הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
22-09-13, 23:55 | # 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש VPS עם הגנת 10GB DDOS.
אני מחפש VPS עבור משחק דפדפן אשר מותקף בסביבות ה-10GB התקפה באופן יום יומי.
מפרט: 10GB הגנת DDOS 2GB זכרון ראם 1 GB תעבורה 2GB נפח האחסון על המחיר להיות שפוי אפשר להתגמש על שרתים לא מהארץ אבל עם הגנות בהתאם. אשמח להצעות מחיר אפשר גם בפרטי. באמת שכבר סבלנו לא מעט מחברות אשר הציעו "הגנה" ובדיעבד מתברר שהשרת לא מספיק, אז בבקשה נא להציע מי שחושב שהשרת שהוא מציע מתאים לזה. תודה רבה. |
24-09-13, 00:53 | # 2 | |
חסום
|
ציטוט:
להתקפה רציפה - מפרט ההגנה Remote DDoS Protection - Protection for Services - DDoS Protection: 10 Gbps / 6,000,000 PPS - Clean Traffic: 100 Mbps - Install Priority: Standard - < 24 hours - DNS Servers: None, DNS will be hosted elsewhere $1000.00 USD Subtotal: $1000.00 USD Total Due Today: $1000.00 USD והאתר עצמו יכול לשבת בחבילה שיתופית של 30 שקלים לחודש צר לי מאוד שבשביל אתר פשוט וקטן הפתרון הוא יקר כל כך אני הייתי ממליץ לך למצוא מישהו שיש לו אתר גדול שכבר משלם על הגנות אמיתיות מהסוג הזה ופשוט לשלם לו על אחסון פשוט וקטן לצערי אף חברה או ספק בישראל לא תקבל התקפה כזאת למשך זמן כל כך ממושך למיטב ידיעתי אתה מותקף כבר חודשים רבים אפשרות שניה תוכל לקחת חבילת בסיס אצלינו עם ההגנות המירביות וזה מותנה בחסימה לתקשורת לחול בעלות 130 שקלים לחודש במידה ואתה מעוניין צור קשר שוב צר לי שאתה במצב הזה שיהייו לך חגים שמחים ובהצלחה |
|
24-09-13, 03:16 | # 3 | ||
חסום
|
ציטוט:
שלום לך, הבעיה שכבר היינו בחברת סקיור הוסט ובשל הנסיבות לא הסתדר הייתי אצלכם תקופה מאד קצרה עד שנדחתי על ידכם. השאלה מה אתה מציע לי בעצם: ציטוט:
מה המפרט לחבילת בסיס זו? ועבור משחק דפדפן האם לא צריך חבילת VPS כלשהי? |
||
24-09-13, 15:08 | # 5 |
עסק רשום [?]
|
מאיפה רוב ההתקפות מגיעות מישראל או מחו"ל ?
24-09-13, 17:41 | # 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אבל בואו נעשה הפרדות בין מה שאדון נט פאוור כותב למה שקורה בדיעבד במציאות, ככה נפוצץ את הבועה: ביררתי מול חברות אחסון קודמות אשר לטענתן הייתי מותקף לא יותר מ-10GB ולא שמעתי 15GB ובטח ובטח שלא 150GB. כאשר התבקשתי מנט פאוור שישלח לי גראפים של ההתקפות הוא לטענתו "זה חסוי" הבקשה שלי אך ורק לצורך הוכחה על "ההתקפות של ה-150GB". אבל על הנושא הזה אפרט כבר בפורום ביקורות בהמשך השבוע הזה בהרחבה רבה על מנת שגם יבינו את הדברים כמו שצריך ולמנוע מצבים שבהם לקוח צריך לסבול בחברה בה הוא מתאחסן. כאשר אצטרך לכתוב על כך - אכתוב לא אפרט כאן יותר מדי, ממליץ לבקר בפורום ביקורות בהמשך הזמן הקרוב על מנת שכל לקוח ולקוח ישקול שנית ואף שלישית לפני שהוא בוחר לעצמו חברת אחסון, דבר אשר אתה יכול לטעות בו וכמות הפגיעה יכולה להיות גבוהה מהצפוי. נט פאוור המלצתי לא להמשיך להגיב כאן כיוון שאתה יוצר כאן הודעות ספאם וחבל שתקבל אזהרה זה מיותר. גם תגובתך הראשונה מעידה על רצונך להרוס את המעבר בתיקווה שבאיזה שהוא חלום אצלך נרכוש ממך שרת ב-350$. Last edited by PokemonBattle; 24-09-13 at 17:48.. |
|
24-09-13, 17:51 | # 10 | |
חסום
|
ציטוט:
המלצה שלי תזהרו בכללי לאחסן את הבחור הוא מאיים עכשיו להגיש נגדי תלונות, אני אפילו לא יצטט דברים מהאסמסים שלי איתו כמה שניסתי לעזור לו ובאמת ניסתי זה לא אפשרי. שהיה לך רק בהצלחה וכל טוב. Last edited by netpower; 24-09-13 at 17:53.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|