|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ראיתי פה איזה ויכוחון על המילה בס"ד אז..
אז ככה בס"ד זה ראשי תיבות ויש לזה שני פירושים
הפירוש הדתי בסיית הדשמיה=בעזרת השם. וגם יש לזה עוד פירוש בס"ד למי שלא יודע בדרך כלל שאתה כותב סיכוםהודעה או הסבר, יותר נפוץ באוניברסיטאות\מכללות אני זוכר שכאשר אני למדתי באוניברסיטה מנהל ועסקים היה לנו מרצה שתמיד רשם בס"ד ולא כי היה אדם דתי או מאמין אלה כי יש לזה פירוש גם אחר. בס"ד= בסדר ראשוני.. מהשורש ס.ד.ר אז יש כאלה שכל הודעה וכל הסבר שלהם פותחים במילה בסדר ראשוני\בס"ד. אז היה לי חשוב לציין את הנושא הזה שלא תחשבו שבס"ד זה רק אדם דתי או מאמין רושם אומר וכו. שיהיה יום טוב לכולם ושבוע טוב. |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
בס''ד,
למדתי עכשיו דבר חדש מאוד חדש חשבתי שבס''ד למשל זה רק בעזרת השם עכשיו שאתה אומר את זה שבס''ד זה גם בסדר ראשוני אז למדתי משהו חדש כול הכבוד עזרת לי אני מאוד שמח שלא סתם, חושבים שאדם דתי ואין קשר דתי אפשר לרשום את זה אפילו חילוני אבל אני רושם את זה שאני רושם וכול זה..אז תודה לך עזרת לי ולמדתי משהו חדש!
חבר וותיק
|
טוב לדעת, אבל זה מעצבן שיש משתמשים שכל פעם רושמים את זה שוב ושוב ללא צורך...
Permanently Banned
|
כן שמעתי גם מבטאים את זה כמו
בסדה דישמייה |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לפותח האשכול, כנראה שאתה לא בעניינים.
שמת לב שאלו המשתמשים ה"דתיים" שכותבים את ה בס"ד ולא אף אחד אחר? מה שמצחיק שהם אפילו לא יודעים להיות דתיים. ואתה עוד צריך לראות כמה הודעות שלהם באותו אשכול...בכולם מתחילים עם 'בס"ד'. ממש בזיון. ילדים שמראים את הרמה שלהם. בתור אחד שלמד בישיבה של הרב גרוסמן במשך 3 שנים, בואו ונלמד שיעור מה זה בס"ד: -דבר ראשון מובן מאליו שזה ראשי תיבות והם, בסיעתא דשמיה. וזה אומר בעזרת ה'. -וזה אומר ש ב"ה ו- בס"ד הם בעלי אותה משמעות. -אומרים את המילה בס"ד רק בכותרת ההודעה שרוצים לרשום. (מעל כל המילים, ולא באמצע שלהם) אז מן הסתם, איך דף מוגדר? מילים, מילים, מילים, והופה! הנה באים הדוסים שלנו וכותבים בס"ד! זה לא נכון ולא ככה אמור להיות! זה בזיון לדת שאתם מנסים להביע אותה! -אם כבר אתם רוצים לומר בס"ד, אז תשלחו הודעה פרטית לאחד מן האדמינים שירשום בס"ד בתחילת העמוד. ולא באמצע בין סבך התגובות. מבינים אותי?!?! לא לרשום בס"ד בתגובות שלכם! זה בזיון! ערב טוב. Last edited by k.machine; 08-01-06 at 00:39.. |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
חחח
איזה דיון מבוזבז.
חבר על
|
חח אשכרה,
פעם היה פה מלחמה אני זוכר על אשכול כזה חחחח |
![]() |
# 8 | |