הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 13-03-06, 12:39   # 1
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
בשנה הבאה בירושלים הבנויה .. וגם האליפות תהיה של ירושלים . עוד השנה ...

ואני לא ממש אוהד הפועל ירושלים, אני פשוט שונא מכבי ת"א ...

איך אפשר לאהוד קבוצה שזכתה 37 פעמים בגביע המדינה ? 40 פעמים באליפות ? יותר מ-90% ???

אתמול ממש ממש הרגשתי שאני אוהד ירושלים .. היתי עם חברים באיזה מקום ופשוט לא יכולתי ללכת !! נשארתי בסוף לבד עם עוד מישהו אחד לראות עד הסוף ... איזה חבללללללללל ירושלים היתה קרובה .

לפחות ירושלים עוד עם מרקוביץ טפירו קוז'יקרו מתן נאור .. הישראלי היחיד של מכבי הוא שארפ .. שעד לפני 10 שנה לא ידע מזה ארץ ישראל ...
שארפ הוא הישראלי היחיד של מכבי? אתה בטוח? בדוק את זה שוב..

אתה לא אוהד קבוצה בגלל שהיא מנצחת ב 90% מהפעמים? פשש חבוב, יש לך החלטות מוזרות.
ישן 13-03-06, 13:30   # 2
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
שארפ הוא הישראלי היחיד של מכבי? אתה בטוח? בדוק את זה שוב..

אתה לא אוהד קבוצה בגלל שהיא מנצחת ב 90% מהפעמים? פשש חבוב, יש לך החלטות מוזרות.
שארפ "הישראלי" היחיד שמשחק ... גרין לא נוגע בכדור, שרון ששון נכנס שיש בעיית עבירות והשתיים האחרים אפילו האוהדים הכי שרופים של מכבי בקושי מכירים ... אה ואם שכחת, הם משחקים רק בגלל שארנולד ופני ביציע בגלל חוק הזרים, אם לא .. גם חצי דקה ב-40 הפרש הם לא היו מקבלים .

ולמשוגע, אני כן אוהד חיפה, והיתי במלא משחקים, הנה ... בשנה האחרונה היתי במשחק אחד (נגד מאלמו) למה ? חיפה תמיד מנצחים, אין אווירה ... בקושי בא קהל .

וזה ככה אצל כל הקהל של חיפה .. היציעים ריקים .

אצל מכבי יש קהל בליגה רק כי כולם קונים מנווים כדי להבטיח מקום ביורוליג ...

בקיצור ... אתמול היה יותר אוהדים להפועל ירושלים (אני לא מתכווון ביד אליהו למרות שגם זה הישג ענק) אני מדבר על בכל הארץ, מי שראה את המשחק הרוב העדיפו לנצחון של ירושלים ..

למה ??? כי כבר נמאס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
ישן 13-03-06, 14:00   # 3
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
שארפ "הישראלי" היחיד שמשחק ... גרין לא נוגע בכדור, שרון ששון נכנס שיש בעיית עבירות והשתיים האחרים אפילו האוהדים הכי שרופים של מכבי בקושי מכירים ... אה ואם שכחת, הם משחקים רק בגלל שארנולד ופני ביציע בגלל חוק הזרים, אם לא .. גם חצי דקה ב-40 הפרש הם לא היו מקבלים .

ולמשוגע, אני כן אוהד חיפה, והיתי במלא משחקים, הנה ... בשנה האחרונה היתי במשחק אחד (נגד מאלמו) למה ? חיפה תמיד מנצחים, אין אווירה ... בקושי בא קהל .

בקיצור ... אתמול היה יותר אוהדים להפועל ירושלים (אני לא מתכווון ביד אליהו למרות שגם זה הישג ענק) אני מדבר על בכל הארץ, מי שראה את המשחק הרוב העדיפו לנצחון של ירושלים ..

