![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() לחברת מגהסרב דרוש עובד קבוע בתחום העיצובים לבתי עסק
כגון חנויות, מפעלים, עורכי דין מגהסרב תשלם למעצב על פי אחוזים מכל אתר שהוא יעצב וגם המעצב יהנה מחשבון איחסון בשרתי מגה סרב אנו גם צריכים שהמעצב יעצב לנו אתר חדש לחברה מוכנים לתת איחסון חינם לכל המעוניין נא ליצור איתי קשר בהקדם האפשרי, תודה. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תודה על תרומתך.
|
אם אתם רציניים אתם תשלמו על האתר שלכם והאחוזים שתקחו על כל עיצוב יהיו ממש נמוכים עד 15%
ושהמחיר יהיה נורמלי, אם לא אתם תהיו כמו 1000 חברות שהציעו לי ולמעצבים אחרים תהצעה המטומטמת הזאת, אם אתה חושב שאתה שונה דבר איתי
מתאורר
|
חחחחחחחח איך ניר חש:"הציעו לי ולמעצבים אחרים".
המעצבים היחידים שהייתי עובד איתם זה אלירן סבוני ורפי וסרב-לנד כרגע עובדת עם רפי. תשמע אחי עם אתה רוצה זה רק רפי ואלירן מומלץ אנשים לא מעתיקנים כמו NIROS OPACITY ועוד כמה פה...! |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני לא אוהב תיחס שלך אביב
אולי יש פה כמה שמעתיקים אבל זה לא סיבה לשלול את כולם כמו שאתה עושה אותי למשל אתה לא מכיר אז אני מבקש שתרגיע תתגובות שלך כלפי האנשים פה |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
מתאורר
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אביב אתה הורג אותי
![]() לי ולך יש אותו ראש אבל אני פתחתי ת'פה יותר מידי פעמים יש לי כבר משהו כמו 6 אזהרות אז אני נזהר במילותי חחחחח ת'אמת לא ראיתי אף פעם את opacity מעתיק:\ אבל שיהיה... |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כולם חושבים שאלירן הוא "המלך",שהעיצובים שלו הם הכי טובים. ושלאלירן יש סגנון ייחודי,ושכולם מעתיקים ממנו את הסגנון הזה. אולי תופתעו לשמוע,שהסגנון של אלירן, זה סגנון פשוט! אני מצטער להגיד לך, אבל כל מה שאתה חושב על אלירן,זה בולשיט אחד גדול! אלירן,בנאדם שתופס את עצמו כ"המלך של העולם", "אני המעצב מספר 1 בארץ","כולם צריכים ללמוד ממני". ואני חושב שהעיצובים של אלירן,מאוד יפים. אבל ביכיאת,למה להתלהב למה? עוד משהו, שחר וניר מעתיקים מאלירן? מעניין מאוד,פשוט לא ראיתי עיצוב אחד, של ניר או של שחר,שמועתק מאלירן. פשוט,מה שאלירן אומר,אתם חוזרים אחריו כמו טטלה. תודה ויום נעים,
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
תיצור איתי קשר באייסיקיו .
293804665 . יש לי מעצב תותח שהוא מוכר את העיצובים דרכי . העיצובים כמובן 100% ותוכל לראות דוגמאות שלו כשתתחבר לאייסיקיו . בכל מקרה , האתר אחסון שלכם אם תרצו אני יעשה לכם מחיר סבבה ואם תרצו גם פלאש זה יעלה תוספת קטנה אבל פלאש ברמה . לגביי שאר העבודות אם תרצו זה ממש לא אחוזים (לכו תדעו בכמה אתם מוכרים וכמה אתם אומרים לנו שמכרתם אותם) ואם אתם תרצו אותו עיצוב אני יגיד לכם כמה יעלה לכם ותוכלו למכור אותו במחיר שנוח לכם . צור קשר ונדבר יותר לעומק . בברכה , מאור |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|