|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
DCaptain, כל אחד נוהג בדרכים שלו, יכול להיות שאתה מאמין שהדרך שאתה בחרת בה היא הטובה ביותר אבל למי שרואה את מה שאתה כותב מהצד זה ממש לא נכון..
אני מאמין שהלקוח שלך החליט להגיע למצב של כתיבת ביקורת בעקבות זה שהוא לא קיבל החזר כספי חלקי \ מלא, אבל אם תשים לב הביקורת שלו היא לא על העובדה שהוא לא קיבל החזר אלה על העובדה שהוא רכש שירות ולא קיבל אותו.. גם אם היה ונניח אתה צודק והלקוח שלך טועה (במקרה הזה לדעתי האישית הלקוח סופר צודק), התגובות שלך הורסות לך את השם.. לבוא ולהגיד ללקוח זה כתוב בתקנון "זה מה יש" זו לא דרך של בעלי עסקים שמכבדים את עצמם. אתה מסתתר מאחורי כמה מילים בתקנון שבו אתה קובע חד משמעית שאין זיכויים \ החזרים כספיים... אני בתור לקוח שהיה רואה את המשפט הזה בתקנון הייתי פשוט עובר לחברה הבאה. דבר נוסף, התקנון כתוב בצורה מאוד פשוטה וממשפט אחד שקראתי נתקלתי בבעיות כך שלא בטוח שאתה יכול להתגונן באמצעות התקנון הזה: "במידה ואחד מהשירותים של צד א' לא פעיל, אין צד א' מתחייב להחזר כספי של צד ב' בשום מצב אלא וצוות החברה של צד א' החליט כך." ראשית, במילים פשוטות אתה כותב כאן שגם אם הלקוח לא קיבל את מה ששילם עליו לא בטוח שהוא יקבל החזר כספי, תלוי במצב רוח שלי.. יותר נכון בשום מצב.. אם כבר החלטת לרשום משפט לא חכם שכזה, יש דרכים הרבה יותר טובות לכתוב משפט כזה, בשביל זה יש מחלקות משפטיות שלמות.. שנית, המשפט הזה לא תקין - שים לב איפה שסימנתי במודגש.. אין החזר כספי בשום מצב אלא במידה \ אם וצוות החברה של צד א' החליט כך. ראיתי שיש לך גם פידבקים טובים כאן באשכול אז אני חושב שבשביל לשמור ולנקות את השם שלך תגיע עם הלקוח להסדר ותעצרו את הדיון הזה כי הוא הולך ומתדרדר שלא לטובתך.. שיהיה בהצלחה לשניכם!
# 2 |
CEO at Foxfort Ltd
|
DCaptain אתה שוב מפספס את הנקודה... לכולם ברור שאתה מכוסה מבחינת החוזה.
אבל, שאלה - אנשים שיקראו את הביקורת הזו, אחרי כל הבלאגן שכתוב פה, ירצו לקנות או לא? כנראה שלא... גם אם איפשהו פה אתה תעלה טיעונים הגיוניים, עצם כל התגובות בנושא הזה יגרמו להם לרצות לבדוק אפשרויות נוספות. התכוונתי שעדיף לך היה להפסיד 100 שקלים מאשר ליצור את הנזק של Hostrank בגוגל = [ביקורת רעה] עם נושא של 4 עמודים שבהם אנשים אומרים דברים שונים. רק עצם קיומו של הנושא גורם נזק, ההצטדקויות לא עוזרות ממש... בגלל זה בדרך כלל חברות ישר מגיעות לפשרה של החזר כספי ברגע שאומרים שיעבירו עליהן ביקורת באינטרנט. לפעמים זה חכם יותר... לדעתי ב 100 שקלים זה חכם (בייחוד כשאכן היו מלא נפילות). אם הצעת פשרות של עוד אחסון וכו' זה כבר לא משנה לרוכש פוטנציאלי, שוב - עצם קיומו של נושא ביקורת רעה מלא בדיעות לשם ולשם.... זה הנזק. אני בסך הכל מנסה לעזור לך ![]()
ברכה Last edited by Dennis Ray; 13-06-12 at 21:50.. |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אני מסכים עם האחרים, ממש לא שווה לך להרוס את שמך ברשת בגלל סכום זעום, ממליץ לכם להגיע להסדר בניכם ואני בטוח שדניאל יגיב לטובה בביקורת במידה ותסתדרו, אני בטוח שהוא לא פתח את הביקורת כדי להרוס לך.