ראו, Factor הרגע קבע מה רצו 6 מיליון איש :|
אם יש לך את הכוח לעשות את זה, איך אתה רק מנהל פה ולא מנהל ראשי :P

בכל מקרה, היה משחק טוב, היה די ברור שמכבי תנצח, היה גם די ברור שאחרי שהיא תנצח מישהו יבוא ויתן הערות טיפשיות נגד מכבי (כמו שעשה פה factor...).
דרך אגב, זה היה בושה וחרפה שכאשר מכבי ניצחו האדומים סובבו את הגב. זה פשוט בזיון וחוסר ספורטיביות.
אהה, רק כדי לסדר כמה דברים. למשחק בתל אביב הגיעו כ1000 אדומים, כל השאר צהובים (אם אני לא טועה זה עוד 3500 צהובים).
אהה ודרך אגב, גם ארנולד עכשיו ישראלי הוא נשוי ליהודיה פה בארץ.
יניב גרין ושרון ששון משחקים המון - לפחות 10 דקות למשחק. יש להם יתרונות על שחקני החוץ ופיני מנצל את זה בהתאם. בורשטיין הוא שחקן חמישיה והוא מעולה.
קבוצה רצינית לא צריכה בכלל לחשוב על הוא ישראלי, הוא יהודי, הוא שחור. קבוצה רצינית חושבת על מי יותר טוב, לא מי יותר ישראלי.
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 14:24   # 4
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector

אבל אתה אומר שאם חיפה תמשיך לקחת אליפויות תפסיק לאהוד אותם כי "נמאס"?...
קיצר.....כל ההודעות פה לא נשמעות יותר מדיכאון בגלל שהפועל הפסידו...
העובדה היא שבמכבי משחקים ישראלים ולא יעזור כלום, גם מתאזרח הוא ישראלי (נתחיל מזה)....
כספי ש"לא מכירים אותו" היה כוכב הנוער אז הוא מאוד מוכר, זה שהוא לא מקבל דקות זה בגלל שהוא קצת חסר נסיון....אולי זה בגלל גילו המופלג (מתחת ל18).....
גרין מקבל דקות......רוב הזמן בשביל עבירות אבל עזוב, בוא נדבר על ששון שאתה אוהב מאוד, הבן אדם שנתן אתמול את הדחיפה למכבי הוא לא אחר משרון ששון....עם השלשות, החטיפות והריבאונדים...
הטעות של פיני במשחק זה שהוא הוציא אותו.....
סתם דיון שיכול להמשיך סחור סחור......וזה סתם....מכבי ת"א הייתה ונקווה שתמשיך להיות הקבוצה הכי טובה בישראל...
ואל תחשוב שאני מהאנשים שלא חולקים כבוד......למשל, ביול"ב אני בעד הפועל ירושליים כמובן, כל קבוצה שמייצגת את ישראל מבחוץ אני בעדה, שלא כמו אוהדי הפועל שלא מוכנים לפרגן ביורוליג....
והסתובבות בטקס.....פשוט....חוסר......זה מראה כמה הם לא יכולים להפסיד בכבוד....
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 12:45   # 5
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

שמעתי, מזל טוב
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 13:01   # 6
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

אני כבר מחכה ליום חמישי........אני ומכבי בהיכל....נקווה רק שהם ינצחו
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:15   # 7
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

מתי יש שידור חוזר של המשחק? הייתה לי עבודה בזמן הזה
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:38   # 8
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

חחח שאוהדי ירושלים הפנו את הגב זה היה ענק !!!
התבאסתי שבהנפת גביע הם לא שרקו בוז ... כי צריך לשרוק בוז על כל גביע שמכבי תרים .
אתם לא רוצים ליגה טובה ? לא ליגה שהקרב הוא מההתחלה על המקום השני ?!

צריך לעשות חוקים נגד מכבי, הגבלת שכר .. תקרת תקציב ... חוק זרים חדש .. הכל כדי להעיף אותם כבר .

ורגע, ל-Eyesoft .. אתה אומר שיותר רצו אתמול שמכבי תנצח ? נווו באמת אל תהיה תמים .
אני אתמול ראיתי את המשחק במין מסעדה כזאת ... מתוך 100 איש שם בערך .. אולי אוהד בודד בצד שרוצה שמכבי תנצח . מכל התגובות באינטרנט .. ב-Walla YNET פורמים כמו פה .. כולם רוצים שמכבי תפסיד . 80% מתים שמכבי תתפרק כבר
ישן 13-03-06, 15:43   # 9
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
חחח שאוהדי ירושלים הפנו את הגב זה היה ענק !!!
התבאסתי שבהנפת גביע הם לא שרקו בוז ... כי צריך לשרוק בוז על כל גביע שמכבי תרים .
אתם לא רוצים ליגה טובה ? לא ליגה שהקרב הוא מההתחלה על המקום השני ?!

צריך לעשות חוקים נגד מכבי, הגבלת שכר .. תקרת תקציב ... חוק זרים חדש .. הכל כדי להעיף אותם כבר .

ורגע, ל-Eyesoft .. אתה אומר שיותר רצו אתמול שמכבי תנצח ? נווו באמת אל תהיה תמים .
אני אתמול ראיתי את המשחק במין מסעדה כזאת ... מתוך 100 איש שם בערך .. אולי אוהד בודד בצד שרוצה שמכבי תנצח . מכל התגובות באינטרנט .. ב-Walla YNET פורמים כמו פה .. כולם רוצים שמכבי תפסיד . 80% מתים שמכבי תתפרק כבר
מנהלים לא להכנס בי על זה, אבל:
אתה בן אדם טיפש, בור ולא סופרטיבי.

דרך אגב, הייתי מציע לך לקרוא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3226968,00.html
גם את התגובות, הרי כולם נגד מכבי... קרא קרא.
חבל שהם לא שרקו בוז ? חבל שאוהדי מכבי לא הכו אותך שהם ניצחו... מה זה השטויות האלו. זוהי בדיוק הסיבה שבגללה לא מגיע להפועל לנצח. האוהדים שלך. רק אחרי שתלמדו להפסיד תוכלו ללמוד לנצח.
חוקים נגד מכבי ? יש להפועל את גדימק... האיש העשיר ביותר בא"י. אין להם שום בעית תקציב, פשוט זרים טובים לא רוצים אותם כי הם לא קבוצה ברמה גבוהה כמו מכבי. מכבי עם ספסל קצר ועלוב ניצחה אתמול ועד הרבע הרביעי זו הייתה תבוסה משפילה. אם היה למכבי ספסל ארוך יותר זה היה נגמר ב30 הפרש.

ושוב, אתה פשוט בור, לא ספורטיבי ואני מקווה שכל קבוצה שאתה תעודד תפסיד. פשוט גועל נפש. אם הפועל היו מנצחים הייתי אומר להם כל הכבוד והייתי באמת שמח בשבילם על הניצחון. זה בדיוק ההבדל.

Last edited by Eye-Soft; 13-03-06 at 15:47..
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:47   # 10
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
מנהלים לא להכנס בי על זה, אבל:
אתה בן אדם טיפש, בור ולא סופרטיבי.

חבל שהם לא שרקו בוז ? חבל שאוהדי מכבי לא הכו אותך שהם ניצחו... מה זה השטויות האלו. זוהי בדיוק הסיבה שבגללה לא מגיע להפועל לנצח. האוהדים שלך. רק אחרי שתלמדו להפסיד תוכלו ללמוד לנצח.
חוקים נגד מכבי ? יש להפועל את גדימק... האיש העשיר ביותר בא"י. אין להם שום בעית תקציב, פשוט זרים טובים לא רוצים אותם כי הם לא קבוצה ברמה גבוהה כמו מכבי. מכבי עם ספסל קצר ועלוב ניצחה אתמול ועד הרבע הרביעי זו הייתה תבוסה משפילה. אם היה למכבי ספסל ארוך יותר זה היה נגמר ב30 הפרש.

ושוב, אתה פשוט בור, לא ספורטיבי ואני מקווה שכל קבוצה שאתה תעודד תפסיד. פשוט גועל נפש. אם הפועל היו מנצחים הייתי אומר להם כל הכבוד והייתי באמת שמח בשבילם על הניצחון. זה בדיוק ההבדל.
אף אחד לא יעשה לך כלום .. זאת דעה שלך ואין בעיה .
פשוט אתה לא מבין דבר אחד- אתה לא יכול לדבר על ספורטיביות ! פשוט לא יכול ...
46 אליפויות ו-36 גביעי מדינה ... זה ספורטיבי ?

אתה מדבר על גאידמק .. גאידמק פה חודשיים . מכבי ככה כבר 45 שנה .
תמשיך לדבר על ספורטיביות .. עד שתבין שמכבי זה הדבר הכי לא ספורטיבי באירופה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום