|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | אתר לשמלות כלה Kalakala.co.il
שלום,
למכירה אתר האינטרנט kalakala.co.il - האתר בנוי על מג'נטו ומאוחסן אצל קיוי, הקמנו אותו לפני פחות מחודש כמה שותפים ובסוף החלטנו לרדת מהעניין שילמנו שנה שלמה על האחסון ועל הפיתוח של האתר בסביבות 3500 אלף שקל מי שזה יכול לעניין אותו רק האתר והדומיין יכול לקחת אותו ולהשתמש בחנות איך שבא לו מי שרוצה גם שנסביר לו איך לייבא את השמלות ולהמשיך את האתר כמו שהוא גם יכול גם שילמנו פרסום בסטודנטים נישאים למשך 3 חודשים ומגיעים כל יום בקשות של מתעניינים האתר הזה עם הדומיין הקליט והעיצוב שלו והחנות והאחסון נמכר ב3000 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר תודה skype: lev0102lior |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
1. אני לא רואה כאן חנות וירטואלית.
2. אני יכול להביא לך לכאן עוד בימים הקרובים מישהו שמוכן לעשות אותו עבודה ובלי להשכיר שום חנות וכולי' אלא לקנות מערכת CMS של חנות בסכום מופחת ממה שקנית. ועל אחסון אתה באמת חושב ש-"האחסון" זה מה שיגרום לבנאדם לרכוש? אחסון היום לא עולה יותר מ-20-50 ש"ח לחודש. אם זה ימכר בשנה הקרובה בסכום שדרשת תקבל ח"ח ענק ממני. אבל מכיוון שזה לא יקרה אז בוא לא נמשיך להספים. זאת היית דעתי זכותי לומר אותה. בעיה שלך שאתה לא יודע לקבל דעות. |
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
Crayzer - אני רוצה ככה לתת את דעתי ברשותך, אין לי קשר ישיר או עקיף לשבלול או למכירה הזו אבל אתה סתם מטעה כאן אנשים... אני עונה ומגיב לך להודעה רק בגלל שגם אני מציע ללקוחות מאוד ספציפיים אחסון של המערכת הזו ואני מקבל הרבה תגובות בסגנון שאתה כותב כאן, רובם ילדים (בלי לפגוע) שמחפשים להשקיע כמה שפחות..
מג'נטו היא מערכת חינמית זה נכון (נכון למרות שלא אמרת את זה אבל אני אומר) - אחסון מג'נטו או אחסון חנות וירטואלית יחסית לא זולים, חנות וירטואלית מתחיל ב100 + לחודש (בלי להתחשב בדמי הקמה) בחברות רציניות כמובן ולא חברה קטנה שתחזיק לך יום יומיים ותעלם, פיתוחים נוספים כמו מודולים שפותחו ייחודית (זאפ \ KAMA, תמיכה בעברית וכד') עולים המון כסף... האתר הזה מאוחסן בקיוי אני מאמין שהמחיר אחסון שלהם לחנות הוא לא ממש זול, הם דיי ותיקים בשוק אתה יכול להתקשר ולקבל הצעת מחיר וככה תוכל לבוא עם נתונים מבוססים יותר. דבר נוסף - עיצוב גרפי מקצועי עולה לא מעט כסף, התאמות, הטמעות וכד' גם הם עולים לא מעט למערכת מג'נטו, אפילו אם זה עיצוב מוכן שנרכש ועבר התאמה לעברית זה יעלה לפחות 1000 שקלים ואם אין לך הרבה נסיון ואתה לא מכיר את המקורות הנכונים זה יכול להגיע גם להרבה יותר.. אני יכול להמשיך לפרט אבל אתה בטח כבר מבין שהמחיר שהוא דורש הוא יחסית הגיוני, אני הייתי מוכן לקנות את האתר אם לא הייתי רואה לנכון בעיות דווקא בתחום השיווקי של המוצרים... שוב אני מציין - נכון שזה נשמע שיש לי קשר או אני מקורב איכשהו לליאור, אנחנו מכירים מכך שרכשתי ממנו בעבר כמה דברים אבל אין לי שום קשר למכירה הזו, זה לא קשור אלי ולא מכניס לי כסף ![]()
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
הדעה שלי לא מתשנה בנושא הזה מאחר ו-3,5 אלף שקל זה מגוחך לדרוש בסכום הזה אפשר לרכוש מערכת משחק דפדפן מתוכנתת היטב ולא תדבר הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
I am root
|
חוקי פורום מסחר - חובה להכנס
6. תמורה: בפתיחת אשכול, חובה לציין תמורה. אין לכתוב 'על התמורה נסכם בפרטי' וכד'. אין להגיב על התמורה בשום פנים ואופן, כל משתמש רשאי להציע מה שירצה ללא מתן-ביקורת על-כך. אין לרשום הודעות כגון אם התמורה אינה X צור קשר. *חריג לסעיף זה במידה והינכם מחפשים צוות (בכפוף לשאר החוקים) – לא תידרשו לציין תמורה. Last edited by yonatan; 27-11-12 at 18:47.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|