![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
העיצוב מזכיר מאוד את מייפל ישראל שהציגו פה לא מזמן לא ?
בכל אופן בהצלחה |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 13 |
אחראי פורום
|
כמישהו אובייקטיבי לגמריי? למרות שאני בטוח שמישהי תפרש את זה כהעלבה אישית,
העיצוב? חובבני. תמיכה בפיירפוקס? כמעט, נראה דיי מגעיל. ה"בפלאפון שלכם"? נו, באמת, לפחות תשקיעו טיפה. הקאש שופ? לפחות שיהיה סקר שיציג מה הכי נמכר, וגם זה.... המדריכים? חלק לא נכונים, חלקם עוברים על החוקים של נקסון(נו, מילא בפורום, אבל באתר?). שגיאות כתיב באנגלית שחוזרות על עצמם?... האתר, במה, בפרונט פייג'?... חסימה על סימון של דברים? ואם אני רוצה להעתיק לוורד ולהדפיס? נכון, אפשר לעקוף, אבל אם אתם באמת "שווים", תאפשרו. יעתיקו? כולם ידעו שאתם האתר המקורי. קידוד?... עדיף שלא לציין. פורומים בשרת חינמי?.. והודעות ראשיות שלא עודכנו במשך, הממ, חודשיים? בתפריט הראשי למעלה, מלא דברים ב-JS שלא עובדים-שבכמה שורות אפשר לסדר את זה. http://www.mapleisland.co.il/credits.htm "האתר הישראלי למייפל סטורי"...... בכ"מ, אם את לוקחת מאתרים שבמדיניות שלהם לא כתוב באופן מפורש שאפשר להעתיק בלי לבקש אישור-אל תעשי את זה. במדריכים של העבודות השלישיות? הכתב משגע. ב-FF זה פשוט..... איני יודע אם זה כך גם ב-FF, אבל זה מטריף את העין. naxon? זה nexon. ב-Fan Art-את יכולה לפחות לציין שזה מועתק אחד אחד מהאתר של מייפל סי. וזה הביקורת ה"בונה" שלי. |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
נראה כמו העתקה מי אתר מיפיל סטורי הישראל הזה..
גם הסקריפט אםן היד הזאת העתקם ![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
למי שיש בעיה עם התגובה שלי,
לא מעניין אותי. זאת דעתי, עדיף שתחזרו לטיפו, האתר החדש שלכם פחות טוב מהאתר שהיה לכם בטיפו, אם זה לא מקובל עליכם אז כמו שאמרתי לא מעניין אותי. זה הביקורת שלי =\ וזה שקיבלתי על זה אזהרה זה הכי מצחיק, כי אני הייתי רציני לגמריי במה שאמרתי ולא הייתי ציני לרגע =\ בקשר לעיצוב, עיצוב חובבני ולא יפה... טוב שלא ניסיתם להעתיק מהאתר שלנו =\ ורינית, למה נראה לך שזה מזיז לנו שעקפת אותנו במילת החיפוש "מייפל סטורי", הרי אתם אלה ששכרתם חברת קידום ...
Last edited by reXtea; 24-10-07 at 18:40.. |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
# 17 |
חבר מתקדם
|
נכון אבל הם השקיעו כסף, ואנחנו נעקוף אותם עם החברה שלהם.
חבר חדש
|
דבר ראשון, אתה ממש אבל ממש מעורב ויש לך אפילו אינטרס להעליב את האתר שלי ולהגיד כל מיני דברים נגדו, ועוד לפני התקרית עם ויקיפדיה, תאמין לי שחשבת אחרת, ואל תכחיש.
חוצמזה חס וחלילה -_- לא שכרנו שום חברת קידום ושום בטיח. עוד יותר מפדח זה שאתה חושב ששכרנו חברת קידום וככה עקפנו אתכם. אז זהו שלא, עברנו אתכם בדרך המסורתית, קישורים. וזו הבושה, עצם זה שאתה מקל על עצמך בזה שאתה אומר לעצמך:"אה, הם השתמשו בחברה והשקיעו כסף, אנחנו לא וזה למה אנחנו מקום שני, אז זה בסדר גמור". ואני לוקחת את כל הדברים שאתם אומרים ברצינות חוץ ממה שMasterT אמר, בכל מקרה אני רבה איתך במסן פעם בשבוע, אתה חושב שזה עוזר? והעיצוב כל כך לא דומה, ההשראה היחידה שאני לוקחת מאיזשהוא אתר זה רק מהידן סטריט, אלילים לשמם.
מייפל סטורי Last edited by Rinat114; 24-10-07 at 20:56.. |
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
ואוו, לא ידעתי שאנחנו מדברים כל כך הרבה. את לא מתייחסת לתגובה שלי? אז אל תבקשי ביקורת. |
|
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
ממש לא נוח ותוכן ילדותי.
עיצוב גרוע, ומה הקשר לרדיו מייפל? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|