|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אז רגע ...
לבטל את הקופות חיסכון ששמרתי עד 2015 ?
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל שנה אומרים שיש איזה אסטרואיד שעלול לפגוע בכדור הארץ, אבל אחרי כמה זמן אומרים שהם טעו טעות פצפונת רק באיזה מליון קילומטר(במושגים של החלל זה לא הרבה...) ובגלל זה זה לא יקרה.
ובכל מקרה, ה'צופן התנכי' זה כנראה לא משהו רציני. גם בהארי פוטר אפשר למצוא נבואות מענינות עם השיטות שהם מחפשים איתם. משהו מנענע על הצופן התנכי http://news.nana10.co.il/Article/?Ar...124720&sid=126
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 06-06-08 at 09:05.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
![]() סתכלו על הצד החיובי שבענייןXD תתחילו כזה עם בחורה (בא לך לשכב?) היא כזה "לא!" ואז היא חושבת כזה - רגע זה סוף העולם ואני עדיין בתולה "טוב אבל בלי נשיקות!" ![]() קיצר לקראת 2012 נראה כבר אם זה נכון או לא עד אז...
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מה גם שמי כבר בתולה כיום? אלא אם כן אתה מתחיל עם קטינות (פדופיל!!!). ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תגיד זה אתה בתמונה ![]() אתה מחרפן אבל לא הייתי אומר לכיוון החיובי אני יותר רואה מישהי בורחת ממך מאשר רצה עליךXD דרך אגב כל הקטע עם התנך מתחיל באמת לעצבן תנך זה פשוט ספר עבה ואם אתה הולך לחפש אותיות וטבלאות 100% אתה יכול להוציא שם מלא משפטים כזה פשוט עבה וכל מיני "שיטות" זה סתם קח את האות מפה ואז אות מפה ואות מפה והופה יצא לך:P התנך מלא בדוגמאות כאלו עם התאומים ושטויות אבל שמתם לב שמגלים את זה אחרי המקרה או שכבר הודיע\פרסמו משהו על המקרה (כגון עכשיו) שיהיה משהו בחדשות על משהו שיהיה שיתגלה לראשונה בתנך ואז זה יקרה אז אני יתחיל להאמין
![]() |
# 6 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
איך אתה רוצה שיגלו דברים שיקרו בעתיד אם הם לא יודעים מה לחפש בעצם ? לא סתם אנשים שלומדים את ספר הזוהר הופכים לחולי נפש. |
||
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה..היה שם על הצופן התנ"כי ועל זה שהצליחו למצוא אסונות גם בספרים אחרים ..תחפש על זה חומר קריאה באינטרנט אני בטוח שיהיה.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אממ נשמע מעניין , באמת..
אבל אני כבר לא מאמין לכל התאוריות האלה.. מה שאני יודע זה שתמיד יש את החכמים שכותבים שטויות ואז כשקורא משהו שהם כתבו הם מראים את זה וזה נחשב לחזיון.. הקטע עם הפירוש של התנ"ך עם המילים..זאת חרטא..פעם עשו את אותו הדבר עם הספר של אליסה בארץ הפלאות אם אני לא טועה.. ואפשר למצוא גם שם את אסון התאומים , מות אילן רמון ועוד ..בדיוק כמו שמוצאים בצופן התנ"כי.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
עד אז ה' גדול
עומרי שקסי :P |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|