![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אם הינך מעוניין צור איתי קשר פרטים בחתימה
תודה על תרומתך.
|
אוץ איזה עלבון אני רואה פה, כדאי לך באמת לסתום את הפה, אתה זורק מילים לאוויר תן הוכחה.
אני עומד מאחורי כל מילה שלי לא כמו אפס כמוך שהורס. ואם הייתי מקבל שקל על כל בנאדם שבא לי עם הצעה כזאת, הייתי כבר מליונר ואל תתערב אפילו. אני לא בא להשוויץ אין לי הרבה במה להשוויץ, בהצלחה לפותח האשכול מקווה בשבילך שהאשכול הזה לא יתדרדר כמו שאר האשכולות שאביב ו the shark מגיבים בהם
חבר מתקדם
|
אם תהיה מעוניין בעבודת עיצוב לאתרך \ לאתר לקוחותיך, אשמח לעזור..
PSD בלבד: 360 ש"ח PSD ופלאש: 400 ש"ח PSD פלאש ותכנות: 500 ש"ח יצירת קשר, - מייל בחתימה, או הודעות פרטיות.. יום נעים |
![]() |
# 15 | |
מתאורר
|
ציטוט:
מה אתה מלכלך? אתה מלשן וזאת אשמתי? אני לא ירד לרמה שלך כי אתה לא שווה את זה אז שב בצד... י'מעתיקן ![]() חכה שאביב יכנס לכאן חח |
|
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
חחחחח רבתם חזק כל כך שניר אפילו שם בחתימה שלו את התמונה הזאת:
![]()
מתאורר
|
בואנה הוא כזה נכ* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
דה שארק
תתחיל לדבר יפה ילד כל ילד ב 10 חושב את עצמו גבר אחרי מסך של מחשב לא נאה לך אל תגיב להודעות שניר מגיב בהם ניר אח שלי אל תתיחס אליהם סתם אנשים קנאים שיחפשו מי יז**ן אותם! |
![]() |
# 19 |
מתאורר
|
שתוק ילדון
![]() הוא הגיב באשכול שאני הגבתי בו קודם אז שהוא לא יגיב פה! ושוב שתוק י'מלפפון |
![]() |
# 20 |
מתאורר
|
אין בעיה מתוק שלי אני גבר גם מול הפנים אתה וניר ביחד מוזמנים לבוא אליי הביתה ולראות שאני לא מדבר מאחורי מסך.
אגב ניר בנאדם מושפל הרבה יותר שבכלל הוא מעתיק עיצובים וקורא לעצמו מעצב. הוא עוד יותר מושפל במה שהוא עשה בחתימה ואין בעיה הכל בגלל שלא רכשתי ממנו עיצוב חחחחחחחחח מי בכלל ירכוש מהבנאדם עיצוב הוא מ-ע-ת-י-ק! לא לא לא ...בשפה של הוסטס זה ...לוקח השראה?חח באמת בדיחה המעצבים פה חוץ מכמה רציניים. אחח אחח ניר תתבגר מה שעשית בחתימה מראה עוד יותר כמה אתה ילד קטן מעתיקן שמחפש כסף.! וכן גם אני הגבתי לך בחתימה שלי(= |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|