![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מייפל איילנד
נממ אני רואה שגם המתחרים ביקשו ביקורת -_- אבל שיהיה...
האתר עוסק במשחק מייפל סטורי. לא יודעת אם הפרסום פה מצונזר אבל הנה הכתובת: http://www.mapleisland.co.il מקסימום חפשו "מייפל סטורי" בגוגל, האתר הראשון. יש להזכיר שאני מנהלת תוכן יחידה ויש מטכנת אחד ומעצב אחד ויחיד. אשמח לביקורת בונה, תודה. Last edited by Rinat114; 24-10-07 at 05:13.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
האתר נראה טוב עם הרבה תוכן וגם גולשים, את העיצוב אני קצת פחות אהבתי.
אתה יכולה ליצור איתי קשר במסנג'ר או באיסיקיו?
תודה על תרומתך.
|
אחלה אתר, מה שמפריע זה העיצוב.. שפרו אותו.
בהצלחה ![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
עדיף שתחזרו לטיפו ... =\
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
העיצוב דורש שיפור (ואף עיצוב מחדש בסגנון המשחק עצמו - על עיצוב לא כדאי להתקמצן ועיצוב מדהים ישפר אותכם בטירוף), הרקע אפור וזה על הפנים, התפריט בבאר לא מספיק ברור -דורש שיפור.
מומלץ אם תשפרו את האזור של הקאשופ ותעשו דף לכל מוצר זהה לאתר הרשמי אבל בעברית. רצוי מאוד להבליט בצורה כזו או אחרת את המדריכים העיקריים שלכם כי אני יודע בתור מישהו ששיחק פעם שמדריך מיקסוס נכון בכל רמה של הסקילים זה משהו שכל שחקן צריך (אני אישית חיפשתי בגוגל ולקח לי המון זמן עד שמצאתי אז כדאי לקדם את הדף ולא רק את האתר הראשי). וכמובן יהיה הכי טוב אם תוסיפו את כל הדמויות במשחק, כל המשימות וכל המפות כמו בהיידן סטריט ואז זה יגרום להרבה מאוד שחקנים לרצות לבוא אליכם ולא אל המתחרים (אבל זה המון המון המון עבודה). בהצלחה. *INvisioN, דווח - צפה לאזהרה.
חבר חדש
|
טחח Invision עוד אחד מהמנהלים של מייפל ישראל, כמה נחמד.
עזבו אותם, אינפנטילים, עכשיו שעברנו אותם בגוגל במילה "מייפל סטורי" הם מתחילים להתבכיין. בקשר להידן סטריט, אנחנו מנסים לפעול לפי המדריכים שלהם אבל זה די קשה, מן הסתם יש שם המון חומר. אממ בכ"מ תודה רבה לכולם =] אשמח לקבל עוד תגובות.
מנהל ראשי
|
INvisioN,
אם יש לך ביקורת בונה, אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע, עד אז - תתבטא בהתאם. Rinat114, אין מקום לביטויים כאלו בפורום, הימנעי מהם. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|