|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
והאמת היא שזאת לא אפשרות חשובה כל כך, אז לא צריך להתווכח עליה. הרצת קבצים מסוג זה כוללת MYSQL - DATABASES ליתר ידיעתך. Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 11:23.. |
|
![]() |
# 12 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
בס"ד
שהיה בהצלחה חביבי. רק עיצוב דרוש שיפור!!
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
טוב אני רואה שהעיצוב דורש שיפור ![]() ![]() אני אשתדל להחליף את עיצוב האתר בהקדם האפשרי תודה לכולכם. |
|
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא יודע למה זה משמש אז מאיפה אתה יכול לקבוע בשביל מה זה.... בכל מקרה..עזוב,אין טעם להמשיך וויכוח פה..... רשומים? ושל מי ריסלרים? זה השאלות האחרונות שלי באשכול הזה.. ד"א להריץ קובץ דטא בייס זה לא עושה כלום....:\..אין שם שום פקודה בפנים,בד"כ משתמשים בזה להריץ קבצי צד שרת כגון PHP |
|
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ועכשיו לשאלות האחרונות שלך: אין לנו שרת פרטי משלנו כרגע, יש לנו חבילת רייסלר מסויימת שמאוחסנת על שרת פרטי של חברה שאני לא אגיד את שמה. עידכון: *יפתח אתר של עיצוב אתרים בקרוב* Last edited by ExpServ; 09-12-05 at 11:28.. |
|
![]() |
# 16 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
" לוח הניהול של מסד הנתונים ( איחסון ) הינו DirectAdmin והוא לוח הניהול הכי חדיש ונוח לניהול מסד הנתונים שקיים כיום." עזוב אין לי טעם להמשיך פה... |
|
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני לא סתם אומר דברים תבין. ולהתראות.. |
|
![]() |
# 18 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ותפסיק להיות כזה קטנוני, אני לא חי ברמה הזאת. יש מעוניינים? אתם מוזמנים ליצור קשר ![]() |
|
![]() |
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
מומחים??? כמו שהוא אמר אתם לא! אתה אפילו לא ענית נכון על מה שהוא אמר. בקיצור אני לא יכנס פה לויכוח שיהיה עוד פעם בהצלחה! אני לא חושב שאתה תשרוד הרבה זמן.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|