הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 13-03-06, 15:47   # 21
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
מנהלים לא להכנס בי על זה, אבל:
אתה בן אדם טיפש, בור ולא סופרטיבי.

חבל שהם לא שרקו בוז ? חבל שאוהדי מכבי לא הכו אותך שהם ניצחו... מה זה השטויות האלו. זוהי בדיוק הסיבה שבגללה לא מגיע להפועל לנצח. האוהדים שלך. רק אחרי שתלמדו להפסיד תוכלו ללמוד לנצח.
חוקים נגד מכבי ? יש להפועל את גדימק... האיש העשיר ביותר בא"י. אין להם שום בעית תקציב, פשוט זרים טובים לא רוצים אותם כי הם לא קבוצה ברמה גבוהה כמו מכבי. מכבי עם ספסל קצר ועלוב ניצחה אתמול ועד הרבע הרביעי זו הייתה תבוסה משפילה. אם היה למכבי ספסל ארוך יותר זה היה נגמר ב30 הפרש.

ושוב, אתה פשוט בור, לא ספורטיבי ואני מקווה שכל קבוצה שאתה תעודד תפסיד. פשוט גועל נפש. אם הפועל היו מנצחים הייתי אומר להם כל הכבוד והייתי באמת שמח בשבילם על הניצחון. זה בדיוק ההבדל.
אף אחד לא יעשה לך כלום .. זאת דעה שלך ואין בעיה .
פשוט אתה לא מבין דבר אחד- אתה לא יכול לדבר על ספורטיביות ! פשוט לא יכול ...
46 אליפויות ו-36 גביעי מדינה ... זה ספורטיבי ?

אתה מדבר על גאידמק .. גאידמק פה חודשיים . מכבי ככה כבר 45 שנה .
תמשיך לדבר על ספורטיביות .. עד שתבין שמכבי זה הדבר הכי לא ספורטיבי באירופה
ישן 13-03-06, 15:48   # 22
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
חחח שאוהדי ירושלים הפנו את הגב זה היה ענק !!!
התבאסתי שבהנפת גביע הם לא שרקו בוז ... כי צריך לשרוק בוז על כל גביע שמכבי תרים .
אתם לא רוצים ליגה טובה ? לא ליגה שהקרב הוא מההתחלה על המקום השני ?!

צריך לעשות חוקים נגד מכבי, הגבלת שכר .. תקרת תקציב ... חוק זרים חדש .. הכל כדי להעיף אותם כבר .

ורגע, ל-Eyesoft .. אתה אומר שיותר רצו אתמול שמכבי תנצח ? נווו באמת אל תהיה תמים .
אני אתמול ראיתי את המשחק במין מסעדה כזאת ... מתוך 100 איש שם בערך .. אולי אוהד בודד בצד שרוצה שמכבי תנצח . מכל התגובות באינטרנט .. ב-Walla YNET פורמים כמו פה .. כולם רוצים שמכבי תפסיד . 80% מתים שמכבי תתפרק כבר
במילה אחת: ק-נ-א-ים
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:51   # 23
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
חחח שאוהדי ירושלים הפנו את הגב זה היה ענק !!!
התבאסתי שבהנפת גביע הם לא שרקו בוז ... כי צריך לשרוק בוז על כל גביע שמכבי תרים .
אתם לא רוצים ליגה טובה ? לא ליגה שהקרב הוא מההתחלה על המקום השני ?!

צריך לעשות חוקים נגד מכבי, הגבלת שכר .. תקרת תקציב ... חוק זרים חדש .. הכל כדי להעיף אותם כבר .

ורגע, ל-Eyesoft .. אתה אומר שיותר רצו אתמול שמכבי תנצח ? נווו באמת אל תהיה תמים .
אני אתמול ראיתי את המשחק במין מסעדה כזאת ... מתוך 100 איש שם בערך .. אולי אוהד בודד בצד שרוצה שמכבי תנצח . מכל התגובות באינטרנט .. ב-Walla YNET פורמים כמו פה .. כולם רוצים שמכבי תפסיד . 80% מתים שמכבי תתפרק כבר
אם אתה חושב ש96-91 זה קרב על מקום שני.....תעבור לשחיה....כי בכדורסל אתה לא מבין.
אף אחד לא אמר שהפועל לא יכולים לקחת את הגביע, אבל לא צריך להתחיל להגיד שלמכבי לא מגיע לקבל את הגביע כי הם מחזיקים בו הרבה פעמים.....זה אידיוטי להגיד....
אין פה שום קרב על מקום שני....ראית את הטבלה לאחרונה?.....ועוד עכשיו, שעשו את הפיינל פור יש עוד סיכוי באבוע בוע לקבוצה אחרת לקחת את האליפות.....בקיצור...אפשר להמשיך לדחוף מים באשכול הזה....ויש הרבה מים.

