|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
אחראי פורום
|
לפותח האשכול:
לא היו לי בכלל בעיות! השרת טס ולא היו בעיות... פעם הבאה תתקשר לבדוק מה הבעיה ולא סתם לרוץ להוסטס...(אתה יודע כמה פעמים אני מתקשר לבן? כל יום לפחות 5 פעמים...גם כדי לדבר איתו על כמה דברים שלא קשורים לשרת וגם סתם לדבר..אחלה בן אדם!) לדעתי ביקורת מיותרת...
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה כבר נמאס! לא התכוונתי לפגוע בך, לא חשבתי שתיקח את זה כזה קשה, אני לא מבין מה הבעיה שלכם, יש לי בעיות בחשבון בשרת, אני מבקש מבן שימחק את החשבון ויצור שוב אבל הוא לא שם עלי, אז הלכתי ופירסמתי ביקורת רעה, לא היתה לי ברירה, בן, אתה צריך להתמודד עם האמת! |
|
![]() |
# 43 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
IM OUT FROM HERE.... ניר אני ידבר איתך בימים הקרובים על הפיצוי כספי ועל סיום ההתקשרות בינינו. החלטתי להחזיר לך 30 שקלים לחודשיים שנותרו. אנא תעביר לי את הפרטים לאן לשלוח את הכסף. תודה. Last edited by בן.נ.; 06-12-05 at 20:30.. |
|
![]() |
# 44 |
חבר וותיק
|
מעשה נכון בן,גם אני הייתי עושה כך אני לא מבין מה כ"כ קשה להתקשר אלייו? לעזאזל כל הזמן יש בעיות כל אחד רץ להוסטס כיאלו שזה ההורים שלו או משהו כזה די יש היום אמצעים לתקשור בין אנשים למה לא להשתמש בו!? תתקשר אלייו תפתור תבעיות בן אחלה של בנאדם אני לא מבין מה הקטע שלך בכלל לדעתי בן עשית מעשה ממש נכון שאתה מחזיר לו תכסף ישר כח!
|
![]() |
# 45 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קודם כל,
לא ישר הלכתי להוסטס, חיכיתי שבוע ואז פירסמתי, אל תגידו סתם. והינה סוף סוף, בן לקח יוזמה, מחק לי תחשבון ויצר שוב כפי שביקשתי, ועכשיו אני סוף סוף מרוצה ![]() לכל אלה שאמרו "זה בעיה במחשב שלך" שפשוט לא יפרסמו סתם תגובות לפני שהם לא יודעים. עכשיו השרת עובד טוב מאוד, אני לא מבין מה היתה הבעיה למחוק תחשבון וליצור שוב, לפני יומיים ביקשתי ממך. עריכה: ברוך השם, אני מעלה כבר כמה דקות ואין בעיות, פשוט זה היה בעיה בחשבון שלי, אני לא מבין מה היה כ"כ קשה.. Last edited by LosNir; 06-12-05 at 20:43.. |
![]() |
# 46 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וגם אם יפתחו לך עוד 100000 חשבונות אתה לא תצליח.. מה שיש לי להגיד לך זה שקרן |
|
![]() |
# 47 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אומרים לך שזה הסתדר, ב"ה בן לקח יוזמה ועשה כפי שביקשתי. ואל תגיד סתם "שקרן", לא שיקרתי בשום דבר אז לך תחפש תחברים שלך. Last edited by LosNir; 06-12-05 at 20:48.. |
|
![]() |
# 48 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
כולם נגד ניר זה מדהים,
ניר תידע שאני תמיד לצידך, אך גם לצד בן. ניר צור קשר רגע אחי... אני ייעץ לך משהו. |
![]() |
# 49 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אתה לא תהפוך ביקורת רעה לביקורת טובה. ישנן דרכים אחרות..
![]() |
# 50 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|