|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
DomainTheNet - לקח לדומין שבועים להגיע.
ויש לי שם כרגע 2 דומינים. כדי לעדכן DNS אני סורק דף ושולח באימייל במקום לשלוח בפקס. הפאנל שלהם על הפנים, לא מעדכן שום דבר גם לאחר שפניתי אליהם ואמרתי להם הם אמרו שזה עובד מצוין. פקה פקה בקיצור. LiveDNS - הדומין הראשון הגיע אחרי 24 שעות והשני הגיע פחות מ-24 שעות. ממשק ניהול נוח, עדכון DNS בפאנל שעובד לפחות. לך על LiveDNS שם יש יותר איכות מאשר ב DomainTheNet מניסיון! |
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
כבר שעתיים שאני מנסה להשיג את DomainTheNet בשביל דומיין של לקוח,
כבר שעתיים שהבטיחו לי שיחזרו אלי, זה לא שירות. LiveDns לעומת זאת..מומלץ בחום, מחזיק שם כיום כבר מספר דומיינים, מענה בזמן קצר, אדיבות בשירות. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
DOMAINTHENET עובדים עם לקוחות וחברות (לא חברות כמו פה) ואם הייתם מחכימים , ולא ישר מאשימים ומתרגזים , אולי הייתם מביניתם. מקווה שהבהרתי את הנקודה אלון |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שעה לחזור אלי? כשאני מתקשר לlivedns הם מטפלים בי מיידית ובמקום והתקשרתי לא מעט.
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא מעניין אותי כ"כ LIVEDNS ,פשוט תבין דבר אחד : אתם , רצים מיידית לפורום ומתחילים להוציא שם רע לעסק , פשוט ככה . תמשיכו להתווכח ביניכם. I'M OUT |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() מי הוציא שם רע לעסק? אולי במקום להיות עיוור תסתכל על התגובה שלך עצמך ותראה שאפילו אתה מוציא שם רע לעסק. יש המון טענות לזה שהשירות שלהם לא משהו ואתה כל פעם חוזר ומגן עליהם, ואם תסתכל נטרלי לשניה תבין שהרמה היא לא אותה רמה. בהצלחה.
![]() |
# 9 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
רק הבהרת שאתה הולך עם הראש בקיר ולא מוכן לשמוע ביקורת. אני צריך לקוח "פרימיום" בשביל לקבל שירות? חברה (SPD) שמארחת יותר מ-2500 דומיינים ו-70 שרתים היא "חברה" בשבילך? אז תפסיק לבלבל, קיבלתי שירות לקוי ובגלל זה כתבתי על זה וכן, אני נהנה לעבוד עם LIVEDNS, אני לא לקוח "פרימיום" (או ריסלר, או איך שתרצה לקרוא לזה) ותראה איזה יופי..קיבלתי שירות מהיר ואדיב. אז ניחא שלא יענו לי על הרגע..להשאיר הודעה זה מקובל, אבל גם אחרי 4 שעות לא חזרו אלי...הייתי צריך לחזור אליהם ולצעוק קצת בשביל לקבל שירות. אתה קנית ואתה מרוצה? יופי..פרסם ביקורת בנושא.. תן לי לפרסם את הביקורת שלי ותשתוק, אתה לא באמת חייב להגיב אחרי כל תגובה על Domain the net. אז תחכים קצת ותפסיק לבלבל ת'מוח. Last edited by דניאל; 27-03-07 at 20:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
LiveDNS
אבא שלי העביר את הדומיין שלו לשם ואמר שהם ממש טובים!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|