|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
פירוש 2 המילים האלה הוא לוח ניהול, אשר באמצעותו אפשר להעביר DATABASES מאיחסון לאיחסון אחר בזמן קבוע שאתה קובע. מספר הטלפון ה"משרדי" יהיה כתוב היום יותר מאוחר. הטלפון המשרדי הוא בעצם קו שני שיש לי בבית. זה משנה תגיד לי? למה אתה נטפל? אם תזכה לקנות שירות משירותינו אתה תראה את עבודתינו המדוייקת והיסודית. ודרך אגב, נפתחנו השבוע, ברור שיהיו שינויים ![]() |
|
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עכשיו בשבילך: cron jobs = משימות מתוזמנות אתה יכול להפעיל פקודות של הרצת קבצים ועוד כמה דברים שאפילו אני לא יודע (ואני לא מגדיר את עצמי מומחה) .....בפרקי זמן שאתה בוחר... אין שום קשר לדטא בייס שם... ד"א נטפל?....אני רק כועס על זה שאתה קורא לעצמך מומחה..דבר שאתה לא.. רוצה שאני יפסיק להגיב אני יפסיק..את שלי כבר הוכחתי.. מה שאני יכול להגיד לזכותך שלא כמו כמה אנשים פה..אתה יודע לקחת הערות.. Last edited by meshuga; 09-12-05 at 11:21.. |
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
והאמת היא שזאת לא אפשרות חשובה כל כך, אז לא צריך להתווכח עליה. הרצת קבצים מסוג זה כוללת MYSQL - DATABASES ליתר ידיעתך. Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 11:23.. |
|
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא יודע למה זה משמש אז מאיפה אתה יכול לקבוע בשביל מה זה.... בכל מקרה..עזוב,אין טעם להמשיך וויכוח פה..... רשומים? ושל מי ריסלרים? זה השאלות האחרונות שלי באשכול הזה.. ד"א להריץ קובץ דטא בייס זה לא עושה כלום....:\..אין שם שום פקודה בפנים,בד"כ משתמשים בזה להריץ קבצי צד שרת כגון PHP |
|
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ועכשיו לשאלות האחרונות שלך: אין לנו שרת פרטי משלנו כרגע, יש לנו חבילת רייסלר מסויימת שמאוחסנת על שרת פרטי של חברה שאני לא אגיד את שמה. עידכון: *יפתח אתר של עיצוב אתרים בקרוב* Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 11:28.. |
|
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
" לוח הניהול של מסד הנתונים ( איחסון ) הינו DirectAdmin והוא לוח הניהול הכי חדיש ונוח לניהול מסד הנתונים שקיים כיום." עזוב אין לי טעם להמשיך פה... |
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא סתם אומר דברים תבין. ולהתראות.. |
|
![]() |
# 8 | |
חסום
|