|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא יכול עכשיו לעשות העלאה של 1000% לכל החיילים...אתה פשוט לא....תחשוב על זה..לג'ובניקים אתה נותן 3000 ש"ח?...לקרביים צריך יותר הרי->תוספת סיכון.....ואז מה יגידו אנשי הקבע?...למה שהם יקבלו משכורת שקרובה למינימום בעוד חייל רגיל מקבל מינימום? אז גם להם צריך להעלות.....ככה שאתה צריך להעלות לכל דרגות הצבא את השכר...ואז אתה צריך להעלות למילואים, לגימלאים וכו'... עכשיו, תחזור למיסים...תהיה עליה של מיסים..ועליה לא קטנה..כי אם תנסה לחשוב על ה1000% האלו..לכל חייל חובה, קבע, מילואים, גימלאים...זה לא מעט בכלל (מאות מיליונים).... איך זה יעזור לשכבות החלשות? (שנגיד אין להם ילדים..או ילדים קטנים?...)... איך זה יעזור לצבא עצמו? (עד כמה שיעלו מיסים..זה לא יכסה ככה שזה יצטרך לרדת מתקציב הבטחון...פחות כלי נשק, מיגון וכו'), הרי אנשים לא מתגייסים לרוב מסיבות אחרות..לא שמעתי שכאלה שבגלל כסף..אלא בגלל ש"בזבזו לי 3 שנים מהחיים"...ככה שעליית הגיוס זה לא ממש ישפר..לפחות לא באחוזים "מדהימים"... בוא נגיד שהחוק הזה היה הגיוני אם נגיד היו אומרים שלחובה רק יעשו כפול במשכורת..מילא...אבל אתה מדבר פה על עליה מאוד מאוד מאוד גדולה... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי
|
שטויות במיץ,
הצבא הוא צבא העם וצריך להשאיר אותו כך, אסור שנהפוך את הצבא לארגון של שכירי חרב. ההטבות צריכות להגיע בצורה של לימודים חינם (אוניברסיטאות), הקלה במיסים / שכ"ד למשחוררים (עד תקופה מסויימת), והגדלת הפקדון / מענק שחרור. חוק פופוליסטי זול, סוג של בדיחה. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
ולגבי האושר בהצבעה טרומית. תלמד אזרחות..הצעה טרומית זאת רק ההצבעה הראשונה לגבי החוק יש לחוק עוד זמן רב להתגלגל בוועדות הכנסת. אני מאמין שזה לא יאושר, יש עניים שזקוקים לכסף בשביל המינימום לחיות אז חייל יכול לתרום למדינה 3 שנים מהחיים כשהצבא במילא מממן לך את הכל.
![]() |
# 15 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
זה יעזור לחייל הפשוט שיקבל 3700 יעזור לקרבי שיקבל 7000 את זה אני מאמין שהבנת. יעזור למוכר בחנות המכולת השכונתית שלא יצטרך לרשום ולממן חייל שקונה לחמניה ושוקו לפני שהוא נוסע לבסיס אחרי חופשה, יעזור להורי החייל להחזיק את עצמם ואת אחיו ואחיותיו של החייל בזה שלא יצטרכו לממן אותו. יעזור לחייל בקבע שירוויח יותר ובצדק הוא מסכן את חייו למה שיעשה זאת תמורת 7000 ש"ח? יעזור לכלכלת כל המדינה שיהיו מאות אלפי חיילים שיש להם כסף לבזבז. יעזור לכל אותם מקבלי משכורת מינימום שיקבלו יותר יעזור לכוווולם, תן לי דוגמא לאחד שיפסיד ואני אמצא לך היכן טעית ואיך הוא ירוויח.
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איפה הראש שלך? אתה לא מבין שכל הכסף צריך לבוא מאיפושו? אי אפשר לחלק כסף סתם. חוץ מזה שאם תביא לחייל הפשוט ולקרבי כסף כסף תצטרך להביא לכל השאר , וכסף לא גדל על העצים. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
יש עודף בתקציב המדינה כבר מספר שנים... אם אני לא טועה של כמה עשרות מיליונים ואולי יותר.
לא הייתה הורדה במעמ לכן זה כסף שניתן לנצל אותו עבורו.
# 19 |
חבר מתקדם
|
אז זהו שאני לא חושב שיצטרכו להעלות את המשכורת לאנשי הקבע,כי הם לא המסכנים פה.
הם מרוויחים יפה מאוד,אבא של חבר שלי הוא איש קבע ומרוויח 9 אלף ש"ח בחודש,לא צריך להעלות לו בשקל יותר! זה דיי ויותר. ואני חושב שאם והמדינה מחפשת מאיפה להוריד אז יש לנו את תלמידי הישיבה שמשם צריך ואפילו ראוי להוריד! כי זה ממש מצחיק שחייל ירוויח סכומים מצחיקים ושתלמידי ישיבה במקום שילכו לצבא ילמדו תורה ו"התחזקו" ועוד יקבלו "פרס" מהמדינה. להוריד גם ממשכורתם של השרים לא יזיק... וזה אפילו יוכל לתרום לכלכלת מדינת ישראל לטווח הארוך... |
![]() |
![]() |
# 20 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל אתה לא יכול להעלות לחובה ולא להעלות לקבע...אחרת אף אחד לא ירצה לשרת בקבע.... הסיבה שהכי מושכת היום לקבע...זה כסף...כי זה עדיף על שחרור מהצבא ולהיות על שכר מינימום. ולהוריד מהמשכורת של השרים..זה ידוע שיקרה..אבל אל תשכח מי צריך להצבע לדבר הזה....ח"כים שאו שיהיו שרים יום אחד..או שהם כרגע שרים..ככה שאל תחשוב על זה..כי זה לא יתבצע. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|