הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 08-05-08, 19:49   # 21
yNaxon
אקס מנהל

yNaxon's Avatar

מיני פרופיל

yNaxon לא מחובר  

אני לא רוצה להיות בתפקיד שבו הורגים, ולא כי אני רוצה להתחמק או משהו כזה, אני פשוט לא מאמין בלהרוג.
אבל.. אם ככה יתנו, זה מה יש.

ישן 08-05-08, 19:50   # 22
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
ישראל לא כובשת שום דבר, היא מתגוננת...אז כשתמציא רובוט שיעשה את זה במקום חייל, תדבר..
בשיא הרצינות ועם כל הכבוד למשפחתי היקרה, המדינה הזאת חשובה לא פחות מהמשפחה שלי...אלא אם כן אתה רוצה שהילדים שלך יחיו בכיבוש ערבי...
ישראל כובשת והורגת סתם אנשים , נהרגים סתם מאות/אלפי פלסטינאים תמימים כל שנה ונהרגים סתם עשרות ישראלים .
שאנשי הימין שמתנגדים לשלום (ומעדיפים עוד פיסת אדמה על שלום) ילכו ליחידות קרביות ויסכנו את החיים שלהם .

ציטוט:
נכתב במקור על ידי YsTyle צפה בהודעה
אני לא רוצה להיות בתפקיד שבו הורגים, ולא כי אני רוצה להתחמק או משהו כזה, אני פשוט לא מאמין בלהרוג.
אתה לא היחיד ..

ישן 08-05-08, 20:02   # 23
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
ישראל כובשת והורגת סתם אנשים , נהרגים סתם מאות/אלפי פלסטינאים תמימים כל שנה ונהרגים סתם עשרות ישראלים .
שאנשי הימין שמתנגדים לשלום (ומעדיפים עוד פיסת אדמה על שלום) ילכו ליחידות קרביות ויסכנו את החיים שלהם .

אתה לא היחיד ..
ישראל יכולה לכבוש את עזה ביום אחד אם צריך, האסטרטגיה של ישראל זה מגננה...לא התקפה..האזורים הכבושים, כבושים רק לסיבות בטחוניות...עדיף ש100 אנשים באשקלון ימותו? כי אם האזורים האלו לא יהיו כבושים, טווח הקסאמים יגדל....קח את זה כנקודה למחשבה...
שוב, גם אני לא מאמין בכיבוש סתמי...אבל אם למען הביטחון צריך, אז לעשות...ממש לא אכפת לי מהצד השני, אכפת לי מהאחים והאחיות שלי...שהצד השני יתנגד קודם כל לטרוריסטים, שיתחיל למרוד, שידכא אותם...ברגע שהם לא עושים את זה..הם אותו דבר כמוהם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי YsTyle צפה בהודעה
יונתן, כולם כמוך..אף אחד (טוב, כמעט אף אחד) לא מתגייס במטרה להרוג, אלא במטרה להגן על המדינה עם כל הדברים שקשורים בכך.
אם אני יצטרך להרוג, אני יהרוג..ואם אני יצטרך למות...אז גם..זה דברים שלוקחים בחשבון.

ישן 08-05-08, 20:07   # 24
FreakBox
הוסטסניון

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreakBox שלח הודעה באמצעות MSN אל FreakBox

FreakBox לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי EyeBuild.co.il צפה בהודעה
אני אישית מתגייס ב-27.7.09 שנה הבאה וכבר התחלתי את התהליכים בכדי להתקבל ליחידות המובחרות
הגשתי בקשה באתר של חיל הים לזימון לגדנע של השייטת 13 לתלמידי כיתות י"א וזימנו אותי
למרות שהחלום שלי זה סיירת צנחנים.
התאריך גיוס שלי 26.7.09..
וכנ"ל כל מה שמודגש אצלך זה אותו דבר אצלי (;

רק שאני רוצה בעדיפות הראשונה זה טייס.. להיות טייס קרב (מטוס ולא מסוק העדפה אישית)
פרופיל 97, קב"א 55..
הבנתי שרק שנה הבאה מקבלים זימונים לטייס אז אני מחכה.. [=

בכל מקרה אני רוצה קרבי ורק קרבי.. אני חושב שתאכלס אם אני אהיה ג'ובניק אני לא אמצא את היכולות שלי ואני יעביר 3 שנים בקייטנה.. (זאת דעה שלי כמובן אני לא אומר מי שג'ובניק הוא כזה*)

אם לא ילך לי בטייס (חס וחלילה) אני אלך לשייטת 13..
ואם לא ילך לי בשייטת(חס ושלום) אני רוצה סיירת מובחרת כלשהי (עדיפות לאחת מהסיירות.. יהלום)

בקיצור ולעיניין.. בשבילי רק קרבי.. אבל יש אנשים שלא בנויים לקרבי (כן יש כאלה והרבה מה לעשות) ואני חושב שעדיף שיהיו תומכי לחימה ואפילו ג'ובניקים מאשר משתמטים..

