|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפוכה היא האמת.
חבל שאתה ממשיך באותה דרך ילדותית מפורום אחר ולא מוכן לקבל הערות (לפחות אתה לא מקלל). בשביל מה אתה בכלל מבקש חוות דעת אם לא להשתפר? אם בכל זאת אתה סבור שאני טועה, אשמח אם תקשר אותי לפורטלים של משחקים שעגלת הקניות כ"כ בולטת אצלם (בכלל, אלו שמציעים מכירה עושים את זה בד"כ דרך שותפות), פורטל עם אייקונים בגודל חצי דף וכאלה עם סתם תמונה שחורה עם קווים שתקועה באמצא. מחכה לקישורים...
# 13 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
בעיקרון לזה התכוונתי .
זה סגנון מועתק . אני יש לך עוד עיצובים שלקחת הרבה השראה מאור הלוי . |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
אחלה עיצוב
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
שים לב למטה, שהנקודות שעולות [הקוים המפרדים] אז זה חוצה גם למעלה שם,
כנראה לא שמת לב וזה ממשיך, עיצוב נחמד, לוגו די לא בפרספקטיבה נכונה לדעתי.. והעיצוב די דומה למה שהביאו פה, בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המבנה בכלל בכלל שונה אין מה להתווכח
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והמבנה לא זהה לחלוטין אבל דומה.
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
גבר שמע טוב אבל תשחק אותה ראש קטן כי אני מוכן להתערב שהעיצוב היה אצלי ב - psd שעיצבת
ואם לא אז יש הרבה אבל הרבה השראה .. בחייאת אני שונא שקרנים אם יש דומים אז זה עוד "מעצבים" שלקחו השראה גדולה מידי שמע קח השראה אבל אחי יש גבול. תודה, תגיד סליחה וגמרנו סיפור |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בטח אתה גומר את הסיפור אתה מצטער על מה שאמרת... לא פלא שיש לך השעיה לפני שאתה מגיב תחשוב טוב על מה שאתה רושם
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|