|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
בן,
אשמח מאוד עם גם אתה תיצור קשר, בעזרת תוכנת המסרים. מומלץ msn, אם אין לך ICQ. בדקות הקרובות. |
![]() |
# 52 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
די להפוך את מה שאני אומר לדבר אחר הוא טען לבעיה בשרת - הכוונה היתה להוכיח שאין בעיה כזאת ! די די כבר לבלבל את השכל ולחשוב שאתם יודעים מי אני ומה הכוונות שלי ומי זה ניר. אף אחד כאן לא יכול לקבוע מי באמת אשם ,לטוב ולרע. בכל מקרה - אני הבהרתי את הנקודה שלי והנושא הזה מיצע את עצמו. |
|
![]() |
# 53 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
דווקא יצא לי כמה פעמים לדבר עם בעל החברה,
בן אדם מאוד רציני וטוב.
חבר וותיק
|
לדעתי לנעול תאשכול ספאם טהור מתרוצץ כאן והבעיה נפתרה..
לצומת לבכם מנהלים |
![]() |
# 55 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל בוא ניראה איך אתה היית מרגיש אם לך היית כזאת בעיה, לא באתי להתלונן ולא כלום, בסה"כ פירסמתי ביקורת שאמורה לידע את בן במה שהולך אצלי בשרת (או לפחות אצלי בחשבון) אני שוב ושוב מדגיש שאני לא נגדו או נגד החברה שלו, פשוט כבר כמה ימים הוא לא עונה, השרת עשה בעיות, אני לא מבין מה היתה הבעיה לסגור תחשבון ולפתוח שוב, בדיוק 2 דקות על השעון, כבר ביקשתי ממנו לפני יומיים, אבל הוא לא הקשיב ואין לי מושג למה :qqb010: |
|
![]() |
# 56 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מתי התקשרת ולא עניתי ????? אני תמיד עונה. |
|
![]() |
# 57 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא בדיוק טיפוס שמתקשר. |
|
![]() |
# 58 |
חבר בקהילה
|
הבעיה נפתרה,לא?
למה להמשיך את הנושא? למרות שניר,לא היית צריך לפתוח ביקורת- חשוב לציין שהתמיכה היום מתבצעת בעזרת הפלאפון,אייסקיו ושאר תוכנות המסרים הם רק תוספות, אז מה הבעיה להרים שפורפרת\נייד ולהתקשר?
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני לא מבין זהו נגמר הכול נפתר בן פתח לו חשבון חדש אז די להגיב פה ותנעלו סתם ספאם מתפתח פה.. |
|
![]() |
# 60 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
והבעיה כבר הסתדרה, אנחנו סתם טוחנםי מים, תנעלו את האשכול. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|