|
![]() |
# 1 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
רואים שאתה ילד רואים שאתה לא רציני להיות רציני זה לא להעביד סתם מעצבים זה לקבוע אם אחד מראש לא אהבת תעבור למישהו אחר, אנשים כמוך הכרתי הרבה לפני עניין המקדמה, "קשרים אם פרטים עסקיים" תעשה לי טובה אין לך אפילו דפי הסבר איזה עסקים, אין לך כרטיס ביקור, אין לך שום דבר שיווקי ושום דבר שאמור לשכנע לקוח, אז אני לא מאמין שיש לך "לקוחות עסקיים", אין לך מושג בכלל בשיווק בניית אתרים, סך הכל ילד אמר "לאבא שלי יש ככה וככה הוא רוצה אתר" אנשים כאלה מחרטטים אותך. זה שאתה מאמין וזה שאחרים מאמינים לך זה בעיה קשה שצריך לפתוח ופותרים אותה דרך מקדמה, הקטע אם קיו הוסט היה הקטע היחיד מתוך עשרות כמו שאמרתי, לקוח לא נישאר לקוח ברגע שהוא מתחיל לאיים. אז תעשהה טובה תפסיק לשחק אותה איש עסקים יש לך בסך הכל עסק ממש אבל ממש קטן של אירוח אתרים שלא מפורסם בשום מקום והעתיד שלו זה בפורומים, אז לפני שאתה פותח עליי תפה תחשוב איזה תשובה יש לי, לך תעסיק אנשים בחינם לך "יש לו תומכים שלא מקבלים גרוש מקבלים איחסון" והוא מדבר על חינם. יום טוב שבוע טוב רוצה לסגור עניינים אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית. באמת מנהלים תנעלו את הדיון החסר משעמות הזה.
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה גם בכלל לא מפורסם אז מה הרעש פה? |
|
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
איזה רשע אתה ![]()
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הייתי חייב להגיב כאן. זה פשוט מאוד לא יפה מה שאתה עושה. הוא פנה אליך ספציפית? הוא הזכיר אותך? הוא נתן עובדה שיש כאלו שבורחים אחרי שראו את העיצוב, ואז יוצא שהמעצב עבד סתם. אתה ירדת פה לרמה אישית. אני מכיר את אלירן כל כך הרבה זמן. אני יודע עד כמה הוא בנאדם טוב. אין לך שום זכות שבעולם לרדת עליו ככה. אז היה לו סיפור עם לקוח. זה נותן לך את הזכות להכנס בו בגלל שהדעה שלו לא מקובלת עליך? גם לך היו סיפורים קטנים בעבר לא? (**מישהו הזכיר כאן פורנו?**) ושוב, אני מקווה שתיקח את דבריי ברצינות ותבין, עבודות לא עושים בחינם. מי שעושה-פרייאר. אני לא בא להרוס לך את האשכול, אבל אתה צריך ללמוד לקבל דעות של אחרים מבלי להוריד עליהם עצבים. |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא ביקשתי שום פלאש ושום תכנות .
כל השאר אני עושה בעצמי מה שאני כן צריך זה סקיצה של PSD . ואל תציפו לי את האשכול בדברים שלא קשורים כמו מקדמה על סך של 40% אחרת אתלונן להנהלת הפורום על הספאם שאתם עושים . אם אותם אנשים רוצים זה משהו עיסקי לא משהו בשקל אם אתם רוצים אתם מוזמנים לעבוד על סקיצות . לא רוצים ? אל תגיבו ! לא הצמדתי לאף אחד מכם אקדח לראש ואני לא מעוניין לשלם מקדמה או להתחייב למעצב ואני לא ילד קטן שמשחק משחקים אני בקשרים עם כמויות של עסקים פרטיים ואין לי זמן לשטויות שלכם אתם מוזמנים לנעול את האשכול רואים את הרמה שיש פה באמת רמה גבוהה נהייתה פה . |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יונתן, אני יחסוך לך את העבודה.
מאור מקבל אזהרה על שימוש במילים שממש לא מתאימות לפורום והתקפה על משתמש אחר. מאור, זוהי האזהרה האחרונה שלי אליך. בפעם הבאה זה יהיה הרבה יותר חמור, באמת. אם אתה רוצה להשוויץ בקשרים שלך, אתה מוזמן אולי לחפש בגוגל את המקום המתאים, אבל בטח שלא בהוסטס. נעול.
|
|