![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה| אתר קופונים לאירועים
שלום לכולם.
אני רוצה למכור אתר שברשותי כמו BUY2 וכל הדומים לקופונים ולדיל היומי. הוא היה מיועד למכור דילים לאירועים - חתונות , בר\בת מצווה , ימי הולדת מסיבות וכו'... אך לצערי בגלל חוסר זמן מטורף החלטנו לא להמשיך איתו. כמובן ניתן לעשות עם האתר כל מה שתרצו ולהפוך אותו למכירת כל מוצר שתרצו - זה כבר בהחלטה שלכם. המערכת מעולה ונוחה למי שרוצה להתעסק בעולם הזה עם אדמין נוח ומלא המאפשר לבצע העלאת מוצרים בעיניין של שניות. האתר כולל: * עיצוב מיוחד שעוצב על ידי מעצב מיקצועי * לוגו מיקצועי * אירוח למשך 3 חודשים מתנה * חיבור לקוחות דרך הפייסבוק למערכת * דומיין ישראלי DEVENT.co.il * קבוצה מסודרת בפייסבוק * מערכת נוחה ומיקצועית עם סטטיסטיקה לכל דבר * מותאם בSEO לגוגל ועבר תקופה קצרה קידום על ידי מקדם מיקצועי. * עבר שדרוגים מיוחדים שלא כל מערכת נותנת * אפשרות בקשת תשלום מקדמה מהלקוחות האתר - www.devent.co.il אשמח לקבל הצעות מחיר בפרטי למי שמעוניין. בבקשה לא לשלוח הצעות זולות וחסרי משמעות... המשך יום מעולה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אהלן.
זה המייל שלי - starpcoil@gmail.com ********** ~~~~ אשמח גם לשמוע אולי על שיתוף פעולה עם מקדם אתרים מעולה שיקבל אחוזים מכובדים ... זאת גם אפשרות ~~~~************ ולשאלות שלך : 1. המערכת מכבדת PAYPAL , כן. יש אפשרות להוסיף מה שרק תרצה (אולי עם קצת מעורבות של מתכנת - אבל אפשרי ביותר) אנחנו פשוט כיוונו לPAYPAL . 2. זה סקריפט מוכן ששינינו אותו .. תרגמנו ... עיצבנו מחדש ... הוספנו דברים ... שינינו הגדרות .. אפשר להגיד שהכל מחדש 3. החברה עובדת עדיין, כן. 4. לא, אין טראפיק לאתר, כמו שאמרתי האתר לא פעיל תקופה. 5. היה מספר מצומצם של לקוחות .. באזור ה5-6 כי האתר היה פעיל באמת כחודשיים. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
אגב עשיתם אחלה עבודה עם המערכת מבחינת עיצוב. אני אצור קשר במייל הערב. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |