|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
אקס מנהל
|
אני לא רוצה להיות בתפקיד שבו הורגים, ולא כי אני רוצה להתחמק או משהו כזה, אני פשוט לא מאמין בלהרוג.
אבל.. אם ככה יתנו, זה מה יש. |
![]() |
# 22 | |
Winner
|
ציטוט:
שאנשי הימין שמתנגדים לשלום (ומעדיפים עוד פיסת אדמה על שלום) ילכו ליחידות קרביות ויסכנו את החיים שלהם . אתה לא היחיד .. |
|
![]() |
# 23 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שוב, גם אני לא מאמין בכיבוש סתמי...אבל אם למען הביטחון צריך, אז לעשות...ממש לא אכפת לי מהצד השני, אכפת לי מהאחים והאחיות שלי...שהצד השני יתנגד קודם כל לטרוריסטים, שיתחיל למרוד, שידכא אותם...ברגע שהם לא עושים את זה..הם אותו דבר כמוהם. ציטוט:
אם אני יצטרך להרוג, אני יהרוג..ואם אני יצטרך למות...אז גם..זה דברים שלוקחים בחשבון. |
||
![]() |
# 24 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וכנ"ל כל מה שמודגש אצלך זה אותו דבר אצלי (; רק שאני רוצה בעדיפות הראשונה זה טייס.. להיות טייס קרב (מטוס ולא מסוק העדפה אישית) פרופיל 97, קב"א 55.. הבנתי שרק שנה הבאה מקבלים זימונים לטייס אז אני מחכה.. [= בכל מקרה אני רוצה קרבי ורק קרבי.. אני חושב שתאכלס אם אני אהיה ג'ובניק אני לא אמצא את היכולות שלי ואני יעביר 3 שנים בקייטנה.. (זאת דעה שלי כמובן אני לא אומר מי שג'ובניק הוא כזה*) אם לא ילך לי בטייס (חס וחלילה) אני אלך לשייטת 13.. ואם לא ילך לי בשייטת(חס ושלום) אני רוצה סיירת מובחרת כלשהי (עדיפות לאחת מהסיירות.. יהלום) בקיצור ולעיניין.. בשבילי רק קרבי.. אבל יש אנשים שלא בנויים לקרבי (כן יש כאלה והרבה מה לעשות) ואני חושב שעדיף שיהיו תומכי לחימה ואפילו ג'ובניקים מאשר משתמטים.. מה שלא יהיה.. שיהיה לכולם בהצלחה ![]() |
|
![]() |
# 25 |
Winner
|
זה ההבדל בינינו .
|
![]() |
# 26 | |
חבר על
|
ציטוט:
פלסטינאים לא נהרגים סתם הם נהרגים כי או שהמשפחה שלהם הם טרוריסטים או או שהם יהיו מהווים איום על המדינה צה"ל לא הורג סתם פלסטינאים "תמימים" . אתה לא יודע אפילו בקצת מה החיילים עוברים בשטחים מדי יום איך אתה בכלל יכול להגיד שאנשי הימין מתנגדים לשלום בלי אנשי הימין היום היו יורים בך או שהיית תחת שלטון פלסטינאי קשה. ואני לא חושב שאנשים כמוך צריכים להתגייס לקרבי כי אתה תוכל להיות איום על החברים שלך באיזושהי פעולה(סירוב פקודה להרוג פלסטינאי "טירוריסט" תמים). אני מוכן לסכן תחיים שלי בכדי לשמור על המדינה הזו על הערכים שגדלתי לפיהם, ולא רק שאני אשרת ביחידה קרבית אני גם אהיה גאה בעצמי שהלכתי לשם לדעת שעזרתי אפילו בקצת בשביל למנוע פיגוע , רצח ואפילו להקריב את החיים שלי בשביל המדינה. ואם הייתי מתנגד לשלום בישראל לא הייתי נשאר פה הייתי עוזב למקום אחר אבל אני לא מתנגד אני מתגייס ליחידה קרבית בשביל שיהיה שלום . אתמול היה יום הזיכרון יש לי שאלה אליך עמדת כשהייתה צפירה? ואם כן אז למה עמדת כי אנשים הקריבו את החיים שלהם סתם? אז תן לי להגיד לך את התשובה לא! אני עומד כי אם לא ה"אנשי הימין" האלה לא היו אז לא היה לנו כלום היום! FreakBox זה לא קשור לקב"א שלך או לפרופיל שלך זה קשור לאופי שלך. אני אישית יש לי קב"א 54 ופרופיל 97 כך שאני גם אקבל זימון לטייס וליום סיירות. Last edited by Lwso.co.il; 08-05-08 at 20:11.. |
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
תראה יש בצה"ל הרבה תפקידים שהם לא קרבי, אבל אי אפשר בלעדיהם.
למשל כך את אנשי המודיעין שמה שהם עושים בצבא זה לאסוף מידע על האויבים שלנו. בלעדיהם אפילו הלוחמים הכי טובים של הסיירת והשייטת לא יוכלו לעשות הרבה. אז להגיד שחוץ מקרבי זה לא תורם בכלום, נראה לי פסול להגיד. אבל, אני ממש לא חושב שצריך ללכת בצבא של גישה "אני אלך למה שייתן לי משהו" כמו שבחור למעלה אמר. קנדי אמר פעם "אל תשאל מה המדינה שלך יכולה לעשות בשבילך, תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה שלך", ואני חושב שמי שיש לו יכולת לשרת בתפקידים מובחרים כמו סיירות, מודיעין (ידע בערבית), קרבי וכו' - צריך לעשות את זה. אני מאוד מקווה שאני אוכל להתקבל לסיירת מטכ"ל, תמיד רציתי. זה לא בטוח כי יש לי משקפיים לצרכי קריאה וכתיבה, אבל קראתי שאפשר להתקבל עד למספר מסויים. אבל אם לא סיירת, יש גם את דובדבן שגם יש בזה איזשהו תפקיד של מודיעין וערבית. והכי "גרוע" שיהיה זה שאני אלך למודיעין (אני לומד ערבית). אבל השאיפה שלי זאת יחידה מובחרת. |
![]() |
# 28 | |
Winner
|
ציטוט:
אם היית ראש הממשלה היית חוזר לגבולות 67 בתמורה לשלום מלא עם הפלסטינים וסוריה ? |
|
![]() |
# 29 | |
חבר על
|
ציטוט:
ועוד משו אם אתה כל כך אוהב את הערבים האלה ואתה אומר שאנחנו לא מחפשים שלום וגם אתה חוזר אחורה אז תחזור עוד יותר אחורה ... תוכנית החלוקה הייתה להם הזדמנות לחיות איתנו בשלום לא ? הם לא רצו הם חיפשו מלחמות חיפשו להרוג והם קיבלו בראש... וכמו שאמרו פה "ישראל יכולה לכבוש את עזה ביום אחד אם צריך, האסטרטגיה של ישראל זה מגננה...לא התקפה..האזורים הכבושים, כבושים רק לסיבות בטחוניות...עדיף ש100 אנשים באשקלון ימותו? כי אם האזורים האלו לא יהיו כבושים, טווח הקסאמים יגדל....קח את זה כנקודה למחשבה..." ולא בשביל משהו אני גר בחלק כבוש בירושלים . |
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
נייר שכתוב עליו 'שלום' והן חתומות עליו. או משהו באמת מעשי שיש בסיס סביר להאמין שהוא יחזיק ויתחזק במשך השנים ולא יתפורר תוך 20 שנה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|