|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר מתקדם
|
חלק מי השרתי פנטיום הם של גלעד.
יש לי 10 שרתים. רק חלק מהם מושכרים. אז תחשוב ותברר לפני שאתה מדבר. ואתה יודע מה אני לא אפלוט את מה שיש לי להגיד עליך,כי אני לא אחד שמדבר יותר מימה שהוא יודע. וזה ההבדל בני לבניך.
מנהל ראשי
|
איי איי איי
אם יום אחד, כל אחד "יפתח את הפה" בנוגע למה שהוא יודע על שכניו..יהיה מצחיק. רק תעשו טובה, אל תתנהגו כאילו כולכם חברים. |
![]() |
# 23 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
משה אתה לא אמרת לי ש webs-il משכיר ממך אתה בעצמך אמרתה לי אלא אם כן אתה שיקרתה? כי באמת אני כבר לא יודע מזה כל הסבתוחה הזאת פה בכל מקרה תעשו מה שאתם רוצים שיהיה לכם בהצלחה
http:// עוסק מורשה פרטים ליצרת קשר: באתרינו: http://www./contact.html בפלא: 0506938102 באייסי: 306909004 פקס: 086323838 Last edited by אדם; 13-10-05 at 23:17.. |
|
![]() |
# 24 |
מנהל ראשי
|
לא שאני רוצה להפריע,
אבל אתם בטוחים שזה המקום הנכון? |
![]() |
# 25 |
חבר מתקדם
|
דניאל אתה צודק זה באמת לא המקום.
אבל אתה שם לב שאנשים פולטים דברים לא נכונים. וחייבים להגיב אתה יודע את זה.
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
קשה לי להאמין שהשרתים של
webs-il באמת שלהם יש לי תחושה חזקה שזה ממש לא שלהם ויש פה מסחרה אני לא ממש יכול להכיח את זה אבל זה מה שאני חושב לא יכול ליהיות שפיתאום צצה לה חברה והיא מוכרת שרתי אכסון ופתאום גם שרתי משחק ופתאום גם משכירה וכול זה בחודש חודשיים קצת קשה להאמין |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אי אפשר לדעת, הם אולי בעלי תקציב גבוה והם נכנסו לשוק הזה חזק? הפתיחה שלהם הייתה מרשימה לדעתי.. רשומים כחוק, שרת ייעודי, השכרת שרת ייעודי וכו' .. אבל באמת שאני לא יודע מה להגיד לך.. ![]()
# 28 |
משתמש חדש
|
השרתים מהירים מאוד,
השאלה הגדולה זה התמיכה |
![]() |
# 29 |
משתמש חדש
|
משה מדיגיטק דיבר עם אדם והייתה אי הבנה השרתים אכן בבעלותינו .
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני יודע שאבירן בקרוב מתחיל לקנות שרתים ולהשים אותם בארון של בסט סרב .
ולהציע אותם להשכרה . אז למה אתם סתם פולטים דברים ? Last edited by Espire; 14-10-05 at 09:59.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|