|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
gamers.com // עיצוב לאתר משחקים
שלום,
הכנתי עיצוב חדש אם מבנה מיוחד,צבעים יפים ומשרת את המטרה לפי דעתי זה מבנה מיוחד שאין בהרבה פורטלי משחקים העיצוב למכירה במחיר סמלי , למעוניינים ליצור קשר מקווה שאהבתם,dm-design. http://img259.imageshack.us/img259/6697/gamersof4.jpg
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
איזה עיצוב...
טירוף...! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
עיצוב נחמד.
עדיין, חסר לי בו משהו משמעותי... |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד, אהבתי!
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
התפריט ניווט עדיף לשים בצד ימין
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
עיצוב יפה..
אבל מציק שזה חצי באנגלית חצי עברית
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה עוד תגובות
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה מנסה להעתיק המון המון עיצובים ואת הסגנון גם של EyeWd.Net
ואלה שבאמת מכירים את אור יאשרו את זה. אני רק יימצא את העיצוב הזה שלו ואני יבא לך לראות כמה הוא דומה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסכים ^^
לגבי העיצוב, את תעלב אבל הוא מאד חובבני. אני לא מבין את הקטע של חצי אנגלית חצי עברית. וברור שזה לא מבנה שיהיה ל"הרבה פורטלי משחקים" כי כל המבנה מאד מבולגן. מה הקשר עגלת קניות לפורטל? מה זה האייקונים הענקיים האלו של הקונסולות? הריבוע השחור באמצע עם הפסים? סתם תקעת דברים כדי למלא את העיצוב =\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|