|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
חחח אני ניגש על 85...
מספק אותי מאוד בגלל שלא עשיתי כלום כל השנה אבל כלום ולמי שמזלזל באלה שב 3 יחידות...קשה לעלות ל 4 ו 5 אז צריך לזלזל? יש כאלה שלא כל כך טובים בלימודים (כמוני) אני בקושי לומד אבל במבחנים אני מוציא ציונים גבוהים ואני מעדיף להוציא 90 ב 3 יחידות מאשר להוציא 40 ב 4 או 5 יחידות. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תגידו זה נכון שבבחינת הבגרות במתמטיקה נותנים לך גם מין דף של נוסחאות משהו דומה כמו שנתנו במתכונת?
אם כן יש מצב לדעת איזה דף ז"א איזה נוסחאות יש שם? |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צריך להגיע חצי שעה לפני שזה מתחיל לא?
# 4 |
חבר על
|
פרשת אורט חולון.
כדי שתלמידים ירשמו לקורסי קיץ למועדי ב' שהבית ספר מארגן, הם מכשילים במגן, או יותר נכון, משאירים משבצת ריקה לתלמידים נבחרים. אני ועוד כמה חברים, ניגשים לדף מחפשים את הת.ז שלנו ורואים שיש לנו משבצת ריקה במגן. לטענת המורה, שנכנס לתפקיד לפני חודשיים [החליף מורה אחר], כל מה שהיה לפניו לא מעניין אותו. אם מישהו עשה מועד א' ומועד ב' למתכונת - עושים כילול בציון. אז גם אלו שהביאו אישור רפואי לכך שלא יכלו להגיע למועד א' - נדפקו, גם אם מועד ב' זה 100. מה שקרה, זה שה"ציון היה כל כך נמוך" שאין ציון לתת, כשתכלס 60 מינימום אני צריך לקבל, לפחות! חרשתי בימים האחרונים, למדתי את כל הנושאים שצריך, נשארו לי לסגור רק שני נושאים קטנים היום, אני ניגש למורה ושומע על הבלאגן. מה הפיתרון? תשלם 500 ש"ח לקורס קיץ, יהיה לך מגן, ותיגש למועד ב' בקיץ. מה הטענה? שציון מגן עובר לא יתנו לי, ואם אני יבקש שיגישו אותי מחר אז ה"מגן" ידבוק לי לכל החיים, ואני לא אוכל לבקש מהבית ספר לעשות מגן חדש בלה בלה בלה [מה שמאוד מוזר, כי לתנ"ך הביאו לי 3 פעמים מגן חדש, אני ניגש למועד שלישי בבגרות לתנ"ך]. האם זה נכון שבמתמטיקה אפשר לתת רק מגן אחד ולא ניתן לשנות אותו? ז"א מבחינת חוקי משרד החינוך, כי ככה אמרו לי.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תיאורטית אפשר הכל, אבל בדרך כלל המורים והבית ספר נוהגים להתחשב, כי אחרי הכל יש להם אינטרס שהתלמידים יצליחו. ניסית לדבר עם המזכירות? המנהל? משרד החינוך? |
|
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
לבי"ס יש אפשרות לא לשנות לך את המגן, אם הוא חפץ בכך..
אבל, הכל תלוי במורה...בעקרון, אם יש לך מגן (ולא משנה איזה ציון) זה תלוי רק במורה אם הוא ישאר עד סוף יב' או לא. ואני מדגיש, עד סוף יב'..ברגע שאתה מסיים בי"ס אין דבר כזה מגן כי כל הבחינות הם אקסטרניות. |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפי מיקוד של השנה הנוכחית או לפי מה שעשתי בעבר..?
# 8 |
הוסטסניון
|
ברור שלפי השנה הנוכחית.. זו בגרות אותו דבר, רק בלי מגן (תקנו אותי אם אני טועה?)
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
רכז מתמטיקה והמורה טענו שאין דבר כזה לשנות את המגן במידה והם הביאו לי.
ז"א שאם יתנו לי מגן 55 למשל, ואני ארצה לגשת למועד ב' בקיץ, אז יהיה לי מגן 55 ולא ניתן לשנות אותו לפי חוקי משרד החינוך. במידה ואני לא אגש לבגרות מחר, אני יוכל לשפר את המגן שלי בקיץ לפני הבגרות מועד ב'. ואצלנו בבית הספר הם יותר מתחשבים במצב הכלכלי, מאז שהתחילו הקורסים האלו לשיפור ציון המורים לא מתחשבים ולא כלום, הביאו להם הוראה- לשלוח לקרוס\תיגבור. וזהו. גם כן |כועס|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|