הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 27-03-08, 17:56   # 13
Arie
t tc tcp tcp/ip

Arie's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Arie שלח הודעה באמצעות MSN אל Arie שלח הודעה באמצעות Yahoo אל Arie Send a message via Skype™ to Arie

Arie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
מסכים עם חלק מהדברים, אבל עדיין..בוא נגיע לנקודה של המיסים, המצב של המדינה שלנו בקטע הכספי (אם אתה יודע ואם לא) רע מאוד....
אתה לא יכול עכשיו לעשות העלאה של 1000% לכל החיילים...אתה פשוט לא....תחשוב על זה..לג'ובניקים אתה נותן 3000 ש"ח?...לקרביים צריך יותר הרי->תוספת סיכון.....ואז מה יגידו אנשי הקבע?...למה שהם יקבלו משכורת שקרובה למינימום בעוד חייל רגיל מקבל מינימום? אז גם להם צריך להעלות.....ככה שאתה צריך להעלות לכל דרגות הצבא את השכר...ואז אתה צריך להעלות למילואים, לגימלאים וכו'...

עכשיו, תחזור למיסים...תהיה עליה של מיסים..ועליה לא קטנה..כי אם תנסה לחשוב על ה1000% האלו..לכל חייל חובה, קבע, מילואים, גימלאים...זה לא מעט בכלל (מאות מיליונים)....

איך זה יעזור לשכבות החלשות? (שנגיד אין להם ילדים..או ילדים קטנים?...)...
איך זה יעזור לצבא עצמו? (עד כמה שיעלו מיסים..זה לא יכסה ככה שזה יצטרך לרדת מתקציב הבטחון...פחות כלי נשק, מיגון וכו'), הרי אנשים לא מתגייסים לרוב מסיבות אחרות..לא שמעתי שכאלה שבגלל כסף..אלא בגלל ש"בזבזו לי 3 שנים מהחיים"...ככה שעליית הגיוס זה לא ממש ישפר..לפחות לא באחוזים "מדהימים"...

בוא נגיד שהחוק הזה היה הגיוני אם נגיד היו אומרים שלחובה רק יעשו כפול במשכורת..מילא...אבל אתה מדבר פה על עליה מאוד מאוד מאוד גדולה...
בוא ואני אסביר לך איך בדיוק זה יעזור לכל עם ישראל החוק החדש.
זה יעזור לחייל הפשוט שיקבל 3700 יעזור לקרבי שיקבל 7000 את זה אני מאמין שהבנת.
יעזור למוכר בחנות המכולת השכונתית שלא יצטרך לרשום ולממן חייל שקונה לחמניה ושוקו לפני שהוא נוסע לבסיס אחרי חופשה, יעזור להורי החייל להחזיק את עצמם ואת אחיו ואחיותיו של החייל בזה שלא יצטרכו לממן אותו.
יעזור לחייל בקבע שירוויח יותר ובצדק הוא מסכן את חייו למה שיעשה זאת תמורת 7000 ש"ח?
יעזור לכלכלת כל המדינה שיהיו מאות אלפי חיילים שיש להם כסף לבזבז.
יעזור לכל אותם מקבלי משכורת מינימום שיקבלו יותר
יעזור לכוווולם, תן לי דוגמא לאחד שיפסיד ואני אמצא לך היכן טעית ואיך הוא ירוויח.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום