יש דבר אחד שאני לא אוהב בהוסט - שלא משנה מה עשית ואיך , אם יש דבר אחד דומה למערכת או לעיצוב של מישהו אחר זה גניבה .
אז כן לקחתי השארה ממערכת מוכנה , אבל היי כל המערכות עובדות על אותה פקודה , העלה_קובץ _נבחר ו שנה_שם_לקובץ .
אני אהבתי את הדרך מחשבה של המערכת החינמית ולא העתקתי אבל עשיתי משהו דומה .
אני לוקח את הזמן כרגע -> מעביחר אותו להצפנת MD5 -> לוקח את התווים 1,4,6 מההצפנה ומכניס לשם לפני ואחרי השם של הקובץ ( שלא יהיה דאבלים באתר ).
לקחתי את זה יותר רחוק -> דרך הפאנל אתה יכול לקבוע את השם של המערכת העלאות , ובכל תחילת תמונה יהיה את השם שהגדרת .
אז לפני שאתם אומרים מעתיק , יש לי מערכת כזאת תחשבו , כי זה בסך הכל פוגע לי במכירה שאתם אומרים את זה...
לגבי הפאנל -> לא נראה לי משמיהו עשה ככה את השינוי שם המערכת תשינוי הגודל המקסימלי המותרת הורדה הוספה והסרה של אדמנים כי זה שלי 100% .
לגבי התצוגה של הקבצים שהועלו לקחתי השראה בלבד ממערכת אחרת , שלא היה לי בכלל את הקבצים שלה , ותיכנתתי כמוה , זה אומנם נראה כמוה כי זה היה הרעיון אבל לפי דעתי הצורה שאני מתכנת זה לא הצורה שהבנאדם שהראה לי את המערכת שלו תיכנת .
אז לכל אלה שאמרו גניבה או כל דבר אחר ... תחשבו עוד פעם , זה מערכת שלי ועד שלא יוכח ( ובחיים לא יוכח כי זה שלי ) שגבנתי STFU ALL ... ( חחח הייתי חייב לומר את זה )
וזה די מעצבן שאתה משקיע על משהו ופתאום אומרים לך שזה גנוב ...
עוד תגובות בבקשה .
|