|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שירות| שירות בניית לינקים איכותי שיקדם את אתרכם בגוגל
שלום לכל גולשי הפורום.
אני מציע שירות של בניית קישורים לאתר שלכם, כרגע השירות אפשרי אך ורק לאתרים בעברית. כיצד אני עובד? אז ככה, השירות עצמו עובד באמצעות אתרי שאלות ותשובות, כאשר האתר הראשי בו אני פועל הינו : stips.co.il מה שמיוחד באתר הוא הוותק שלו, תדירות סריקת האתר ובכך שהקישורים באתר הם DO FOLLOW- כלומר כל לינק משפיע ותורם לקידום. באתר שואלים מאות שאלות מידי יום בכל!, כן כל הנושאים. כך שתמיד יש שאלות שמתקשרות לנושא האתר שלכם. אני אענה תשובה בת 30-50 מילים לכל שאלה הרלוונטית לנישה/נושא האתר שלכם, וכך תקבלו לינק איכותי למדי עקב אורך הטקסט שכתבתי בתשובה, העובדה שהוא מספק ערך מוסף לגולש ועקב וותק וערכו של האתר בפי גוגל. כפי שאמרתי, כל קישור ישפיע רבות על קידום אתרכם לטובה. מלבד זאת, תקבלו טראפיק איכותי(כניסות איכותיות )לאתר. הגולשים שיקבלו תשובה לשאלתם ימצאו לרוב את תשובתי מעניינת וירצו להיכנס ללינק אותו צירפתי עקב היותו רלוונטית לנושא השאלה. האתר מופיע בהרבה שאלות בגוגל, כך שגם גולשים אחרים יראו את התשובה וייכנסו לאתר. שימו לב שאני משקיע זמן רב בכל כתיבת תשובה, הרי כל תשובה היא איכותית ותורמת לגולש. אני מציע מספר חבילות לכתיבת תשובות: 1. 10 תשובות- חבילה בסיסית למדי, כאשר עלותה הינה : 35 שח. 2. 20 תשובות- חבילה בינונית, עלות: 65 שח. 3. 30 תשובות- חבילה מקצועית שתתרום רבות לקידום, 95 שח בלבד. מעוניינים לקבל פרטים נוספים? רוצים לשאול שאלות? רוצים להזמין? מוזמנים לפנות אלי למייל: edrybusiness@gmail.com או בהודעה פrטית. ניתן גם לקבל סקייפ בפרטי. איתי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|