|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אף אחד לא אמר שאתה שקרן תבין רק אמרתי את זה בציניות. בעיקרון אתה צריך מסמך חתום עם מי שאתה עושה עסקים. אז בהצלחה ועד כמה שאני הבנתי גלעד לא עושה את ההתקנות לשרתים של משה. הוא עושה התקנה ראשונית וזהו אחרי זה הוא לא נוגע יותר. גלעד תקן אותי אם אני טועה. בברכה יבגני |
|
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
יבגני וכל מי שדיבר פה
אני לא משכיר תשרת מגלעד אז למה סתם לדבר? הקסאון הזה הוא קסאון שלנו פרטי. הוא פשוט בארון תקשורת של גלעד. ובן..חבל
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה חבל ? על מה חבל ?
על השקרים שלך ? |
![]() |
# 24 |
Permanently Banned
|
שאלה לי אלייך , מה זה יעזור לך שאתה ישר רץ לבכות בהוסטס? זה יביא את השרת מהר יותר?
תחכה בסבלנות משה גם הוא בן אדם בסך הכל . |
![]() |
# 25 |
מנהל ראשי
|
בן,
לדעתי חבל שכתבת את ההודעה, בייחוד אם אתה הולך להמשיך להיות לקוח שלו. מאוד יכול להיות שמשה לא היה בסדר מבחינת זמני ההתחייבות שלו, אבל שורה תחתונה של עלות מול תועלת, פרסמת את זה היום, גם אם תחליט שלא לעבוד עם משה..אין לך כבר הרבה ברירות, כלומר..מינימום המהירות שהשרת יוכל לעלות זה מחר בערב (ולא משנה אצל מי תיקח את השרת). לא היה שווה לחכות עד יום שישי? לך תדע, אולי בסופו של דבר..למרות האיחור, היית מרוצה. |
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אף אחד לא בוכה בהוסטס
אני רק מזהיר אחרים אז תרגיע ! ועוד משהו.....היה נעים לך אם הוא היה אומר לך יעודי יום מסוים והיה מאחר ב3 ימים בערך ? אני תקוע אצל גיא נגמר לי האחסון היום וגיא עושה טובה ומשאיר לי את הריסיילר בגלל שמשה דפק אותי |
![]() |
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הוא משקר לי בפנים ממציא לי דברים... למה שאני יישאר לקוח שלו ? אני מחפש עכשיו עוד פעם להשכיר יעודי....אני מקווה רק שלמשה יש לב והוא יחזיר לי את הכסף |
|
![]() |
# 28 |
חבר פורום
|
אותה בעיה הייתה לי עם משה, אני מצטער לשמוע שזה קרה לעוד אנשים...
|
![]() |
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מאוד מאוכזב מהבנאדם הזה שהפסיק לענות לי מאז שהוא ראה את הביקורת !
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|