|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת על FreshServ-גיא
שלום אני מנכל חברת idhost באתי לתת ביקורת על גיא מחברת FreshServ.
דבר ראשון שרת מעולה,יציבות,תמיכה,שירות. אין מה להגיד גיא בן אדם זהב אפשר לדבר איתו כחבר ולא רק בקשר לריסליר שלי אצלו. השרת שלו לא היה תקין יומיים ואז פניתי אליו ושאלתי אותו למה לא עובד לי הוא אמר שעוברים שרת והתקלה תפטר בקרוב כעבור שעה דיברתי עם גיא והוא נתן לי פיצוי של גיג'ה לחשבון ריסליר שלי וגם עוד שלוש ימים של איכסון אצלו אז במילים קצרות! אני מאוחסן אצלו כשבוע ואני נהנה מכל שקל ששילמתי. גיא בן אדם זהב אני ממליץ לכל אחד ואחד פה לקנות ממנו. יום טוב, אריאל כהן מנכל חברת idhost Last edited by magnum; 29-12-05 at 12:21.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ידוע..
חבר מתקדם
|
ידוע בנאדם אחלה בהצלחה ..לשניכם
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ידוע,
חברה מעולה.
הוסטסניון
|
טוב לדעת
חבר על
|
אני לא מכיר תשרתים שלהם אבל המנהל בן אדם נחמד אני מדבר איתו לפעמים באייסי
שיהיה רק בהצלחה |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
FreshServ ידוע שהם מציונים!!וגיא אתה עושה עבודה טובה!!!!
|
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
זה ידוע...
גיא הוא המנהל הכי טוב שיכול להיות לכול חברת איחסון!!!! השרתים מצויינים אני כבר כמעט חודשיים עליו ואני מרוצה מהכול! גיא עוזר בשעת צרה ותומך בכל זמן שמתאפשר הוא לא מניח שיהיו בעיות לא פתורות בחברתו והוא מצליח לממש את זה שלא יהיו בעיות לא פתורות אז אני מייעץ לכל אחד שרוצה איחסון לא לחשוב פעמיים ומיד לפנות לגיא |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
שלום,
תודה אריאל על הביקורת הטובה , שמח שהינך מצתרף לחוג לקוחותינו המרוצים וכי אדאג שתישאר מרוצה!. תודה רבה לכולם על התגובות הטובות ...זה ממש נעים לראות תגובות טובות עליך, לקוחות מרוצים. כמו כן רק להגיד - החברה הייתה על שרת ייעודי משלה וגם כן עכשיו על שרת ייעודי משלה אך פשוט עברנו לארון חדש בגלל בעיות עם הארון הקודם. זה הכל. אז חג שמח לכולם, והמשך יום נהדר!.
חבר בקהילה
|
ידוע
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|