|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
אחראי פורום
|
שוב, חנן...
למה אתה חושב שבגלל שאתה מנהל אתר גדול, אבי צריך להפסיד - יהיה לו עומס בשרת ובמקום שיהיה עומס יכל להכניס עוד לקוח-שתיים, ולך זה לא יעלה. אתה משלם על משהו, חרגת? תשלם על החריגה. דוגמא, כשאתה משלם על חשבון חשמל אתה משלם X ש"ח. נגיד ונסעת לחו"ל, באותו זמן שכחת והמזגן שלך עבד בבית..(נניח כי זו ה"חריגה"), אז? תגיד לחברת החשמל כי לא תשלם על זה?. כן, דוגמא לא הכי טובה...לא עלה לי משהו אחר בראש אבל עדיין אני מקווה שתבין את המסר. כן, אם אתה יודע כי האתר שלך הוא ממש גדול וצריך שרת שלם, אז זה תוספת כסף נכבדת...אין אפס. כל בעלי האתרים הגדולים צריכים להבין משהו, אין דבר כזה אתר גדול בלי לשלם הרבה על האכסון...אין אפס, זה בלתי אפשרי. יש אתר גדול? יפה, תרוויח מפרסומות וכדומה...זו כבר בעיה שלך. ככל שאתה מנסה להגדיל את האתר שלך אתה צריך לדעת כי המחיר יגדל עימו וכן גם המחיר למפרסמים (אם אין מפרסמים זו בעיה שלך בלבד!). לכן, אם החלטת שיותר אתה לא יכול לשלם? אל תפתח את האתר ושישאר כמו שהוא בלי נסיונות לקידום וכן נגיד ועדיין האתר גדל לבד? אין בעיה להציב בשרת מוניטור במיוחד לאתר שכאשר יחרוג מX כניסות ייחודיות שתציב הוא יסגר לשאר האנשים עד שאחד מהקודמים יצא ותהיה בקשה פנויה. בהצלחה!.
חבר וותיק
|
1.לדעתי זה ממש לא יפה מה שאתה עושה-אבי נתן לך 100 ג'יגה תעבורה חינם לגמרי,בלי שתשלם אגורה,וככה אתה עושה לו?!
2.אני לקוח של אבי כבר 3 חודשים+ והבנאדם עושה הכל בשבילי. העלה לי גיבויים,סידר לי הכל ועושה לי את השהות נעימה. אולי פעמיים בכל ה3 חודשים האלה לא הצלחתי לתפוס אותו,ו5 דקות אח"כ הוא חזר אליי. 3.לדעתי אתם יכולים לפתור את זה בכיף ביחד-תוכל לשכור שרת ייעודי\מיני ייעודי מאבי ופשוט להוסיף לו כסף כמה שיידרש. אם קצת חושבים אפשר לפתור כל דבר בלי ביקורות. אז שיהיה לכוולנו יום טוב וחג שמח אור אליעז
חבר וותיק
|
הם יושבים רק על שרת אחד..
הוסטסניון
|
אבי ענה לך - אתה צריך שרת פרטי. אז תשכור מאבי אחד כזה וזהו
|
![]() |
# 36 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
שאלה רצינית ולדעתי לא כל כך חשובה כי התשובה ידועה מראש: נניח יבוא לאבי ילד בן 16 שמעוניין לאחסן את הפורום XXX שלו עם 1000 גולשים מדי יום. אני בטוח שאבי יתן לו שירות מעולה. באותו יום תיאורתי יבוא גם מנכ"ל מיקרוסופט ישראל שמעוניין לארח את אתר החברה על שרתיו של אבי. שניהם יקבלו אותו יחס? גם אם הראשון משלם X כסף והשני משלם 10X ? אני בספק גדול. פותח הביקורת, האם כאשר האתר לא חיסל את המשאבים עליהם שילמת השרת פעל בצורה סדירה או שהיו בעיות? כי מההודעה שלך לא ממש מבינים.
# 37 |
Permanently Banned
|
גם לי יש אתר של 40-45 אלף ביום אצל אבי והכל בסדר.
|
![]() |
# 38 |
חבר על
|
חבל מאוד שאתה מגיע למצב שגם עוזרים לך וגם אתה מכפיש את השם של אבי!
הוא נתן לך תעבורה ועזר לך, במקום שהאתר שלך יסגר הוא הוסיף לך תעבורה ועזר לאתר שלך להמשיך להיות פעיל. אז מה הבעיה כאן? מהיכרות אישית עם אבי הוא בחור 10, מספיק לפתוח ביקורות לחינם. |
![]() |
# 39 |
Permanently Banned
|
אבי הוא אחלה
לא מבין אותך זה כמו שלקוח ישלם על חבילה קטנה ובמשך הזמן יבקש חבילה גדולה.. כשאתה הולך למכולת אתה קונה במבה קטנה באותו מחיר של גדולה? אתה יכול לקצץ חודש אחד ולהגדיל את החבילה |
![]() |
# 40 | |
Rar.co.il
|
די... די לחרטא, איפה ראית פה שהוא אמר שאבי בנאדם רע? הוא אפילו הדגיש פה שהוא לא חושב שאבי בנאדם לא טוב, הוא רק סיפר את הסיפור מנקודת המבט שלו.
אז מה הקשר ביקורת חינם? אם עכשיו תפורסם ביקורת שתפאר את אבי זאת גם ביקורת חינם? ציטוט:
|
|