|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
(הכוונה בזה הייתה בשביל לומר שלעומת הרמות האלו היסטוריה הרבההה יותר קל..(שנה שעברה לבגרות בהסטוריה קראתי את שתי המחברות, וניגשתי לבגרות.. והוצאתי סופי 92(מספק אותי חח)) למרות שבהסטוריה הרוב היה אצלי מזל(המתכונת), לא עשיתי שאלה של 10 נק', והמורה לא ראתה(!)(מה הסיכוי לזה?? חח) |
|
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אגב מישהו יודע מה השעות או איפה בודקים?
# 3 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אם ככה, למה אתה ב3 יח"ל?\= דרך אגב, השעות כתובות באתר של משרד החינוך. |
|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני ב 3 יחידות כי אני לא משקיע.. בשבילי חומר עיוני יותר קשה בגלל שצריך בעיקר לזכור ולא לדעת טכניקה או משהו.. אגב יש לי בעיות בזיכרון ובריכוז:\
![]() Last edited by maor; 27-05-07 at 12:35.. |
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני 002
נשמה של הפורום
|
003
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
י"ב
עושה שאלון 004, השאלון הכי קשה ב-4 יחידות... יהיה טוב ![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
006, מוגש על 60.......
כנראה שנה הבאה אני יעשה בחורף שוב, עם מגן מחודש...אלא אם כן אני יצליח להוציא את המקסימום (80). |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה מטומטם אני גם אמור להיות לי מגן 60.. אז אני לא ניגש בכלל ... ויתנו לי מגן רק מועד ב
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אין לי כח להתעסק בהשלמות שנה הבאה, אם יש לי הזדמנות לסיים את החלק הזה השנה, אני יעשה את זה. גם עם 80. וגם, המורה שלי למת' לא תסכים להגיש אותי עם מגן חדש (כלומר, לשנות לי את המגן ולפי משרד החינוך זה זכותה) אם אני לא ינסה לפחות את המועד הזה. הבכיינות הבכיינות... הלכתי ל005 עם 85 מגן, הוצאתי 100 ו93 סופי...אפשר לחשוב 7 נקודות לא ממש ביג דיל בסופי. אם תקבל 100 בבגרות עצמה, הסופי שלך יהיה 98, תקבל 100 סופי ב2 הטפסים הבאים...אז כל מת' בסופי יהיה 100/99. בכללי זה לא ממש משנה...מ95 ומעלה זה אותו דבר..לאף מוסד לא משנה אם זה 95 או 100 שניהם זה "מצויין". |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|