|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר בקהילה
|
עזוב את החוקים עכשיו, אתה לא תמצא תשובה לזה כאן.
מבחינת מוסר: הבנאדם בא לקראתך ועשה לך הנחה ולא ביקש שתשלם מראש, אתה לא מעוניין להמשיך וזה לגיטימי. אבל לפחות מגיע לאותו אדם שהשכרת את שירותיו, שתשלים את המחיר כאילו שילמת על חודש אחד (50 שקל) |
![]() |
![]() |
# 32 |
חבר מתקדם
|
קודם כל יש הסכם בעל פה והוא נחשב ותופס בכל בית משפט...
ותאמינו לי שלחוקרים יש דרך לדעת ולגלות, שכל בעל מקצוע יעשה את העבודה שלו. זה לא הכי נכון לשאול כאן. אבל ממה שאני יודע בכלליות אם אתה קטין שום חוזה לא תקף לגבייך,גם אם נחתם וכ'ו זה לא תופס,בגלל זה גם במקומות עבודה לא מחתימים נערים על חוזי עבודה בגלל שזה לא תקף. ולא נראה לי שמישהו ירצה בשביל כמה מאות שקלים לשבור את הראש עם תביעות עורכי דין,נסיעות וכל הטררם הזה. |
![]() |
![]() |
# 33 |
הוסטסניון
|
אני אישית חושב, שטיפש יהיה זה שיסתפק במה שאומרים כאן,
כל אלו שחושבים מה שחושבים, אבל אין בסיס למחשבה. |
![]() |
![]() |
# 34 |
חבר בקהילה
|
ואללה איזה חכם אתה. איפה בדיוק טעיתי אם כולם ענו על אותה תשובה בניסוח שונה, אה?
יוצר הנושא: תחליט מה לעשות עם זה. כל התגובות שימשיכו לכתוב פה יהיו חסרות תוכן כי כבר עניתי לך על התשובה בהודעה הראשונה. (אם על זה אני אמור לקבל אזהרה, אז אני לא אהסס להגיד שאני מסכים עם האזהרה, כי אני חושב שאני מביע את דעתי כאן זה הכל).
# 35 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() קודם כל אתה חד משמעית טועה, לא מדובר בדעתי. הסכם בע"פ מחייב כמו כל הסכם אחר. בנוסף לא כולם כתבו את מה שאתה החלטת הוא "היגיון בריא", ואלו שכן טועים. Last edited by עמרי שוסטר; 19-02-08 at 20:53.. |
||
![]() |
![]() |
# 36 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה צודק ואתה בסדר גמור ב - 100%. עכשיו תפסיק להתווכח כבר. אתה חושב שאתה צודק? אחלה, שיהיה לך בכיף. שהמנהלים יטפלו פה בנושא לבד, אני יותר לא מגיב אני יודע שהגבתי כבר את דעתי + נתתי את התשובה בתגובה שלי.
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ואני לא צודק ב-100%, אלא יותר ב-99%. תמיד יש פרצה, או לחלופין מידע שאנחנו פשוט לא יודעים. לעומת זאת, אתה 100% טועה. ![]() להפסיק להתוכח? אנחנו בדיון, זו כל המטרה כאן. מה גם שאם לא אני, מי יתקן אותך? אנשים יכולים בטעות לחשוב שאתה צודק. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
הוסטסניון
|
עמרי - אני עדיין חושב שיותר מקישור או ציטוט, באמת שאין טעם להוסיף...
|
![]() |
![]() |
# 39 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר בקהילה
|