הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 15-10-05, 18:55   # 1
dr.rpg
Junior Member

מיני פרופיל

dr.rpg לא מחובר  

ביקורת רעה על החברה oxserv

דבר ראשון על תנעלו את זה כי מחקו לי את השם משתמש והייה בו 50 בודעות מחקו כי לא נכנסתי ממזן

קיצר תשמעו קניתי רילסר אצל החברה oxserv.net
אני כבר חודש שני אצלו חודש ראשון היו אצלו מלא נפילות והכל והיו אצלי משתמשים שהתלוננו הרבה מאווד וחודש שני שלי אני שילמתי רק כי ללקוחות שלי לא נגמר החודש הייה חסר להם שבועיים ואני שילמתי לו שוב אבל מאז ששילמתי שוב השרת לא פעל יום אחד בסדר הוא הרס לכל הלקוחות שלי ובעצם לחברה שלי את sql
והאשים אותי בזה!!! וזה הייה לא רק לי אלא לכל הלקוחות שלו והוא אמר רק ל3 ושאני גרמתי לו דרך החברה שלי(דבר שבחיים לא יכול לאיות איך אני יכול להרוס משהוא דרכי שיפגע בו)
עבר כבר שבוע ושום דבר לא בסדר מאז ששילמתי לו וכל אנשיים אצלי עזבו אותי בגללו
והוא גם שקרן חבל על הזמן אני ובן דוד שלי מדברים איתו ולכל אחד הוא אומר שאני אשם ואז הוא אומר שזה טעות אצלו הבעיה קיצר הוא שקרן חבל על הזמן ועכשיו עבר שבוע וקצת ומאז ששילמתי והשרת לא פעל יום אחד ואני ביקשתי את הכסף כי סתם שילמתי לו ואני עבור חברה והוא לא מסכים זה כאילו סתם כסף הלך לי לפח מבלי שהרוחתי החודש כלום אז בבקשה אל תיקנו אצלו כי הוא שקרן והוא לא מסכים לי להחזיר לי את הכסף ותאמינו לי אני יתןלכם קישור שזה לא רק לי קרה תקראו
גם שם פירסמתי שכולם עידו על שקרן כזה ושלא יפסידו כמוני
נערך:www.hosts.co.il
יצא מזה רק שכסף אלך לי סתם ושם רע יצא מאווד לחברה שלי!!!

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום