|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים לפרויקט שקרוב לליבי
שלום.
בטח כולכם מכירים ילד אחד או מישהו שמגמגם ובטח אתם צוחקים עליו. אני מגמגם לא קשה אבל גם מגמם ספקתי אין ספור העלבות בחיים ואיך אומרים שמתי על כולם פס{רצתי לכתוב מילה גסה }. אני פותח אתר שבו הוא יתן עידוד לכל אותם ילדים או אנשים. אתר שיסביר שכמו שלא צוחקים על חולה סרטן אז גם עלינו לא צוחקים כי אנחנו קיבלנו מחלה שלא בחרנו בה. דרושים לאתר: 1.מעצב שיעצב תאתר 2.אני אשמח מאוד עם יהיו אנשים שכמוני או מכירים מישהו שיכתבו לי קצת עליהם ואיך הם מרגישים 3.אני מחפש מפרסמים כי האתר לא רווחי אבל אני צריך כסף בשביל להשקיע בכמה דברים שקשורים לאתר. אני נותן פירסום במחיר זול מאוד רק בשביל להכניס קצת כסף בשביל האתר שאני הוכל להקים אותו ולסדר מפגשים לקבוצות וכד'. תודה רבה על זמנכם. ומי שחושב שאני משקר או משהו שישאל כאן את שגיא שמואל הוא יודע שאני מגמגם. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בהצלחה אחי רעיון טוב ![]()
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטער עמית, אולי זה נושא קצת רגיש.
אבל אולי תפסיק כבר עם הפרויקטים האלה? בזמן האחרון רואים רק הצעות, בקשות, שאלות וכל זה.. אבל לא רואים תוצאות. אתה באמת ממש את הפרוקטים האלה? או שסתם אתה אוהב מונה נפוח? אני לא בא להעליב, זה נראה לי די מוגזם. אם אתה באמת רציני בעניין, כדאי לך ללמוד הרבה על נושא כזה, ולא לפתוח אתר בשביל כמה מילים. בהצלחה בכל מקרה.
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
לפותח הדיון גימגום זה לא מחלה ואין מה לצחוק על זה (למרות שיש לי חבר שהוא מגמם ויום אחד ניקרעתי עליו מצחוק בזה שהוא אמר "אבא שלייכול להשיג כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל כל פלאפון") זה היה מצחיק אבל בקטע של חברות, אין מה להבייש בזה וזה לא מחלה, כל עוד זה לא הורג אז תגיד תודה לאלוהים, אתר? סתם שטותי לדעתי. בכל מיקרה שיהיה בהצלחה
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפי דעתי אתה חבר לא טוב כי זה משהו שאנחנו לא ביקשנו להיות איתו.
וכל פרויקט שישבתי עליו כבר יוצא לפעולה אבל את זה בלי קשר אני פותח לא משנה מה יגידו זה משהו בלי קשר לכלום זה משהו בשבילי ,אולי זה יגרום לאנשים להפסיק לצחוק מזה!. אשמח עם מעצב יבוא ויכין לי . ועם יש אנשים עם שגם הם מגמגמים שיבואו אלי . כולכם יכולים לחשוב על זה שזה לא מחלה בשבילי זה כן המחלה הזאת לא הורגת אבל פוגעת בביטחון העצמי של אותו אחד וזה גם כואב ומעליב. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
גם אני מגמגם ויש לי גם חבר שמגמגם...וגם יש לי שני בני דודים{תאומים} שהגימגום שלהם ממש חזק...
אני יודע שלא צריך לצחוק על זה...אבל זאתי לא סיבה לפתוח אתר על זה... זה ליקוי שיש לנו זאתי לא מחלה קשה וסופנית... אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח לזה אתר אז בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|