|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
WebPrroject אני אשמח אם תיצור איתי קשר בICQ #79047194 ע"מ לתת לי רעיונות למשיכת משתמשים אם יש לך, אני רוצה לעשות את זה על הצד הטוב ביותר, יהיה נחמד לקבל מאנשים תמיכה בזה.
תודה!
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
טוב נראה לי שאני אלך על זה ואקים את הקהילה =]
תודה רבה! לכל מי שרוצה לתמוך ומעניין לדעת עוד פרטים שיצור איתי קשר בICQ: 79047194
# 14 |
הוסטסניון
|
מה שאני ממליץ, זה קודם לבנות אתר בלי פורום ובלי קהילה, עם עשרות מדריכים על רמה ומעדכנים באופן יומיומי, קודם תמשוך גולשים.
לאחר שאתה רואה שאתה שולט על האתר ויש עניין ונכנסים גולשים תחשוב לכיוון קהילה. לבנות קהילה מההתחלה זה מאוד קשה וזה אחת מהטעויות שילדים ממהרים ומקימים פורום ולאחר חודש סוגרים. אם התלהבת מהרעיון שלי אשמח אם תיצור עימי קשר, אני רוצה לדבר איתך. יום טוב, ירין
# 15 |
חבר מתקדם
|
הבחור פה מציע פתיחת פורום אך לא כמו כל הילדים שפותחים לחודש וסוגרים עקב אי רצינות, הבחור מוכן להשקיע את הכל כדי שזה יצליח ואם כך, למה שזה לא יצליח?
בהצלחה, דווקא רעיון נחמד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
תלוי כמה תשקיע, כמה תפרסם ואיפה תפרסם.
בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אתם מתבקשים לא לאזכר פורומים מתחרים להוסטס.
שימו לב בבקשה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
בהצלחה גיל! אני אישית לא חושב שזה יתפוס כי לא חסרות קהילות עיצוב, אבל אם בראש שלך להשקיע את הנשמה בפורום כל מה שנותר להגיד זה בהצלחה |קורץ|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
החלטתי להשקיע את הנשמה, צפו להפתעות בקרוב
![]()
# 20 |
חבר וותיק
|
ניראה לי שזה הולך לישבור את השוק של כל הפורמים שתמוכים בעיצובים כמו isrart וכאלה ..
וזה גם יעזור למישהו שרוצה עיצוב כהיום יש הרבה פורמים של עיצוב אז צריך מקום מרכזי של כל המעצבים מבין יכול להיות שזה יתפתח מעולה עם קצת עזרה של אנשים עם אתה רוצה אני פה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|