אהה ועוד משהו.....למה מכבי לא ספורטיבים? כי יש להם הרבה זרים?...איך אתה חושב שהם הגיעו למצב הזה?
הם לקחו אליפויות והרוויחו את הזרים שלהם בכבוד...אתה תראה.....עונה הבאה או 2....שגידאמק יפתח את הארנק....בקושי יהיו ישראלים על הפרקט של ירושליים.....זה כ"כ שטויות מה שאתה אומר בקשר לזרים.
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:54   # 24
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
אם אתה חושב ש96-91 זה קרב על מקום שני.....תעבור לשחיה....כי בכדורסל אתה לא מבין.
אף אחד לא אמר שהפועל לא יכולים לקחת את הגביע, אבל לא צריך להתחיל להגיד שלמכבי לא מגיע לקבל את הגביע כי הם מחזיקים בו הרבה פעמים.....זה אידיוטי להגיד....
אין פה שום קרב על מקום שני....ראית את הטבלה לאחרונה?.....ועוד עכשיו, שעשו את הפיינל פור יש עוד סיכוי באבוע בוע לקבוצה אחרת לקחת את האליפות.....בקיצור...אפשר להמשיך לדחוף מים באשכול הזה....ויש הרבה מים.
אני בטוח שהאליפות השנה של ירושלים אם לא שמת לב ..
אני מדבר עד השנה ...
ישן 13-03-06, 15:57   # 25
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
אני בטוח שהאליפות השנה של ירושלים אם לא שמת לב ..
אני מדבר עד השנה ...
גם לפני היו קבוצות ועובדה שמכבי לא לקחו את כל האליפויות וכל הגביעים.....למכבי יש ארנק יותר גדול בגלל שהם הרוויחו אותו ולא הפוך.......ובגלל הארנק הזה הם היו יכולים להרשות לעצמם את הטובים ביותר.
והדגשתי שהשנה יש יותר סיכוי...לא שבשנים האחרות לא היה סיכוי.
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 15:59   # 26
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
גם לפני היו קבוצות ועובדה שמכבי לא לקחו את כל האליפויות וכל הגביעים.....למכבי יש ארנק יותר גדול בגלל שהם הרוויחו אותו ולא הפוך.......ובגלל הארנק הזה הם היו יכולים להרשות לעצמם את הטובים ביותר.
והדגשתי שהשנה יש יותר סיכוי...לא שבשנים האחרות לא היה סיכוי.
חחחחחחחחחחחחחח אני רק מחכה שגאידמק באמת יפתח את הארנק ..
אם הפועל ירושלים השנה לא לוקחת אליפות, אז באמת גאידמק יפתח את הארנק ..

התקציב של ירושלים עדיין נמוך בהרבה ממכבי .. אל תסחפו .

גאידמק לא יסבול את זה אם מכבי תקח אליפות השנה .. שנה הבאה יבואו לכאן שחקנים שמכבי לא חלמה עליהם ... לדעתי אולי גם שאראס יגיע לירושלים .

ואז תראו את הצביעות של מכבי .. איך הם ינסו למנוע את זה בכל מיני דרכים .. תזכור את זה- מכבי הולכת להציע תקרת שכר ודברים כאלה.
ישן 13-03-06, 16:04   # 27
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
חחחחחחחחחחחחחח אני רק מחכה שגאידמק באמת יפתח את הארנק ..
אם הפועל ירושלים השנה לא לוקחת אליפות, אז באמת גאידמק יפתח את הארנק ..

התקציב של ירושלים עדיין נמוך בהרבה ממכבי .. אל תסחפו .

גאידמק לא יסבול את זה אם מכבי תקח אליפות השנה .. שנה הבאה יבואו לכאן שחקנים שמכבי לא חלמה עליהם ... לדעתי אולי גם שאראס יגיע לירושלים .

ואז תראו את הצביעות של מכבי .. איך הם ינסו למנוע את זה בכל מיני דרכים .. תזכור את זה- מכבי הולכת להציע תקרת שכר ודברים כאלה.
נמוך מהרבה ממכבי?!?!!? אתה לא יודע מה אתה מדבר......אולי בעונה שעברה....אבל עכשיו עם גידאמק זה הפרש של ממש כמה מליונים (שאולי לא סיפרו לך....אבל זה כלום) שלא נדבר על הבונוסים שהוא מביא לשחקנים על הישגים וכו'......עונה הבאה יהיה להם אותו תקציב אם לא יותר......
ונחיה ונראה שנה הבאה....דבר אחד אני יגיד לך...שאראס יפרוש לפני שהוא יגיע לירושליים כי יש דברים שהם לא כסף.
להזכירך מי שמנסה להכשיל זה הקבוצות את מכבי...לפי מה שזכור לי הצעת הפיינל פור הייתה של קבוצות אחרות...ומכבי יבשה אותם בזה שהיא גם תמכה...
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 16:14   # 28
Eye-Soft
Permanently Banned

מיני פרופיל

Eye-Soft לא מחובר  

שארס לא יגיע לעולם לירושלים מהסיבה הפשוטה - הוא בNBA. הוא יגמור שם את רוב הקרירה המקצועית ולפי מה שהוא אומר הוא ישמח לחזור למכבי.

על הניצחון בגביע הזה קיבלו מכבי בסה"כ 3000 דולר מתנה ממזרחי. זהו :\ ושארפ עוד קצת על היותו מצטיין. לעומת זאת גאדימק, או הרוסי האהוב עלי - הוא מחלק עשרות... אלפים

שנה הבאה לא יהיה ישראלי אחד על הפארקט בי"ם ואז אם אתה עדין תעודד אותם אתה פשוט תהיה טיפש. כי כל מה ששנאת אצל מכבי והתלוננת עליו יהיה אצל הפועל ואפילו יותר ההבדל היחידי יהיה שמכבי יהיו יותר טובים. למכבי יש את פיני ופיני חשוב בדיוק כמו השחקנים ולמעשה הרבה יותר.
פיני גרשון נחשב למאמן הטוב ביותר באירופה.
  Reply With Quote
ישן 13-03-06, 16:18   # 29
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נמוך מהרבה ממכבי?!?!!? אתה לא יודע מה אתה מדבר......אולי בעונה שעברה....אבל עכשיו עם גידאמק זה הפרש של ממש כמה מליונים (שאולי לא סיפרו לך....אבל זה כלום) שלא נדבר על הבונוסים שהוא מביא לשחקנים על הישגים וכו'......עונה הבאה יהיה להם אותו תקציב אם לא יותר......
ונחיה ונראה שנה הבאה....דבר אחד אני יגיד לך...שאראס יפרוש לפני שהוא יגיע לירושליים כי יש דברים שהם לא כסף.
להזכירך מי שמנסה להכשיל זה הקבוצות את מכבי...לפי מה שזכור לי הצעת הפיינל פור הייתה של קבוצות אחרות...ומכבי יבשה אותם בזה שהיא גם תמכה...
חחחחחחחחחחחחח נו ברור שהקבוצות ינסו להכשיל את מכבי ... מה אתה רוצה שהם יתרמו לה אליפויות ? ..

שאראס אמור לחזור לארץ ... הוא אומר שהוא סובל ב-NBA, הוא מתחתן עם זאתי .. הוא חייב לחזור.
תראה שאם הוא חוזר הוא יחזור לירושלים ... כסף קונה הכל !

התקציב שנה הבאה יהיה שווה + לירושלים (אם ירושלים מפסידה את האליפות ולוקחת את יול"ב אז + המון) .. השנה עוד לא !
ישן 13-03-06, 16:20   # 30
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eye-Soft
שארס לא יגיע לעולם לירושלים מהסיבה הפשוטה - הוא בNBA. הוא יגמור שם את רוב הקרירה המקצועית ולפי מה שהוא אומר הוא ישמח לחזור למכבי.

על הניצחון בגביע הזה קיבלו מכבי בסה"כ 3000 דולר מתנה ממזרחי. זהו :\ ושארפ עוד קצת על היותו מצטיין. לעומת זאת גאדימק, או הרוסי האהוב עלי - הוא מחלק עשרות... אלפים

שנה הבאה לא יהיה ישראלי אחד על הפארקט בי"ם ואז אם אתה עדין תעודד אותם אתה פשוט תהיה טיפש. כי כל מה ששנאת אצל מכבי והתלוננת עליו יהיה אצל הפועל ואפילו יותר ההבדל היחידי יהיה שמכבי יהיו יותר טובים. למכבי יש את פיני ופיני חשוב בדיוק כמו השחקנים ולמעשה הרבה יותר.
פיני גרשון נחשב למאמן הטוב ביותר באירופה.

ראינו ... מאמן הכי טוב באירופה עלק, הלך לו שחקן אחד מילאנו מפרקת את מכבי ...
תמיד היה לו את השחקן הכי טוב באירופה .. אבל מאמן עם הכי מזל באירופה זה כן .. בטוח .

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום