הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 27-03-08, 16:40   # 11
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
קודם כל נתחיל מזה שצבא זה גם איזה סיכון של חיים סבבה.
נעבור לזה שכאלה שלא רוצים להתגייס וכן מתגייסים סתם באמת מבזבזים את הזמן,כאשר אול באזרחי הם דווקא כן יצליחו לעסוק בדבר בהם הם רוצים.

וזה שהם מספקים לחיילים שצריכים מקום מגורים סבבה והכל אבל חשוב לזכור שמביאים מקום לינה עם אנשים כמובן שאותם אתה לא בוחר...

נעבור לזה שאני עכשיו מדבר על אנשים שכן יש להם הורים וכן יכולים לישון בבית,אז באמת אם יצאו לעבוד יוכל להרוויח,ואני לא אומר שלא להתנדב ולתרום כן זה חשוב וזה יפה,אבל לא ברמה כזו כמו של הצבא,ולא אני לא אומר שהצבא הוא לא טוב ולא חשוב,מאוד חשוב! אבל צבא זה רוב הזמן עבודה ועבודה גם מאוד קשה ופיזית,התייחסות לא משהו בכלל! כדוגמה השידור בכולבוטק לפני איזה חודש וחצי על החיילים חולים מתים מחכים מעל ל 8 שעות אפילו לרופא,וכולם ביחד מחכים (החיידקים חוגגים).
אז זה חשוב ביותר שהחיילים ירוויחו את הכסף כי זה מגיע להם!
וכאלה שיש להם איפה לישון ולרוב יש אז אין להם הוצאות מי יודע מה גדולות גם באזרחי!
אאאאההה... וכן עוד משהו שכדאי מאוד שישפרו אפילו לפני עניין המשכורת הוא היחס כלפי החיילים שתורמים את כל כולם למען המדינה!
וד"א אל תשכחו מאיפה מגיע הכסף,ממשלם המיסים מאותם משפחה של אותם חיילים.
מסכים עם חלק מהדברים, אבל עדיין..בוא נגיע לנקודה של המיסים, המצב של המדינה שלנו בקטע הכספי (אם אתה יודע ואם לא) רע מאוד....
אתה לא יכול עכשיו לעשות העלאה של 1000% לכל החיילים...אתה פשוט לא....תחשוב על זה..לג'ובניקים אתה נותן 3000 ש"ח?...לקרביים צריך יותר הרי->תוספת סיכון.....ואז מה יגידו אנשי הקבע?...למה שהם יקבלו משכורת שקרובה למינימום בעוד חייל רגיל מקבל מינימום? אז גם להם צריך להעלות.....ככה שאתה צריך להעלות לכל דרגות הצבא את השכר...ואז אתה צריך להעלות למילואים, לגימלאים וכו'...

עכשיו, תחזור למיסים...תהיה עליה של מיסים..ועליה לא קטנה..כי אם תנסה לחשוב על ה1000% האלו..לכל חייל חובה, קבע, מילואים, גימלאים...זה לא מעט בכלל (מאות מיליונים)....

איך זה יעזור לשכבות החלשות? (שנגיד אין להם ילדים..או ילדים קטנים?...)...
איך זה יעזור לצבא עצמו? (עד כמה שיעלו מיסים..זה לא יכסה ככה שזה יצטרך לרדת מתקציב הבטחון...פחות כלי נשק, מיגון וכו'), הרי אנשים לא מתגייסים לרוב מסיבות אחרות..לא שמעתי שכאלה שבגלל כסף..אלא בגלל ש"בזבזו לי 3 שנים מהחיים"...ככה שעליית הגיוס זה לא ממש ישפר..לפחות לא באחוזים "מדהימים"...

בוא נגיד שהחוק הזה היה הגיוני אם נגיד היו אומרים שלחובה רק יעשו כפול במשכורת..מילא...אבל אתה מדבר פה על עליה מאוד מאוד מאוד גדולה...
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 16:42   # 12
ohadsti
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ohadsti לא מחובר  

אני חושב שכמו שבבית ספר ילדים עם בעיות כלכליות עוזרים להם ככה זה צריך להיות בצבא שיעלו להם למשכרות של משהו כמו 1000-1200 (אני לא יודע מה הולך עכשיו).
ולמי שיש כסף בבית אז יש כסף ויתן 3 שנים בשביל המדינה .
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 16:44   # 13
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

שטויות במיץ,

הצבא הוא צבא העם וצריך להשאיר אותו כך,
אסור שנהפוך את הצבא לארגון של שכירי חרב.

ההטבות צריכות להגיע בצורה של לימודים חינם (אוניברסיטאות),
הקלה במיסים / שכ"ד למשחוררים (עד תקופה מסויימת),
והגדלת הפקדון / מענק שחרור.

חוק פופוליסטי זול, סוג של בדיחה.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 16:44   # 14
SIGHT
חבר על

מיני פרופיל

SIGHT לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
" כי תשמע 300 שקל על שתייה ואוכל זה לא מספיק.."
הצבא מספק לך 3 ארוחות ביום+מקום לישון בו...יש צבאות בעולם שמסתפקים אפילו בפחות..
אנחנו לא צבא ארה"ב, זה לא התנדבות פה...300 ש"ח זה מספיק..ואגב, 300 ש"ח זה לג'ובניקים..קרביים מקבלים באזור ה700 ש"ח...וקבע בכלל מקבלים יותר ממינימום...

הצעה טיפשית..שאני מקווה שתיפול בזמן הקרוב..כאילו למדינה שלנו יש מספיק כסף לבזבז..

המשפחה לא צריכה לממן את הילדים בצבא...רק שתדע שהצבא יוצא לקראת משפחות כאלו..ואם יש צורך הוא גם נותן מקום לינה מחוץ לבית (כדי לא להוות נטל כלכלי על הבית..כאשר החיל יוצא הביתה)...
זה כל הקטע בצבא..אין לך הוצאות...אם יש לך..זה בגלל שאתה מתפנק על קולה ומקופלת...ואם הסתדרת בלי זה באזרחי..אז גם תוכל בלי זה בצבא..

בכלל אי פעם חשבתם מזה להחזיק חייל 3 שנים?..מגורים, ביטוח רפואי, 3 ארוחות ביום...תחשבו שאם הייתם ללא הורים...עובדים במשכורת מינימום..לא בטוח שהייתם יכולים להחזיק את עצמכם ככה ואל תשכחו שלא מעט מקומות בצבא עוד ממקצעות אותך לכל מיני דברים...ככה שעוד יהיה לך "פור" מסויים באזרחי ולא תצא בלי כלום מהצבא (שוב, לא בכל המקומות)...
מסכים עם כל מילה.
ולגבי האושר בהצבעה טרומית.
תלמד אזרחות..הצעה טרומית זאת רק ההצבעה הראשונה לגבי החוק יש לחוק עוד זמן רב להתגלגל בוועדות הכנסת.
אני מאמין שזה לא יאושר, יש עניים שזקוקים לכסף בשביל המינימום לחיות אז חייל יכול לתרום למדינה 3 שנים מהחיים כשהצבא במילא מממן לך את הכל.
ישן 27-03-08, 17:56   # 15
Arie
t tc tcp tcp/ip

Arie's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Arie שלח הודעה באמצעות MSN אל Arie שלח הודעה באמצעות Yahoo אל Arie Send a message via Skype™ to Arie

Arie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
מסכים עם חלק מהדברים, אבל עדיין..בוא נגיע לנקודה של המיסים, המצב של המדינה שלנו בקטע הכספי (אם אתה יודע ואם לא) רע מאוד....
אתה לא יכול עכשיו לעשות העלאה של 1000% לכל החיילים...אתה פשוט לא....תחשוב על זה..לג'ובניקים אתה נותן 3000 ש"ח?...לקרביים צריך יותר הרי->תוספת סיכון.....ואז מה יגידו אנשי הקבע?...למה שהם יקבלו משכורת שקרובה למינימום בעוד חייל רגיל מקבל מינימום? אז גם להם צריך להעלות.....ככה שאתה צריך להעלות לכל דרגות הצבא את השכר...ואז אתה צריך להעלות למילואים, לגימלאים וכו'...

עכשיו, תחזור למיסים...תהיה עליה של מיסים..ועליה לא קטנה..כי אם תנסה לחשוב על ה1000% האלו..לכל חייל חובה, קבע, מילואים, גימלאים...זה לא מעט בכלל (מאות מיליונים)....

איך זה יעזור לשכבות החלשות? (שנגיד אין להם ילדים..או ילדים קטנים?...)...
איך זה יעזור לצבא עצמו? (עד כמה שיעלו מיסים..זה לא יכסה ככה שזה יצטרך לרדת מתקציב הבטחון...פחות כלי נשק, מיגון וכו'), הרי אנשים לא מתגייסים לרוב מסיבות אחרות..לא שמעתי שכאלה שבגלל כסף..אלא בגלל ש"בזבזו לי 3 שנים מהחיים"...ככה שעליית הגיוס זה לא ממש ישפר..לפחות לא באחוזים "מדהימים"...

בוא נגיד שהחוק הזה היה הגיוני אם נגיד היו אומרים שלחובה רק יעשו כפול במשכורת..מילא...אבל אתה מדבר פה על עליה מאוד מאוד מאוד גדולה...
בוא ואני אסביר לך איך בדיוק זה יעזור לכל עם ישראל החוק החדש.
זה יעזור לחייל הפשוט שיקבל 3700 יעזור לקרבי שיקבל 7000 את זה אני מאמין שהבנת.
יעזור למוכר בחנות המכולת השכונתית שלא יצטרך לרשום ולממן חייל שקונה לחמניה ושוקו לפני שהוא נוסע לבסיס אחרי חופשה, יעזור להורי החייל להחזיק את עצמם ואת אחיו ואחיותיו של החייל בזה שלא יצטרכו לממן אותו.
יעזור לחייל בקבע שירוויח יותר ובצדק הוא מסכן את חייו למה שיעשה זאת תמורת 7000 ש"ח?
יעזור לכלכלת כל המדינה שיהיו מאות אלפי חיילים שיש להם כסף לבזבז.
יעזור לכל אותם מקבלי משכורת מינימום שיקבלו יותר
יעזור לכוווולם, תן לי דוגמא לאחד שיפסיד ואני אמצא לך היכן טעית ואיך הוא ירוויח.
ישן 27-03-08, 18:31   # 16
Striker
Permanently Banned

מיני פרופיל

Striker לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Arie צפה בהודעה
בוא ואני אסביר לך איך בדיוק זה יעזור לכל עם ישראל החוק החדש.
זה יעזור לחייל הפשוט שיקבל 3700 יעזור לקרבי שיקבל 7000 את זה אני מאמין שהבנת.
יעזור למוכר בחנות המכולת השכונתית שלא יצטרך לרשום ולממן חייל שקונה לחמניה ושוקו לפני שהוא נוסע לבסיס אחרי חופשה, יעזור להורי החייל להחזיק את עצמם ואת אחיו ואחיותיו של החייל בזה שלא יצטרכו לממן אותו.
יעזור לחייל בקבע שירוויח יותר ובצדק הוא מסכן את חייו למה שיעשה זאת תמורת 7000 ש"ח?
יעזור לכלכלת כל המדינה שיהיו מאות אלפי חיילים שיש להם כסף לבזבז.
יעזור לכל אותם מקבלי משכורת מינימום שיקבלו יותר
יעזור לכוווולם, תן לי דוגמא לאחד שיפסיד ואני אמצא לך היכן טעית ואיך הוא ירוויח.

איפה הראש שלך?

אתה לא מבין שכל הכסף צריך לבוא מאיפושו?
אי אפשר לחלק כסף סתם.
חוץ מזה שאם תביא לחייל הפשוט ולקרבי כסף כסף תצטרך להביא לכל השאר , וכסף לא גדל על העצים.
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 19:39   # 17
Light
חבר וותיק

מיני פרופיל

Light לא מחובר  

יש עודף בתקציב המדינה כבר מספר שנים... אם אני לא טועה של כמה עשרות מיליונים ואולי יותר.
לא הייתה הורדה במעמ לכן זה כסף שניתן לנצל אותו עבורו.
ישן 27-03-08, 19:52   # 18
Striker
Permanently Banned

מיני פרופיל

Striker לא מחובר  

10 מליון אה?

יש מעל ל 100 אלף חיילים בכללי (כוחות פעילים 176,000 לא כולל כוחות מילואים)זה אומר שכל אחד יקבל פחות מסכום של 100 שקל חד פעמי.
עשה לי טובה , אל תדבר שטויות...
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 20:06   # 19
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

אז זהו שאני לא חושב שיצטרכו להעלות את המשכורת לאנשי הקבע,כי הם לא המסכנים פה.
הם מרוויחים יפה מאוד,אבא של חבר שלי הוא איש קבע ומרוויח 9 אלף ש"ח בחודש,לא צריך להעלות לו בשקל יותר! זה דיי ויותר.
ואני חושב שאם והמדינה מחפשת מאיפה להוריד אז יש לנו את תלמידי הישיבה שמשם צריך ואפילו ראוי להוריד!
כי זה ממש מצחיק שחייל ירוויח סכומים מצחיקים ושתלמידי ישיבה במקום שילכו לצבא ילמדו תורה ו"התחזקו" ועוד יקבלו "פרס" מהמדינה.
להוריד גם ממשכורתם של השרים לא יזיק...

וזה אפילו יוכל לתרום לכלכלת מדינת ישראל לטווח הארוך...
  Reply With Quote
ישן 27-03-08, 20:30   # 20
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
אז זהו שאני לא חושב שיצטרכו להעלות את המשכורת לאנשי הקבע,כי הם לא המסכנים פה.
הם מרוויחים יפה מאוד,אבא של חבר שלי הוא איש קבע ומרוויח 9 אלף ש"ח בחודש,לא צריך להעלות לו בשקל יותר! זה דיי ויותר.
ואני חושב שאם והמדינה מחפשת מאיפה להוריד אז יש לנו את תלמידי הישיבה שמשם צריך ואפילו ראוי להוריד!
כי זה ממש מצחיק שחייל ירוויח סכומים מצחיקים ושתלמידי ישיבה במקום שילכו לצבא ילמדו תורה ו"התחזקו" ועוד יקבלו "פרס" מהמדינה.
להוריד גם ממשכורתם של השרים לא יזיק...

וזה אפילו יוכל לתרום לכלכלת מדינת ישראל לטווח הארוך...
להוריד לישיבות ובהתאם להעלות לצבא..זה מילא..

אבל אתה לא יכול להעלות לחובה ולא להעלות לקבע...אחרת אף אחד לא ירצה לשרת בקבע....
הסיבה שהכי מושכת היום לקבע...זה כסף...כי זה עדיף על שחרור מהצבא ולהיות על שכר מינימום.
ולהוריד מהמשכורת של השרים..זה ידוע שיקרה..אבל אל תשכח מי צריך להצבע לדבר הזה....ח"כים שאו שיהיו שרים יום אחד..או שהם כרגע שרים..ככה שאל תחשוב על זה..כי זה לא יתבצע.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום