|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מעביר טראפיק לאתר שלכם דרך פרסום בעזרת אפליקציות ויראליות שברשותי (ואלפי המשתמשים שנמצאים במסד ואישרו פרסום).
(תקבלו לינק ופרטים בפרט) במספרים: 5000 כניסות יומיות מינימום. (במידת הצורך אני יכול לדאוג גם ל8000+ כניסות וגם ל3000 כניסות. לבקשתכם). - ישראליים (99.9%) למי זה מתאים? - לאנשים שמחפשים טראפיק כולל לאתר (כניסות ללינק מסוים)(לנסות להרים את האתר שלהם) - אנשים שרוצים לשווק את התוכנה/תוסף שלהם (PC)/אפליקציה שלהם (MOBILE) - אנשים שרוצים התקנות לאפליקציות פייסבוק שלהם (זמין גם בMOBILE וגם בDESKTOP) מדובר באלפי התקנות במספר שעות [זה mind blow אמיתי.. תוך 3-4 שעות מדובר במאסה אדירה של משתמשים (4000-5000 אנשים)שהתקינו את האפליקציה שלכם בפייסבוק.] כשמדובר בתוספי כרום וכו' כמובן שהמספרים קטנים הרבה יותר כי מדובר במחשב, וכיום רק באיזור ה20% מכלל הגולשים באים מהמחשב. מחירים: 40 שקל לאלף כניסות. 200 שקל ליום נסיון (6000 כניסות). הכניסה תתבצע דרך לינק ביטלי(BIT.LY) וכך גם סטטיסטיקת הכניסות תבדק. ובנוסף אני ממליץ גם להתקין באתר עצמו כלי לסטטיסטיקה שתוכלו לראות כי יש תיאום בין סטטיסטקות ביטלי לבין הכניסות לאתר. כדי להבהיר, אני לא מספק מספר נתון של "הרשמות" או "התקנות". לא מספק אחריות שברגע שייכנסו אליכם 6000 לאתר כ50% מהם יירשמו. אני מספק נטו טראפיק. נטו את ה6000 כניסות הללו. מה שכל אחד ואחד מהאנשים האלה יעשה באתר שלכם, האם הוא יתקין או לא יתקין, יירשם או לא יירשם, את זה אני כבר לא קובע. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
הכניסות הם אמיתיות או שמדובר בפופאפים וכדו .. ?
כי בפופאפים ממש קשה להביא המרות. עכשיו במידה וזה כניסות אמיתיות, אתה מציין בפרסום מה המטרה שאליה אמורים להכנס ללינק? כי במידה ואתה מפרסם "בואו לראות את בר רפאלי בתמונות נדירות" ולמעשה נכנסים לאתר שמבקש התקנת תוכנה אז סביר להניח ש 99.9% לא יבצעו את ההתקנה השירות שלך ממש נשמע מעניין, אני אשמח לקבל תשובה תודה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הכניסות הן דרך הדפדפן ישירות, לא דרך פופאפ, דרך רדירקט ישיר. ולא אני לא מפרסם את זה כ"בואו לראות את בר רפאלי". |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
"מספק התקנות לאפליקציות / הורדות "
"אני לא מספק מספר נתון של "הרשמות" או "התקנות"." פיספסתי משהו? ![]() ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פשוט התמחור הוא על פי כמות הטראפיק ולא על מספר ההתקנות אני יכול לאשר שקניתי ממנו ואכן התנועה מביאה כמות נכבדת של התקנות (אפליקציות פייסבוק) בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל אתה משלם בשביל הטראפיק, אתה משלם בשביל X טראפיק, שממנו יבואו Y התקנות. אבל לא אני ולא אתה יודעים מה יחס X:Y יהיה. יכול להיות 1:1 יכול להיות 1:100. בממוצע, לפי כל האנשים שסיפקתי להם עד עכשיו, זה עומד אצלי על 45%-50%, שזה אומר שמתוך 1000 כניסות שאני מספק כ500-450 אנשים יתקינו את האפליקציה שלך. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|