הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 31-03-06, 08:48   # 31
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Kuchi

Kuchi לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
1. לא שאלתי איך הגעת לזה שהוא קטין, שאלתי איך הגעת לזה שזה שהוא קטין מקנה לו ייצוג משפטי חינם?

2. את המידע שאתה כותב בסעיף ג אתה מבסס על...? כלומר - בהודעה המקורית שלו לא כתוב בדיוק מתי ומה בדיוק קרה.

3. לגבי הפיצוי, נשאר עדיין להוכיח מה הנזק שנגרם, ודברים נוספים.
נזק שנגרם ? אובדן שם המתחם המכיל מלא כניסות (כמה ? ממש לא בעיה "להוכיח" שיש לך 5000)
א ) כמו שאמרתי ומנסיון שעבר אם הוא פחות מ 18 .
לפני שתענה לי על א אני יגיד כל אחד זכאי לעורך דין מטעם המדינה (אני מדבר על ילדים !) מאחר ושאין לו כסף כמובן ההורים שלו "רבו איתו" ואתה יודע כל זה אפילו לתבוע תהורים הוא יכול :X
בכל זאת עזוב על מה אתה רב פה לא הבנתי :\
ב ) הוא כתב שהוא שילם לו לפני חודשיים משמע היה צריך הדומיין להיות כבר משומש חודש וחצי לפחות
הסבר - זה דוגמא אז אל תגיד לי למה מה מי מו ואיך !
קניתי ממך דומיין ביננו ? אני יודע שתוך 5 דקות אתה יכול לעשות טוב אבל אתה זה בני האגדי ניתן לך יום כי אני אוהב אותך ! וכי אתה תמיד בלחץ ואני זוכר איך היה לעבוד איתך אומנם היה כייף אבל תמיד בלחץ של לקוחות אבל עדיין עושה הכל בזמן !
אז נחזור לנושא ? יש לך ימבה לקוחות על הראש אז סבבה אמרתי יומיים ניתן לו לבד !
לא עזר אמרתי יאללה ניהיה לארג'ים נתתי לו שבוע . גם לא עזר נתתי לו שבועיים נו בחיית ראבק תגיד לי אתה 5 דקות אני עושה לי דומיין בגודדי WTF העיניין ? עולה סביבות 50 שקל פאנל הכל בלה בלה בלה גם לקח על דומיין 70 שזה יענו יוצא הכי זול שהוא היה משיג זה דומיין באותה תקופה בטח 4 דולר
זה יוצא שהוא לקח 50 שקל ומשהו על "שירות" עזוב שהוא לא נתן + גנב את ה20 + עובד עליו עם אימייל ?
נו באמת ! אם היה רציני היה הולך קונה מיאו אפילו להוכיח שהוא "קונה ללקוח"
בני הרגשת פעם איך זה שעובדים עליך ? שילמת כסף ולא קיבלת כלום ?
אני ואחי יש לנו אינטרנט שונה כל אחד קו פרטי מלפני חודש ועד לפני כמה ימים היה לנו כל הזמן ניתוקים ובלאגנים מצד HOT בגלל התשתית התקשרנו אליהם ואמרנו אנחנו שילמנו נגיד 500 לחודש ? שיחזירו לנו 250 למה ? גלשנו חצי זמן שילמנו חצי זמן ! ככה זה נשמה אתה ביננו בלי עין רעה יש לך כסף ! יש לך עסק מצליח ובחיים שלי שלא שמעתי עליך ביקורת רעה ואתה יודע שעד היום אני שולח אליך אנשים לשרתים ... אבל ברגע שאני ישלם לך ולא תתן לי את מה שרציתי (כמובן בלבלד בלבד על מה ששילמתי) ולא נתת אתה יודע מה ההרגשה ? לדעתי אולי לא אבל תקנני
בכל מקרה אני יגיד לך מה ההרגשה ההרגשה היא שאתה הולך לאותו אחד ודוקר אותו חמש פעמים בועט בו עד שהוא משלם לך מחיר כפול + הוא ישא בתוצאות לאמבולנס :X חלום פרטי שלי
פשש איזה סיפור כתבתי אם קראתם עד לפה משעמם לכם כמוני :X
ג ) דבר ראשון לא חייב להוכיח נזק שנגרם למה ?
1 . לשילמתי 70 שקל לא קיבלתי שירות
2 . לא קיבלתי את מה שבכלל שילמתי עליו
3 . עכשיו זה החלק שלא בעיה ל"זייף" סטטיסטיקות ולהגיד שהיה לי יותר מ 5000 כניסות יחודיות ביום
פה זה כבר יאן אמור להוכיח שהוא קנה דומיין צריך להוכיח שהוא נתן שירות צריך להוכיח מלא דברים !
בכל מקרה יאן חבל שאתה לא מגיב פה מראה כמה אתה "אשם"

