|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
Winner
|
צריך להקים קבוצה בפייסבוק, "גם אני שונא לחכות שעתיים בבית אליהו לראיון".
ובקשר לגאמא, לא צריך לדעת כלום, מי שמתאים מתקבל.
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
80 אחוז ידעת מהכל? (באמריקאיות) גם net. ? גם מערכות הפעלה? גם רשתות תקשורת? גם JAVA? גם אסמבלי? גם ידע כללי א' וב'? זה כמעט ולא הגיוני..... אם באמת היית יודע 80 אחוז אז לא רק שלא היית מקבל יותר מכלום אלא היית מקבל ראיון לפחות ל- 4 מסלולים..... ואלה שמעלה אני דווקא הייתי בדי הרבה ראיונות ואף לא חיכיתי יותר מ-45 דקות.... אז זה עניין של מזל..... ואיזה שטויות זה להגיד שלא צריך לדעת כלום ושלא צריך להתכונן.... Last edited by Vitalist; 08-03-09 at 21:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
כן הרוב הממש גדול לא יודע את כל הנושאים.
אתה עושה מה שאתה יודע וזהו..... נושאים שאתה לא יודע לגמריי אין טעם לנחש..... אבל כמובן ככל שתענה על יותר שאלונים טוב כך יגדל הסיכוי שתקבל יותר ראיונות למסלולים השונים. לא צריך להבהל רוב הסיכוי אם תדע שני נושאים ממש טוב + תענה בצורה טובה על השאלות הפתוחות תקבל ראיון לפחות למסלול אחד. בראיון כבר יהיה קשה יותר..... |
![]() |
![]() |
# 27 |
אחראי קהילה
|
גם רמה של 10 יחידות מחשבים לא מספיק?
5 מדעי המחשב + 5 פרויקט בASP.NET [WEB APPLICATION] בסי שארפ |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל מה שבטוח שהרווחת מהעובדה שיש לך דווקא פרויקט כזה..... כעקרון אם תפעיל הגיון טוב בניחושים בשאלונים שאפשר לנחש כמו מסדי נתונים ווינדווס, ידע כללי 1, ידע כללי 2 ותעשה טוב את השאלות הפתוחות אז כנראה תקבל איזה ראיון 1 או 2. אבל מי יודע איך הם פועלים שם בחיל המודיעין..... Last edited by Vitalist; 09-03-09 at 10:51.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|