בהצלחה! |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
קראתי פה את כל התגובות.
אני חייב להגיד שהבחור שעומד מאחורי "hostrank" אינו מוכר לי . אבל רק לפי התגובה שלו והחוזה שלו (שאגב כתוב בצורה חובננית מינוס) זה נשמע כמו משהו לא רציני בכלל. אני לא מבין למה אנשים רצים לקנות מ"חברה" ו/או עסק קטן שאיננו מוכר ובעל מערך שרתים מצומצם של שרת 1 או במקרה הטוב 2 . כשיש את את החברות הגדולות עם מערך שרתים גדול , עם תמיכה כמו שצריך מסדרים באמת את הבעיה ולא מספרים סיפורים שזה בעיה בחוות שרתים או בעיה בחומרה ורק מחר הוא יסע לתקן את זה. לדעתי חובה לפני קנייה לבחון את החברה מכל הכיוונים עם זה מצד התמיכה , מערך שרתים , אמינות , ביקורות . לא חייב לרוץ לקנות כל מה שזול , יש חברות שמציעות שירותי אחסון זולים והם חברות טובות באמת , לא שאני אומר שמה שזול לא טוב , הכוונה שלי היא שבדרך כלל עסק קטן לא יהיה טוב כמו עסק גדול .
# 6 |
עסק רשום [?]
|
מעולם לא נתתי "תרוץ" שהבעיה היא בחוות השרתים או משהוא דומה לכך, הבעיה פורטה ללקוח באופן מלא, ומיד לאחר שהשרת חזר עדכנתי אותו.
לגבי החזר כספי? במידה ואתן לדניאל החזר כספי כפי שביקש, מה עם הלקוחות האחרים שלי? לא אוכל להחזיר כספים של מעל 2000 ש"ח חזרה ללקוחות שלי (עבור 3 ימים שהשרת לא היה בתפקוד). לסיכומו של דבר - כעת אני ודניאל מגיעים להסכם משותף שיוציא את שני הצדדים מרוצים, בסיום ההסכם הוא יחזור לאשכול ויגיב חזרה שהכל הסתדר ביננו.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי זה לא נעים לך להוציא 2000 ש"ח? זהו כסף שהרווחת בצורה שהיא אינה ישרה והוגנת, על שירות שלא עבד. איזה מין דבר זה לא להחזיר? גם אם זה היה מיליון ש"ח מחובתך להחזיר ללקוחות על שירות שלא פעל. וכשהלקוח מעוניין לעזוב, אם הוא התחייב אז במינימום תחזיר לו את הזמן שנותר. אפילו לא את הכול. וכולם מרוצים. אבל לחייב בן אדם.. איזו מין צורה זאת.
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
החזר כספי? השירות עבד במלואו, חוץ מ3 ימים בלבד (על 3 ימים לא אוכל להחזיר כספים של התחייבויות לרבעון ולחצי שנה). בכל אופן - אני מעולם לא הגעתי למצב שלקוח שלי לא מרוצה (פרט למקרה הזה), ולכן אני משתדל כמה שיותר לרצות את דניאל (ובינתיים אנחנו סוגרים על פיצוי ראוי).
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה הבעלים אתה יכול הכול. השירות לא עבד במלואו, בן אדם לא יכול לעבוד על שרת שנופל הרבה וששלושה ימים (ועוד לא רצופים!!) היה למטה. זה לא לעניין וגם דיברנו על זה בטלפון. אני יודע שאתה משתדל, אבל בחייאת תפסיק לעשות שטויות ולומר דברים מפגרים. לפעמים קורים מצבים שאין ברירה הדרך הנכונה היא לא תמיד היפה ביותר מבחינתך.
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
מחשבה עסקית נכונה היא לא לנסות לשמר את ה-20 שקל שתרוויח מההתכתשות הזאת,
אלא להשקיע במיתוג נכון (ע"י החזר כספי) והתנצלות. סתם שאלה, כמה זמן השקעת בטארד הזה מאז שהוא נפתח? האם הזמן שהשקעת בהודעה הזו לא שווה מעל ל-20 שקל?
|
|