|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל אני לא חושב שהם לא היו מסוגלים לנצח את המשחק.. ואם אתה אומר שהם עייפים.. למה הם עשו את הריצות ברבע ראשון ושני?.. למה לדפוק את המשחק למרות שהם ידעו שהם עייפים.. ויהיו יותר עייפים.. טפירו אומנם פורש אבל זה לא אומר שזה מה שיעזור יהיו מצבים שנצטרך אותו ולצערי הוא כבר לא יהיה.. הלפרין עדיין לא מסוגל להניע כדור כרכז.. ובינינו חג'ג' לא עומד בלחץ.. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר על
|
ציטוט:
בכל מקרה הטורניר בכללי הייה מצוייןן,וקשה לי לראות מי יוביל את המשחק של ישראל שטפירו יפרוש. |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד לישראל..
אני אישית מרוצה מהתוצאה שלהם..ומההישג שלהם יפה מאוד ![]() |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
תגידו אתם בסדר?
אתם רוצים שטפירו יפרוש? חבל שאתם סתם מדברים,כי בתור אחר שמשחק במשחק כבר הרבה זמן בתור רכז. אני יכול לבגיד לכם שבלי טפירו לא היינו מנצחים משחק אחד. אולי יש לו כמה איבודים טיפשים לפעמים,אבל החוכמת משחק שלו זה משהו שאין לאף שחקן בארץ(לא,אני לא מגזים), הוא זה שעושה הכל בנבחרת. ואני חושב שהוא היה הכוכב בקמפיין הזה. אני לא אחפור יותר מידי,הוא פשוט עשה מעל ומעבר. ואני לא רואה את הנבחרת מנצחת בלעדיו,נצטרך לחכות ליורש. |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
למרות שככה יצא, שיחקנו יפה
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 27 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הלפרין יהיה תחליף בהחלט הולם לטפירו... |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
Авторитет
|
ישראל (כדורסל) עשתה מעל ומעבר, נתנה את הלב והנשמה, הוכיחו לכולם שיש להם אופי, לחימה ענקית וכישרון להפתיע. אני גאה בהם, הם עמדו בכבוד. |לב|
(הכדורגל זה פשוט בדיחה לעומת זה)
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 30 | |
Авторитет
|
ברור שאפשר, הכדורגל מורכב מחבורה של אפסים, עגלות וכו' .. הכדורסל זה בדיוק ההיפך.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|