![]() |
# 41 | |
Winner
|
ציטוט:
אני לא חש גיבור , אבל אני מרגיש שאני יודע על מה מדברים (לא כמו החבר'ה מהבתי קפה בת"א) . "ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות" זה לא שטויות ? |
|
![]() |
![]() |
# 42 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ונעזוב את השואה, צודק הם לא נהרגו על הארץ, הם נהרגו באירופה כי היו יהודים אבל מליונים באמת נרצחו/נהרגו בקרבות על הארץ במשך הדורות (כולל הדורות הרחוקים ביותר) ותשנה קצת גישה, אל תבוא לבן אדם ותגיד לו "טעות" או "שטויות" פשוט תסביר גם |
|
![]() |
![]() |
# 43 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 44 |
מ.תיכנות
|
הייתי ממליץ לכם להפסיק לריב ולדון על הנושא, להסכמה אתם בחיים לא תגיעו, כל אחד עם דעה חקוקה בראש שלו, ולאף אחד מכם אין את הכוח לשנות זאת.
|
![]() |
![]() |
# 45 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 46 |
חבר חדש
|
סרטון מקסים,
להתחיל להפיץ באימיל (: |
![]() |
![]() |
# 47 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 48 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא הייתה פה מדינה, ככה שזה היה ארגון בדיוק כמו כל ארגון ערבי אחר באותה תקופה. ואם למדת את אותו נושא כמו שאני למדתי, למדת שההגנה פעלה בשיטת הבלגה - פועלים רק נגד הפורעים עצמם, ולא פוגעים בחפים מפשע. לאחר זמן מה, ראו חלק מן ההגנה כי מצב זה חייב להשתנות, ולא יכולים להמשיך סתם ככה להרוג יהודים, ואז הוקם האצ"ל. אז זה לא שהאצ"ל התחיל לפגוע באוכלוסיה סתם, הייתה סיבה - הם פגעו בנו, והאצ"ל האמין שהדרך היחידה שנוכל להציל את היישוב היהודי הוא בלבצע פיגועים וכו' בערבים. |
|
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש הבדל מאוד פשוט בצורה ששניהם פעלו, הארגונים שלנו פעלו כדי לפגוע באוכלוסייה (מס' פעמים נפגעו גם אזרחים) אבך העקרון שלהם היה פגיעה בצבא. שאל את המורה להיסטוריה שלך. החמאס, שולח מחבל לאוטובוס,לבתי קפה, רקטות, וזה אך ורק בשביל לפגוע באוכלוסיה. זה בדיוק ההבדל בניהם, חפש בויקפדיה ותבין מהר מאוד שהארגונים שלנו (זכו לקריאה שהם ארגוני טרור על פי הבריטים), אבל כמו שכתוב שם העקרון שלהם היה פגיעה בבריטים, שהם הכובש. ואתה הדברים האלה אני אומר לך אחרי שיעורי היסטוריה, שבמקרה למדתי על זה השנה. אתה צריך להתבייש לקרוא לארגונים שבזכותם אתה חי פה ארגוני טרור.
![]() |
# 50 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
ואתה צודק, היה כאן טרור ערבי, ומולו קם טרור יהודי (עם הסיסמא: "דם תחת דם"). |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|