![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() - שליחת קוד ייחודי של המשתמש -> פרסום על הקיר של המשתמש (לינק/תמונה/כל דבר) -> תיוג 90 חברים רנדומליים בפוסט (באופן אוטומתי).
- מערכת שאוספת את הטוקנים של כל המשתמשים שבמסד לפרסום עתידי על הקיר של המשתמשים בכל זמן שנרצה לכל המשתמשים שבמסד. (נמכר בנפרד). - הרחבת כרום שמפרסמת באופן אוטומתי על הקיר של המשתמש בכל X זמן שנבחר כל תוכן שנבחר. אין צורך בהרבה תחזוקה, הכל אוטומתי. תחסכו את הדיון על חוקי/לא חוקי, מוסרי/לא מוסרי. יש כבר 2 אתרים בארץ שפועלים עם המערכות הללו (לא שלי ספציפית אלא מערכות שעושות בדיוק את אותה העבודה), באופן חוקי לחלוטין. מספקים שירותים אמיתיים לכל דבר דרך המערכות האלה ומדגישות בתנאי שימוש שהשימוש כרוך בפרסום על הקיר של המשתמש. דוגמא: מתכנת בנה הרחבת כרום שעושה REPEAT אוטומתי לסרטונים ביוטיוב. הוא רוצה להרוויח באופן טבעי. משלב את הקוד שלי עם ההרחבה שלו, וכך מספק שירות אמיתי למשתמש ועם זאת מקבל רווח מפרסום. וכמובן מדגיש בתנאי השימוש את עניין הפרסום. |
![]() |
# 4 |
WBD.co.il
דירוג מסחר: (0)
|
בתור אחד שמפעיל מיזמים בתחום הדיגיטל ומתמודד לא אחת עם שאלות משפטיות ואתיות בתחום ..
יש פה 2 בעיות: חוקי מדינה(חוק הספאם, פרטיות וכו) וחוקי פייסבוק. בשניהם יש סיכוי סביר ואף גבוה, שמה שאתה עושה לא תקין כ״כ. בנוסף, ב- facebook api v2.x נדרש אישור מפייסבוק על מנת לפרסם על גבי users timeline.. והחל מחודש אפריל זה הגירסה היחידה שתפעל ואני בספק אם יש אישור לאפליקציה שלך אישור מפייסבוק לעשות את זה ובקיצור, תחסוך ממני הסבר מפורט למה אני מפקפק במערכות כאלה. והאשכול - נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|