מה שלא יהיה.. שיהיה לכולם בהצלחה

ישן 08-05-08, 20:08   # 25
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
ממש לא אכפת לי מהצד השני, אכפת לי מהאחים והאחיות שלי...
זה ההבדל בינינו .

ישן 08-05-08, 20:08   # 26
Lwso.co.il
חבר על

Lwso.co.il's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Lwso.co.il

Lwso.co.il לא מחובר  

ציטוט:
ישראל לא כובשת אלא ישראל מחזירה שטחים שלה ששיכים לה עוד מימי קדם,
פלסטינאים לא נהרגים סתם הם נהרגים כי או שהמשפחה שלהם הם טרוריסטים או או שהם יהיו מהווים איום על המדינה צה"ל לא הורג סתם פלסטינאים "תמימים" .
אתה לא יודע אפילו בקצת מה החיילים עוברים בשטחים מדי יום איך אתה בכלל יכול להגיד שאנשי הימין מתנגדים לשלום בלי אנשי הימין היום היו יורים בך או שהיית תחת שלטון פלסטינאי קשה.
ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים להתגייס לקרבי כי אתה תוכל להיות איום על החברים שלך באיזושהי פעולה(סירוב פקודה להרוג פלסטינאי "טירוריסט" תמים).
אני מוכן לסכן תחיים שלי בכדי לשמור על המדינה הזו על הערכים שגדלתי לפיהם, ולא רק שאני אשרת ביחידה קרבית אני גם אהיה גאה בעצמי שהלכתי לשם לדעת שעזרתי אפילו בקצת בשביל למנוע פיגוע , רצח ואפילו להקריב את החיים שלי בשביל המדינה.
ואם הייתי מתנגד לשלום בישראל לא הייתי נשאר פה הייתי עוזב למקום אחר אבל אני לא מתנגד אני מתגייס ליחידה קרבית בשביל שיהיה שלום .
אתמול היה יום הזיכרון יש לי שאלה אליך עמדת כשהייתה צפירה? ואם כן אז למה עמדת כי אנשים הקריבו את החיים שלהם סתם? אז תן לי להגיד לך את התשובה לא! אני עומד כי אם לא ה"אנשי הימין" האלה לא היו אז לא היה לנו כלום היום!

FreakBox זה לא קשור לקב"א שלך או לפרופיל שלך זה קשור לאופי שלך. אני אישית יש לי קב"א 54 ופרופיל 97 כך שאני גם אקבל זימון לטייס וליום סיירות.

מייל לפניות:
faq@lwso.co.il

Last edited by Lwso.co.il; 08-05-08 at 20:11..

ישן 08-05-08, 20:10   # 27
idanz
חבר בקהילה

מיני פרופיל

idanz לא מחובר  

תראה יש בצה"ל הרבה תפקידים שהם לא קרבי, אבל אי אפשר בלעדיהם.
למשל כך את אנשי המודיעין שמה שהם עושים בצבא זה לאסוף מידע על האויבים שלנו. בלעדיהם אפילו הלוחמים הכי טובים של הסיירת והשייטת לא יוכלו לעשות הרבה. אז להגיד שחוץ מקרבי זה לא תורם בכלום, נראה לי פסול להגיד.
אבל, אני ממש לא חושב שצריך ללכת בצבא של גישה "אני אלך למה שייתן לי משהו" כמו שבחור למעלה אמר. קנדי אמר פעם "אל תשאל מה המדינה שלך יכולה לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה שלך", ואני חושב שמי שיש לו יכולת לשרת בתפקידים מובחרים כמו סיירות, מודיעין (ידע בערבית), קרבי וכו' - צריך לעשות את זה. אני מאוד מקווה שאני אוכל להתקבל לסיירת מטכ"ל, תמיד רציתי. זה לא בטוח כי יש לי משקפיים לצרכי קריאה וכתיבה, אבל קראתי שאפשר להתקבל עד למספר מסויים. אבל אם לא סיירת, יש גם את דובדבן שגם יש בזה איזשהו תפקיד של מודיעין וערבית. והכי "גרוע" שיהיה זה שאני אלך למודיעין (אני לומד ערבית).
אבל השאיפה שלי זאת יחידה מובחרת.

