|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
תכנות, עיצוב אתרים הוא דבר שולי יחסית. כי לא ציפיתי שמישהו לא יעדכן את הFF, כי הוא אמור לנדנד לך (לפחות לי) וכי זה כבר 5 גרסאות אחורה בFF :P. Eye-Soft הוא רמז שנון ל I-Soft AKA אני מתכנת. מלבד זאת, זה פשוט שם חמוד ויפה. אם יש לך הצעה לשם אחר, אני אשמח לשמוע אותה :] אהה ובקשר לColorEye, השם Eye Soft קיים כבר למעלה משנה וחצי וColorEye זה שם חדש למדי (הוא החליף כינוי). מטרת האתר הוא אתר יצוגי לעסק. אני לא מתכנת חובב, אני עובד עם לקוחות בני 30+ ובין השאר גם עם מפלגה חדשה (בכנסת כמובן...). המטרה היא פחות או יותר סגנון www.dvirs.net וwww.scepia.co.il שילוב של שניהם בעצם. המטרה האחרונה של האתר היא תיק עבודות. שוב, תודה רבה על התגובה המושקעת ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
תשפר קצת עיצוב וזהו!
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
צר לי לאכזב אותך ידידי, השם ColorEye קיים למעלה משנה, זה שאני לא פעיל בפורום לא אומר כלום. אל תגיד דברים שאתה לא ממש בטוח בהם. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם החברה והמערכת שלך. יום נפלא =] |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|