20-03-09, 15:46 | # 11 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
בעיקרון אני מתאמן על אספלט, כי פה באשדוד יש סימון על האספלט אז יותר נוח לי לרוץ בידיעה של המרחק המדויק (פחות או יותר) אותו אני רץ, כמה זה ישנה אם אני ארוץ על החוף? תרגילים מסוימים שאני צריך וכדאי לי לבצע באימון? |
|
20-03-09, 15:49 | # 12 |
חבר מתקדם
|
אל תסתמך על מדידה של מרחק הריצה שלך, אחת הבדיקות שנעשות בימי הגיבוש והסיירות הן אומרים לך לרוץ...לא אומרים לך בידיוק כמה...אז אתה נכנס למצב שאתה לא יודע עד מתי תרוץ...וכאן נכנס הקטע המנטלי.
|
20-03-09, 15:53 | # 13 |
מ.תיכנות
|
הבנתי.. חשבתי אולי להתחיל לרוץ על זמנים, ככה כשאני יותר נכנס לכושר אני רץ באותו זמן מרחק יותר גדול.. עדיף?
|
20-03-09, 20:18 | # 14 |
הוסטסניון
|
אתה יכול.
עכשיו בנוגע למישהו שאמר שאי אפשר לשפר מנטליות - ברור שאפשר. מה אתה חושב שעושים בצבא? אני אישית מתאמן בעמית לכושר, האימונים שם מ-א-ו-ד קשים וככה אפשר לעבוד על מנטליות. אני ממליץ לך להצטרף לחוג כושר קרבי בסגנון הזה. בנוסף, אם אתה לא רוצה, אני ממליץ לך לעשות משימות מ-א-ו-ד קשות ולא להישבר. דוגמה: לרוץ 6 קילומטר בריצה לאחור. בהצלחה טל!
20-03-09, 20:52 | # 15 |
חבר מתקדם
|
לדעתי?
אל תוותר לעצמך בכלום. בא לך להישאר על הספה מול הטלויזיה ואין לך כוח להביא משהו? תקום ותביא. אתה עייף ואין לך כוח לללכת מפה, אז תלך מפה? לך מהדרך שתעייף אותך יותר. נשמע מצחיק, אבל פשוט תענה את עצמך. |
21-03-09, 00:56 | # 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
לרוץ על אספלט זה לא בריא,ואם יש לך חוף נגיש אז ריצה על חול זה הכי בריא והכי מאמץ.
21-03-09, 03:23 | # 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
21-03-09, 11:19 | # 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
החשיבה היא שתבוא לשם בתור אזרח, הורסים לך את הנפש ובונים לך אותה מחדש בתור חייל. נשמע עמוק, אבל זה המצב ם:
21-03-09, 11:22 | # 19 |
מ.תיכנות
|
כן, אבל כדי להגיע לאותו מצב של אזרח שנכנס ליחידה מסוג כזה, אתה צריך לבנות מנטליות מסוימת, אחרת תישבר..
|
21-03-09, 12:56 | # 20 |
חבר וותיק
|
אני אישית כנראה אין לי את האפשרות להגיע לקרבי (פרקתי פעמים את ברך שמאל)
אבל מדעות של עוד 4 אנשים (מהמשפחה) שסיימו את המסלול של השייטת אני יכול לומר לך ככה קודם כל אל תקרא את השטויות שיש באינטרנט ואל תשנן את המבנה של הגיבוש.. שנית כל הגדנע זה בולשיט זה בסה"כ מבחנים בסיסים של הקשבה ושינון (פשוט מלמדים אותך לצלול.. תקשיב, תשנן ותעשה בדיוק מה שביקשו ממך), בגדנע אין כושר בכלל, הם מחפשים את אלה שיכולים להבין את הדברים בקלות וליישם מיידית שלישית - אל תרוץ על אספלט אם יש לך אופציה אחרת & תמשיך לשמור על הכושר שלך כמו שאתה עכשיו - לדעתי זה יספיק.. אם אתה רוצה לדעת איך אתה ביחס לאחרים אז פשוט לך לאיזה כושר קרבי כזה - תתאמן איתם..
|