![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
קוד פלאש תקין?
ח'ברה, איך עושים קוד פלאש תקין שvalidator.w3.org יודע להתמודד איתו?
אני בדיוק עובר על הקוד של האתר שלי ומסדר כל מיני שטויות שעשיתי שם לא בסדר, ונשאר לי הפלאש.. הקוד שקיים עכשיו: קוד:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="800" height="183" id="logo" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="images/logo.swf" /> <param name="quality" value="best" /> <param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="images/logo.swf" quality="best" bgcolor="#ffffff" width="800" height="183" name="logo" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed></object> אלטר.
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה,לפני כמה זמן הציעו לי פשוט לשים את זה בתוך IFRAME אבל בגלל שאיי פריים לא נבדק כעובד בכל הדפדפנים וגם אני שונא איי פריים,לא עשיתי את זה....:\... בכל מקרה,אני בעד שנתארגן כמה אנשים ונשלח מייל. Last edited by meshuga; 29-12-05 at 22:40.. |
|
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
כן
|
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בכל מקרה,כמו שאמרתי שולי,אולי אני יסדר את זה יותר בעתיד. ד"א תתחדש על המינוי (חדש לא?..בכל מקרה,רק היום שמתי לב),לדעתי מזמן היו צריכים להביא לך ניהול. |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בקשר לאזהרות יש לעיתים קצת שונה אך ממני לא דורש לשים רקע לקישור, בתוך CSS מסויים שאני עובד עליו כרגע מבקש בו לשים צבע רקע רק לSPAN שמוגדר.
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
You have no background-color with your color : a:link ועוד כמה כאלה מוזרים,ואלה כל השגיאות שיש לי בעקרון. (אם אתה רוצה,נמשיך את זה בפרטי...זה לא כ"כ קשור לאשכול שד"א היית צריך לנעול כי הביאו תשובה ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|