בני הכל פה זה דוגמאות בבקשה אל תתעצבן לא באתי לפגוע ולא נראה לי שפגעתי אתה יודע שאני מת עליך !
אם פגעתי פה במישהו שלחו הודעה פרטית והערוך פשוט כתבתי סיפור סלחו לי אז אני דואג שלא יכעסו

בכל מקרה בני באמת שאנחנו פה סתם שתינו יודעים "שלקוח לא תמיד צודק" אבל שילם כסף לא קיבל מה ששילם בעבורו בחיית על זה תגיד משהו ?

Last edited by Kuchi; 31-03-06 at 08:50..

ישן 31-03-06, 09:12   # 32
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

התשובות בפנים

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi
נזק שנגרם ? אובדן שם המתחם המכיל מלא כניסות (כמה ? ממש לא בעיה "להוכיח" שיש לך 5000)

לפני שתענה לי על א אני יגיד כל אחד זכאי לעורך דין מטעם המדינה (אני מדבר על ילדים !) מאחר ושאין לו כסף כמובן ההורים שלו "רבו איתו" ואתה יודע כל זה אפילו לתבוע תהורים הוא יכול :X

אני לא רב פה, פשוט לא מבין מי ייתן לו עו"ד חינם.

ב ) הוא כתב שהוא שילם לו לפני חודשיים משמע היה צריך הדומיין להיות כבר משומש חודש וחצי לפחות
קניתי ממך דומיין ביננו ? אני יודע שתוך 5 דקות אתה יכול לעשות טוב אבל אתה זה בני האגדי ניתן לך יום כי אני אוהב אותך ! וכי אתה תמיד בלחץ ואני זוכר איך היה לעבוד איתך אומנם היה כייף אבל תמיד בלחץ של לקוחות אבל עדיין עושה הכל בזמן !
לא עזר אמרתי יאללה ניהיה לארג'ים נתתי לו שבוע . גם לא עזר נתתי לו שבועיים נו בחיית ראבק תגיד לי אתה 5 דקות אני עושה לי דומיין בגודדי WTF העיניין ? עולה סביבות 50 שקל פאנל הכל בלה בלה בלה גם לקח על דומיין 70 שזה יענו יוצא הכי זול שהוא היה משיג זה דומיין באותה תקופה בטח 4 דולר
זה יוצא שהוא לקח 50 שקל ומשהו על "שירות" עזוב שהוא לא נתן + גנב את ה20 + עובד עליו עם אימייל ?
אני ואחי יש לנו אינטרנט שונה כל אחד קו פרטי מלפני חודש ועד לפני כמה ימים היה לנו כל הזמן ניתוקים ובלאגנים מצד HOT בגלל התשתית התקשרנו אליהם ואמרנו אנחנו שילמנו נגיד 500 לחודש ? שיחזירו לנו 250 למה ? גלשנו חצי זמן שילמנו חצי זמן ! ככה זה נשמה אתה ביננו בלי עין רעה יש לך כסף ! יש לך עסק מצליח ובחיים שלי שלא שמעתי עליך ביקורת רעה ואתה יודע שעד היום אני שולח אליך אנשים לשרתים ... אבל ברגע שאני ישלם לך ולא תתן לי את מה שרציתי (כמובן בלבלד בלבד על מה ששילמתי) ולא נתת אתה יודע מה ההרגשה ? לדעתי אולי לא אבל תקנני
בכל מקרה אני יגיד לך מה ההרגשה ההרגשה היא שאתה הולך לאותו אחד ודוקר אותו חמש פעמים בועט בו עד שהוא משלם לך מחיר כפול + הוא ישא בתוצאות לאמבולנס :X חלום פרטי שלי
3 . עכשיו זה החלק שלא בעיה ל"זייף" סטטיסטיקות ולהגיד שהיה לי יותר מ 5000 כניסות יחודיות ביום
פה זה כבר יאן אמור להוכיח שהוא קנה דומיין צריך להוכיח שהוא נתן שירות צריך להוכיח מלא דברים !

להביא לך סיגריות כשאני בא לבקר אותך בכלא?

בני הכל פה זה דוגמאות בבקשה אל תתעצבן לא באתי לפגוע ולא נראה לי שפגעתי אתה יודע שאני מת עליך !
אם פגעתי פה במישהו שלחו הודעה פרטית והערוך פשוט כתבתי סיפור סלחו לי אז אני דואג שלא יכעסו

חס וחלילה, לא מתעצבן, מנסה להראות לך שהעולם לא תמיד שחור ולבן...

בכל מקרה בני באמת שאנחנו פה סתם שתינו יודעים "שלקוח לא תמיד צודק" אבל שילם כסף לא קיבל מה ששילם בעבורו בחיית על זה תגיד משהו ?

ישן 31-03-06, 10:21   # 33
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל

Kuchi לא מחובר  

אני אומר לך מנסיון הוא יקבל עורך דין מטעם המדינה אם אין להורים שלו כסף
עכשיו תחשוב על זה אתה בן 12 אבא ואמא שלך מכים אותך "סתם דוגמא לא בא להעליב לתת דוגמא"
אתה יש לך זכות להתלונן + לבקש פיצועים כקיצור תביעה עכשיו יש לי שאלה נראה לך שההורים יממנו לך תעורך דין ? הרי אתה תובע אותם .. (המדינה במקרה כזה) אבל אני נותן דוגמא מבין ?
תשאל את אחד ההורים שלך מה זה עורך דין מטעם המדינה
בכל מקרה זה עורך דין כביכול שעושה כסף מהמדינה ולא ממך חחחח
וכמובן לא תקבל עורך דין מה טופ אלה מתחילים :\ אז עדיף לשלם חחחח בכל מקרה בני נשמה עזוב
אנחנו טוחנים מיים על עורך דין מטעם מדינה ? שאל את אחד ההורים על זה ותגיד לי אם אני צדקתי או לא (וכן אני יודע שאתה מבוגר ....)
ולשאלה האחרונה נשמה הפסקתי לעשן לפני 3 שנים :O
פעם ב נרגילה ...
אז בקיצור פותח הדיון עלה אותו לדין !

ישן 31-03-06, 11:53   # 34
Alon.R
הוסטסניון

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

מתי כל "חברות" ההוסטינג היום יבינו, ששרת ודומיין כמובן צריכים לפעול רצוף, זה בלתי אפשרי - נכון.. אבל כמעט רצוף זה גם טוב.

אנשים משקיעים באתר כלשהו, ואז מגיע חוסר האחריות של "חברות" האחסון.
מה אני יגיד לכם, למרות שזה לא המקרה.. אבל בכל זאת היו מקרים מעולם..
פרצו לשרת? תדאגו לשרת חילופי מייד לכל לקוח ותתמכו בו בעידכוני הDNSים.
המעבד נשרף או שיש בעיית חומרה? כנ"ל, דאגו מייד לתחליף.
כנ"ל לגבי מעברי שרתים, התקנות שרתים וכו', אתם מתכננים לעבור שרת / חוות שרתים?
תדברו עם מנהל חברת הוסטינג אחרת, שיעזור לכם בעת צרה במידה ויש עיכובים ואז גם אתם תעזרו לו בשעת צרה.

היו מקרים עם המון חברות, נטו הוסט, בייזיקנטוורק וכו'..

בנושא הזה של היציבות השרת והאתר, צריכים להיות אחראיים אין מה לעשות.

ובדיוק במקרה הזה, זה כולל גם דומיינים, אתה מפתח אתר על כתובת מסויימת, דבר ראשון תדאגו שבועיים לפניכן לחדש את הדומיין, אם לא יוצא לכם לבקש את זה מבעל החברה אז על השניה הוא היה צריך לחדש את הדומיין, זה לא יאמן הדבר הזה, פשוט אבסורד.

הלך כל האתר לדעתי.

ישן 31-03-06, 14:00   # 35
stav49
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל stav49

stav49 לא מחובר  

טוב אז לאחר התגובות האחרונות אני אתן תגובה שלי.
אני בן 14 וחצי כיתה ט'.
התבלבלתי מקודם אני לא לקוח של יאן ולא של לזרטרק אלא של דרפ, ולמזלי דניאל אדם אחראי מאוד והוא דאג לפני שמחליפים את הדומיין לשנות לי את האתר לכתובת המתחן של הדומיין.
אז הגולשים בפורום קיימים אבל באתר? הכל הלך כפות.
ליאן אני שילמתי (ויש קבלה) חודש לפני שיכלו כבר לחדש אותו אנשים אחרים, ואני מבין מאנשים כאן שהוא לא אדם סימפטי, ולמזלו בגלל שהוא מאוד כריזמטי(כל יום הוא משכנע אותי מחדש שהוא יבדוק במייל) הוא לא מקבל שום תביעה.
אני רוצה להתייעץ עם אנשים מה לעשות כרגע.
מה דעתכם?

ישן 31-03-06, 14:10   # 36
Oppis
חבר וותיק

מיני פרופיל

Oppis לא מחובר  

מבחינתי
יאן הוא אדם לא אמין בכלל

800 שקל ככה הוא חייב לי

ישן 31-03-06, 14:11   # 37
Kuchi
הוסטסניון

Kuchi's Avatar

מיני פרופיל

Kuchi לא מחובר  

תביעה הגיע הזמן למרות שאני יודע שלא תעשה עם זה כלום כי כולם אומרים את זה

ישן 31-03-06, 14:19   # 38
stav49
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל stav49

stav49 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Oppis
מבחינתי
יאן הוא אדם לא אמין בכלל

800 שקל ככה הוא חייב לי
אם הוא חייב לך 800 שקל למה אתה לא דורש אותם/תובע?

ישן 31-03-06, 22:53   # 39
ozxbar
משתמש חדש

מיני פרופיל

ozxbar לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi

השקעת בהסבר ,
אך כל אדם שחי במדינה, ואין לו תקציב לעורך דין,
מקבל עורך דין מטעם המדינה.
ולא רק קטינים.
כמובן שכסף משפיע,
זה די ברור שעורך דין שמשלמים לו 600$ לשעה,
הוא עורך דין טוב יותר מעורך דין שממומן ע"י המדינה(לפחות ככה זה ברוב המקרים).

מעצב אתרים , לוגואים , כרטיסי ביקור , באנרים ועוד.
מתכנת מתלמד ב-php

ישן 31-03-06, 22:57   # 40
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozxbar
השקעת בהסבר ,
אך כל אדם שחי במדינה, ואין לו תקציב לעורך דין,
מקבל עורך דין מטעם המדינה.
ולא רק קטינים.
כמובן שכסף משפיע,
זה די ברור שעורך דין שמשלמים לו 600$ לשעה,
הוא עורך דין טוב יותר מעורך דין שממומן ע"י המדינה(לפחות ככה זה ברוב המקרים).
מקבל עו"ד מטעם הסניגוריה הציבורית כשיש נגדו הליך פלילי, לא כשהוא רוצה לתבוע מישהו אחר תביעה אזרחית.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום