|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הצגה | עיצוב לאתר הורדת שירים מהיוטיוב utubedown
אחרי 3 גירסאות שניסיתי..
הגעתי למה שאני מחפש דרך אגב אני מחפש מקודד שיעזור לי בזה ושותף במידה ומישהו רוצה להיכנס אשמח לתגובות בונות בבקשה העיצוב הסופי שהולך לעלות בקרוב באתר uTubedown.com ( אתר חדש להורדת שירים מהיוטיוב ) כתובת העיצוב : http://get-serv.co.il/Works/utubedowncom.jpg הצגה: ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
מהמם, פשוט התחברתי בטירוף לעיצוב הכללי אבל פחות לקטע הריק של האתר ממליץ למלאות אותו קצת חיים
בהצלחה
# 3 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי כל החלק העליון מיותר - במיוחד ההרשמה והתחברות. כשאתה בא להוריד סרטון מיוטיוב אתה רוצה לתת לינק, לקבל הורדה ונגמר הסיפור. הרשמה לדעתי זה ממש מיותר באתר כזה.
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
תעבוד על החלק העליון ובחלק של ההורדה תחזק את האופסיטי של הבלוק השחור
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
למה כל האתר אנכי כזה?
הכפתורים של השיתוף לא במקום בכלל. כל ההאדר מיותר לדעתי. מי צריך עוד דפי משנה לאתר שבסה"כ מביא לך לינק להורדה מיוטיוב? יש על מה לעבוד. בהצלחה.
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני אישית אהבתי תעיצוב, עיצוב מושלם , בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כשאני מסתכל על העיצוב הזה, אני רואה בלאגן אחד גדול.
בנוסף, כל בחירת הצבעים לדעתי לא נכונה. הצבע החום הזה, נותן קונוטציה של חנות טבע(ועוד יותר כשאתה מסתכל על הפרחים). עוד דבר; אין צורך בכל כך הרבה כפתורים/אלמנטים בדף. גולש שנכנס לאתר הזה, רוצה דבר אחד; להוריד שיר מיוטיוב. בקיצור, אני לא אהבתי. מצטער. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ממש הגזמת.. כל החלק העליון מיותר.. באתר כזה המשתמש רוצה רק את התיבה של ההורדה. וכל ההרשמה וההתחברות ממש מיותר. אהבתי את הקטע של התמונה והכפתורים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|