ישן 08-05-08, 20:13   # 28
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי EyeBuild.co.il צפה בהודעה
ישראל לא כובשת אלא ישראל מחזירה שטחים שלה ששיכים לה עוד מימי קדם,
פלסטינאים לא נהרגים סתם הם נהרגים כי או שהמשפחה שלהם הם טרוריסטים או או שהם יהיו מהווים איום על המדינה צה"ל לא הורג סתם פלסטינאים "תמימים" .
אתה לא יודע אפילו בקצת מה החיילים עוברים בשטחים מדי יום איך אתה בכלל יכול להגיד שאנשי הימין מתנגדים לשלום בלי אנשי הימין היום היו יורים בך או שהיית תחת שלטון פלסטינאי קשה.
ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים להתגייס לקרבי כי אתה תוכל להיות איום על החברים שלך באיזושהי פעולה(סירוב פקודה להרוג פלסטינאי "טירוריסט" תמים).
אני מוכן לסכן תחיים שלי בכדי לשמור על המדינה הזו על הערכים שגדלתי לפיהם, ולא רק שאני אשרת ביחידה קרבית אני גם אהיה גאה בעצמי שהלכתי לשם לדעת שעזרתי אפילו בקצת בשביל למנוע פיגוע , רצח ואפילו להקריב את החיים שלי בשביל המדינה.
ואם הייתי מתנגד לשלום בישראל לא הייתי נשאר פה הייתי עוזב למקום אחר אבל אני לא מתנגד אני מתגייס ליחידה קרבית בשביל שיהיה שלום .
אתמול היה יום הזיכרון יש לי שאלה אליך עמדת כשהייתה צפירה? ואם כן אז למה עמדת כי אנשים הקריבו את החיים שלהם סתם? אז תן לי להגיד לך את התשובה לא! אני עומד כי אם לא ה"אנשי הימין" האלה לא היו אז לא היה לנו כלום היום!

FreakBox זה לא קשור לקב"א שלך או לפרופיל שלך. אני אישית יש לי קב"א 54 ופרופיל 97 כך שאני גם אקבל זימון לטייס וליום סיירות.
קיצר נגיע לתאחלס :
אם היית ראש הממשלה היית חוזר לגבולות 67 בתמורה לשלום מלא עם הפלסטינים וסוריה ?

ישן 08-05-08, 20:23   # 29
Lwso.co.il
חבר על

Lwso.co.il's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Lwso.co.il

Lwso.co.il לא מחובר  

ציטוט:
קיצר נגיע לתאחלס :
לא כי אלו שטחים שלנו.
ועוד משו אם אתה כל כך אוהב את הערבים האלה ואתה אומר שאנחנו לא מחפשים שלום וגם אתה חוזר אחורה אז תחזור עוד יותר אחורה ... תוכנית החלוקה הייתה להם הזדמנות לחיות איתנו בשלום לא ?
הם לא רצו הם חיפשו מלחמות חיפשו להרוג והם קיבלו בראש... וכמו שאמרו פה
"ישראל יכולה לכבוש את עזה ביום אחד אם צריך, האסטרטגיה של ישראל זה מגננה...לא התקפה..האזורים הכבושים, כבושים רק לסיבות בטחוניות...עדיף ש100 אנשים באשקלון ימותו? כי אם האזורים האלו לא יהיו כבושים, טווח הקסאמים יגדל....קח את זה כנקודה למחשבה..."
ולא בשביל משהו אני גר בחלק כבוש בירושלים .

מייל לפניות:
faq@lwso.co.il

ישן 08-05-08, 20:26   # 30
בניה
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

בניה לא מחובר  

ציטוט:
קיצר נגיע לתאחלס :
השאלה איזה שלום זה יהיה.
נייר שכתוב עליו 'שלום'
והן חתומות עליו.

או משהו באמת מעשי שיש בסיס סביר להאמין שהוא יחזיק ויתחזק במשך השנים ולא יתפורר תוך 20 שנה.

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום