להוריד את המחיר ל15 אג' לקליק, אם יש נפילת מחירים שווה לנצל (על חשבונכם מסתבר...)

חבל שאי אפשר לעשות מכרז הפוך - אתם מגדירים באדסנס מינימום מחיר לקליק שאתם מוכנים וגול לא מכניס לכם פרסומות מתחת למחיר לקליק הזה, ככה המחירים למפרסמים לא יוכלו לרדת כי אתרים ידרשו מהם מינימום מסויים. אתר YNET גם עשה מכרז על פרסומות PPC בתוך האתר והמינימום הצעה היא 2 שקל, אי אפשר להציע כל סכום.
https://www.sekindo.co.il/content/lp...766e1337420775
שורה אחרונה תראו בסוגריים
אהבתי מאוד את הרעיון, אם היה קיים - כניראה שהבעיות שלנו היו נפתרות.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום