08-11-13, 23:47 | # 1 |
חבר מתקדם
|
APACHE VS LIGHTPD
מה היתרונות של LIGHTTPD שב APACHE אין
ומה החסרונות של LIGHTTPD שב APACHE יש? ובלי שום קשר לשאלות למעלה.. האם nginx מהיר יותר מ lighttpd? תודה! |
09-11-13, 08:41 | # 2 |
אושיית הוסטינג
|
LiteSpeed הוא בעצם Apache על סטרואידים, עם ביצועים טובים יותר,
אבל יש לו ממשק ניהול משולב XML שהוא פשוט קטסטרופה, הם בעצם חיפשו את הדרך הכי טובה לסבך את הניהול כדי לעשות לך כאב ראש (ושתשלם על תמיכה). nginx ו-lighttpd דיי אותו הדבר, באתר גדולים מאוד nginx כנראה יעבוד טוב יותר, מה גם של-nginx יש קונפיגורציה נוחה יותר.
09-11-13, 16:38 | # 3 |
חבר מתקדם
|
רגע ושמעתי ש varnish יותר טוב מכולם..
זה נכון? הוא גם עובד הכי טוב עם apache.. לא? |
09-11-13, 18:51 | # 4 |
אושיית הוסטינג
|
Varnish הוא לא שרת web. הוא יכול לשמש לload balance ולcache. אבל הוא חייב לתקשר עם שרת web כדי לעבוד.
מה הצורך שלך? כמה מבקרים יש לך? אתה חווה עומס באתרים? הטמעה של varnish דורשת שיפצור כללי של כל האתר (להתאים ל-esi)
09-11-13, 19:51 | # 5 |
חבר מתקדם
|
תראה,
אני הבנתי בעקרון ש APACHE הוא מאוד איטי.. והבנתי שעדיף להתקין איזה תוסף שיעבוד איתו כדי להאיץ ביצועים.. אז אני מחפש מה הכי טוב.. אני בעקרון רוצה להגיע לביצועים הכי טובים ומהירות הכי טובה.. אז אני מחפש מה כדאי להתקין.. |
09-11-13, 22:01 | # 6 |
אושיית הוסטינג
|
Apache הוא בסדר גמור,
הוא לא מושלם, יש מהירים ממנו, הם דורשים התאמה בהתאם (אין Htaccess ועוד כמה פריבילגיות שיש ב-Apache), אבל לאירוח שיתופי הוא מעולה.
09-11-13, 22:40 | # 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לכן אני מחפש להתקין תוסף שיעבוד מול APACHE.. למשל varnish הבנתי שהוא אחד הנדירים מבחינת ביצועים ואפשר לעשות שהשרת יגש דרכו לאפצ'י.. וזה מאיץ את מהירות הטעינה (כי זה טוען מקאש) ומצד שני שומר על הזכרון.. אבל ניסיתי להתקין אותו מכמה מדריכים וכשהיו נכנסים לאתר הוא היה מציג לי Apache is functioning normally כי שיניתי את הפורט של האפצ'י.. כדי ש varnish יופעל דרך פורט 80.. אז ניהיה לי בלגן ומחקתי את varnish.. אבל בעקרון אני מת להתקין אותו.. ואני באמת לא מצליח.. |
|
09-11-13, 23:01 | # 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לך עומס על השרת? אתרים של מי אתה מארח?
איפה הצוואר בקבוק שלך? מה האיטיות? varnish מאוד טוב בלעשות קאש ולהגיש אותו מאוד מהר. זה מה שאתה צריך?
10-11-13, 00:19 | # 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה הכוונה צוואר בקבוק? האיטיות שאני מפחד ממנה, זה העומס שציינת.. וכן זה בדיוק מה שאני צריך.. אני פשוט לא מצליח להתקין אותו.. |
|
10-11-13, 07:35 | # 10 |
עסק רשום [?]
|
להטמיע פתרון כשאין שום בעיה זה כמו לקחת תרופה כשאתה לא חולה.
קפצת כאן (ובאשכול השני) לפתרונות מאוד ספציפיים, כשאתה לא באמת מבין מה הבעיות שהם אמורים לפתור וכשאתה בכלל לא צריך אותם. אני זוכר שבעבר היו לך דיונים נוספים כאלו - תתקדם בקצב שלך, אין צורך למהר לשום מקום (ותלמד אנגלית אם אתה רוצה באמת להצליח). בהצלחה. Last edited by אדיר; 10-11-13 at 07:37.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|