|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
איך הלוגו הקטן החדש שלי?
איך הלוגו הקטנצ'יק החדש שלי?
מה אתם אומרים? | | /|\ |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נחמד+
|
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ.. (סלח לי)
אבל מה לוגו בדיוק? השתמשת במברשת מוכנה.. ופונטים חינמיים.. מה שנשאר זה בחירת צבעים :S אהבתי תצבעים.. ![]()
חבר בקהילה
|
חחחחחחח הרגת אותי תשמע מה עיצוב בעיצובים שלך השתמשת בפונטים וכמה קוים זה אותו דבר.
העיצוב זה הצורת חשיבה והדמיון והביצוע! ספציפי בלוגו הקטנצ'יק שהכנתי אין הרבה דמיון וחשיבה אבל בהחלט ביצוע מיוחד! בן אדם בלי דמיון וחשיבה טובה וביצוע טוב לא יכול לעשות עם הפונט החינמי כמו שאמרת והמברשת המסוימת. נ.ב גיא אתה בין המעצבים שאני אוהב באמת את העבודות שלהם אחלה ביצוע ^_^ ! צפו לעיצובים בקרוב! המשך ערב נעים ושבת שלום. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני מצתער לקטוע לך את ה"נאום" אבל גם סידור אין כאן...
לקחתה תמונה והפוטושופ... הכנסתה בצד ורשמתה כמה דברים עם כמה קווים וזהו.. עקרונית זה דיי נחמד... |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תאמין לי שכל אחד יכול לעשות מה שעשית,
אתה לא יכול לקרוא לזה לוגו כי את העקרב מה שבהחלט ניכר פה הוא מברשת! והטקסט פונט מוכן מה גם אני אומר פונט מוכן כי אין פה יותר אלמנטים ממברשת וטקסט! ד"א גם הסלוגן הזה שלך הוא של קסטרו ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
אתה עוד לא נראה לי אחד שיכול לרשום בחתימה שלו WEB DESIGN אבל זה בסופו של דבר הרושם שאתה יוצר....
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין על מה אתה מתווכח גיא....
אמרתי כולה לוגו קטנצ'יק שעשיתי מה חפרת ממה זה מורכב.... ומצטער לאכזב אותך אין פה מברשת בכלל....זה הכל פונטים גם הסמל של העקרב זה פונט! |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|